Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry z dzieciństwa

Vulgaris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajta, skorzystam z tego że jest tu dział pogaduszki więc chciałem się zapytać, otóż szukam gry dla mojego *małego* brata :P

Była ona o dwóch, chyba myszach, czy kotach, co poszli na zakupy, mieli ich odwiedzić goście jacyś chyba, a ich ojcu zepsuło się radio wtedy.

Gra była o tym żeby poszli na zakupy oczywiście :P taka stara gra robiona na stare bajki z kiepskim dubbingiem ^^

Jeżeli wiecie co to za gra, byłbym wdzięczny, nie mogę jej nigdzie znaleźć :)

Ale możecie też proponować swoje gry z dzieciństwa, może mu się spodobają ;)

== Weteran Silkroad International ==

Varios = 74Lv

Bow//Fire//Cold

Serv - Mercury = Isro

[*] 7 sierpnia rocznica kradzieży [*]

Opublikowano

Zdecydowanie polecam Harry Potter i Komnata tajemnic przepiękna gra :)

Pamiętam jak byłem mały (około 4-5 lat) to grałem w to cały czas z wujkiem :D

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Tak.. Różowa Pantera w bibliotece się grywało

:D

HP 1-2.

Jeszcze była gra 2D takim typkiem się latało różne bronie były coś a'la Rayman..

Ta gra a'la rayman to może być Jazz Jackrabbit :D.

Co do starych gier to polecam Lost Vikings 2 .

Opublikowano

Kangurek Kao (wszystkie 3 części),

Rayman (też),

Jazz Jackrabbit,

Różowa pantera,

Croc,

Warcraft,

Wiggles,

Alexander,

The Elder Scrolls III: Morrowind,

NeverEnd,

Petz,

Etrom,

Carmageddon,

NFS,

I wiele, wiele innych.

Aktualizacja gier dla dzieci jak ci potrzeba:

- Shrek

- Happy Feet.

- ściągasz emulator Gameboya oraz różne części Pokemonów i zabawa na długie miesiące

- Piorun

- Iniemamocni

- Spiderman

- Batman

- emulator PS1 i Spyro + Crash.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Nie pamiętam jak się gra nazywała ale mówiłem na to Pan , gra 2d(coś podobnego ;dto tylko szkic) załącznik

rayman =)

post-649933-0-26702500-1353424411_thumb.png

/zakaz handlu

Opublikowano

Taxi challenge london. Wali pikselioza i okropna fizyka ale gra sie genialnie. Nawet nie wiecie jaka frajde do dzis daje mi skakanie poza mape na dopalaczach, wozenie pasazerow, odkrywanie easter eggow (sporo ich!) czy uciekanie przed niesmiertelnymi i niezniszczalnymi pociagami w metrze :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Najbardziej pamiętam jak grałem kiedyś u babci na "zabytkowym" komputerze (32MB) RAM i takie tam :D Gra nosiła tytuł Rampage i można było grać w kilka osób, ogólnie to było 2D - chodziło się i niszczyło miasta, zjadało ludzi, a za to punkty były. To było na mame32, to chyba jakiś emulator z tych flipperów czy jakoś tak :D

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Morrowind i Duke Nukem: Manhattan Project. Te dwie gry pamiętam najbardziej. Był też Carmageddon i jakieś RPG, ale nie mogę sobie nazwy przypomnieć. Pamiętam, że wszystkie skrypty i skryjówki znałem na pamięć :).

Szkoda, że już teraz nie robi się gier z miłości, tylko dla zysku.

1355657225-U782590.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...