Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Trundle

DamCiWygrac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ehh Trundle gdy mam go w team i jeszcze jest ze mna na topie to jaram sie jego slow tak pomaga ze jpr. Nafeedowany nie do zatrzymania w uj mocny .

Ale tak jak mówią ludzie mało doceniany chap a takich chapów jest dużo np ww , akali itp Te champy to rzadkość na dzisiejsza mete

Dziękuje moderatorom za ostrzeżenia bez powodu i uzasadnienia :D

Opublikowano

ehh Trundle gdy mam go w team i jeszcze jest ze mna na topie to jaram sie jego slow tak pomaga ze jpr. Nafeedowany nie do zatrzymania w uj mocny .

Ale tak jak mówią ludzie mało doceniany chap a takich chapów jest dużo np ww , akali itp Te champy to rzadkość na dzisiejsza mete

Jakie elo, że chodzisz we 2 na topa ?

Racja, ten slow może pomóc, ale tylko to ma..

Jungla dość wolna, łatwo go outfarmić.

Może w s3 powróci do łask

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

JAk dla mnie trundle jest calkiem niezly dobry debuff ktory jest przenoszony na ciebie nice slow i ulti do skontrowania tankow

jedynie czego mi brakuje to dobry build , jezeli ktosby mogl napisac... bylbym wdzieczny

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Trundle jest niedoceniany. Po prostu dzieciaczki z blind picków nie umieją nim grać, trundle spotkałem raz na blindzie, kilka razy na rankedach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...