Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] ELO

Explower.?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ehh.. Jak widze te "elohell nie istnieje" to mnie krew zalewa... Elo hell istnieje (...) Elo hell nie istnieje ale slabi gracze istnieja ;f

Że kurwa co, jak, gdzie? Śnieg pada, ale nie pada?

BTW: Jakby użyć twojego toku myślenia, to LoL jest jednym wielkim EloHell...

7m9a.png

Opublikowano

Fakt trochę namieszałem. Powiem to inaczej, Jeśli dla was (większości rozmówców) elo hell istnieje to chciałem napisać że występuje on na każdym elo, nieważne czy będziesz miał elo 3k czy 1k i tak szansa ze dostaniesz gracza który jest słaby, feeduje, flejmuje etc. Gracze z 1k elo mówią że przegrywają przez trolli, feederów, flejmerow itd. Ale gracz na 3k elo nie dość ze jakoś się z tego wybił to jeszcze potrafi się tam utrzymać bo tak jak pisałem na 3k elo też jest wiele graczy którzy nie umieją grac ( nie dorastają poziomem do reszty TOP playerów) i ściągają graczy na dół. Fakt faktem na elo 3k jest o wiele mniejsza szansa trafienia takiego gracza niż na 1k ale nic na to nie poradzisz... Wiec jak dla mnie elo hell mija się z celem to tylko takie wytłumaczenie ludzi którzy po prostu nie dają rady się wybic

c3RyaWtlUExfX19ldXdfX181ODlfX19OTVZfX181X19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

na mniejszym elo po prostu ludzie mniej przywiązują wagę do elo, myślą, że a co mi tam pobawię się i tak potem się wybije, a potem jest ciężko bo wybić się nie aż tak łatwo :3.

Opublikowano

Elohell ma swoją rozpiętość taką na jakiej jest gracz na każdym elo są idioci którzy nie umieją grać tylko im wyżej tym takich dekli mnie potem już jest taki próg że pojawiają się ludzie którzy grają tak dobrze że wbili te 2500 elo że są w stanie sami grę wygrać co owocuje brakiem team worku czyli przegraną.

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Elo hell to okolice 1200, bo siedzi tam najwięcej graczy, najwięcej niedoświadczonych zaczyna grę najłatwiej tam ugrzęznąć :)

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...