Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Trundle

DamCiWygrac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każda postać się nadaje jak ktoś umie grać daną postacią i zna pojęcie o grze, ogólnie postać która ludzie nie grają bo nie umieją, znam ludzi którzy postać tą bardzo ogarniają i nawet jeżeli niektórzy powiedzą, że jest słaba, czy też, przy obecnej mecie źle się nią gra to się z tym nie zgodzę, postać jest dobra według mnie.

Opublikowano

Trundle według mnie jest dobry i na topa i do jungli dzięki jego passywie który regeneruje zdrowie za każdego zabitego potwora. Dobre Q które obniża obrażenia przeciwnej postaci tak samo jak i stworom i przekłada tego debuffa na siebie. Genialne ulti na tanków, oraz dobry slow.

45a1e9d714fa5.jpg
Opublikowano

slaby , tylko jungla i tak sa lepsze picki

nie jest na dzisiejsza mete

Słaby ? Może i racja - nie na dzisiejszą metę.

Przy najbliższym updacie jungli będzie jednym z pożyteczniejszych picków, tak więc tylko czekać.

Opublikowano

Narazie trundle nie nadaje sie do prawie niczego . Wlono czysci jungle , slabe ganki . Sa lepsze picki np udyr, shyvana, lee sin

Chociaz tak jak mowi up po zmianie jungli bedzie jednym z lepszych pickow , dzieki temu ze jest wytrzymaly i nie bedzie koniecznosci szybkich gankow.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Czy ja wiem czy tak wolno czyści jungle? Hmm mi najlepiej idzie jungla właśnie Trundlem. Do tego świetne ganki, slow, extra porzyteczne Q. Ma zadatki na świetnego solo topera. Troll jak marzenie. To że są lepsze picki, to fakt, ale gra by była nudna jak zawsze na topie byłby Yorick, jungle robił Lee, i Graves jako ADC...ludzie szukajcie urozmaiceń. Nie wszystko co jest "popularne" jest najlepsze....

Wystarczy umieć nim grać i na topie wyłoży każdego.

Święta prawda :)

Opublikowano

Trundle ogolnie powinien dostac bufa albo remake , nie ma dmg w porownaniu chodzby do dariusa , rengara , mundo , lee..

Opublikowano

Trundle ogolnie powinien dostac bufa albo remake , nie ma dmg w porownaniu chodzby do dariusa , rengara , mundo , lee..

HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHA. Chyba zaraz jebne na ziemie z tego, po gówno się ośmieszasz?

Trundle jest świetny na topie jak i w jungli, ma w ch** większy dmg od tych co napisałeś wystarczy złożyć dobregi builda (a nie jakieś gówna), jego jungla jest bardzo dobra i może dobrze counterjunglować.

Jego ganki kończą się prawie zawsze na killa/zmarnowanie flasha. Ten kut** co stawia przed ryjem daje mu mechanizm na niezłe ganki jak i na dobry escape. W jungli prawie hp nie traci, a nie jak taki "mundo" który na ganki wbija się z 30% hp.

<>

Opublikowano

@up, Ja jakoś z Yorickiem nie mam problemu ;)

@top

Trudne jest bardzo dobrą postacią, nie wiem jak sprawuje się na topie, ale zawsze gdy mam go w teamie to buzia mi się cieszy, ponieważ ma takiego slowa, że on prawie zatrzymuje.

Opublikowano

Nie jest ciężki tylko ludzie nie potrafią nim grac, bo lol został zalany przez coraz gorszych ludzi, poza tym ludzie o nim zapomnieli bo myślą że nowsze - lepsze a to jest gówno prawda.

<>

Opublikowano

HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHA. Chyba zaraz jebne na ziemie z tego, po gówno się ośmieszasz?

Trundle jest świetny na topie jak i w jungli, ma w ch** większy dmg od tych co napisałeś wystarczy złożyć dobregi builda (a nie jakieś gówna), jego jungla jest bardzo dobra i może dobrze counterjunglować.

Jego ganki kończą się prawie zawsze na killa/zmarnowanie flasha. Ten kut** co stawia przed ryjem daje mu mechanizm na niezłe ganki jak i na dobry escape. W jungli prawie hp nie traci, a nie jak taki "mundo" który na ganki wbija się z 30% hp.

Wyjdź na dwór chłopcze, przyda Ci się dotlenienie mózgu ;)

Po waszych wypowiedziach widzę, że jest bardzo dobrą postacią :P. W takim razie dlaczego ludzie nim nie grają? Jest jakiś ciężki czy coś? :)

Mało ludzi po prostu docenia tę postać, nie mówiąc o jej ogarnięciu. Osobiście myślę, że są o wiele lepsze picki na topa/jungle, ale jest to dobra alternatywa. Poza tym, całkiem nieźle kontruje Udyra czy Shyvanę ;)

Opublikowano

No wiec tak kiedys gdy w moim teamie byl trundle chcialo mi sie plakac, nasluchalem sie oni opowiesci i teraz jak widze go w przeciwnym teamie to placze. Ogolnie postac mocna, insta pick do jungli w s3, wiekszosc go nie ogarnia ale zawsze trafi jakis ogar.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

trundle na topie nie ma szans z wiekszoscia "topowych" topow np. irelia, darius, jayce do tego na dzisiejsza mete sie nie nadaje (maly dmg, powolny, trudno dobiec do ad carry), co do jungli to sa o wiele lepsze picki

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...