Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] klanu- Doświadczony gracz.

Mateusek..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, panowie/panie.

Szukam klanu najlepiej eic/vru( jeżeli ktoś ma buga na zmiane firmy, bez utraty powazki proszę podac na pw:D )

To tak, szukam ogarnietego klanu.

Chciałbym, żeby ktoś miał vps/ i puścił mi bocika, bo już 5 x z rzedu ustawiam sb bota i Qbota , na nocke i zbiera 2k uri

xD

Oczywiste jest do-

Ts3

Kultura

Zabawa

Wyloty

Pomoc

Info o mnie-

Na imię mam Mateusz, mieszkam w okolicach Rzeszowa 13 lat.

Posiadam ts3'a sluchawki + micro też( musze ustawić, bo coś na moim profilu nie chodzą)

Golec 3 irki, 19 lf3 5 bo2, etc.

Doświadczenie- Od początku pl1, miałem sporo FE I SFE umiem bić, alienki i statki jeszcze lepiej <3 .

Jeżeli, ma ktoś klan eic/vru top 100/ maja ts vps to prosiłbym o kontach:D

Pozdrawiam GG:28744123

FCB/BvB/Chelsea.

Messi<3

fbmessis.png

Opublikowano

Jak juz kiedys mowilem przyjmujemy tylko po rozmowie wstepnej na tsie...bez niej mozesz tylko pomarzyc o naszym klanie.

Opublikowano

Jak juz kiedys mowilem przyjmujemy tylko po rozmowie wstepnej na tsie...bez niej mozesz tylko pomarzyc o naszym klanie.

Wiesz.. nie trzeba marzyć, wiele sie nie traci :D

Popieram mojego ulubionego przedmówcę (Zaklinacza).

Zapraszmy do xecików :)

Ze zmianą firmy się dogadamy, z VPSem także ^^

userbarcopy.png

Opublikowano

@up prędzej to on se może o PIKACH z vru pomarzyć .

Bo uciekliście na Eic jak was tlulki xD

PIKI nas tłukło ? Ale kto nas z PIKÓW ma bić? Jak wszyscy non stop na botach i to Oni padali?

Wojaczku z całym szacunkiem, ale gówno wiesz i się wypowiadasz.

Przeszliśmy na fryty z prostego powodu - tam ludzie częściej organizują wyloty i jest z kim latać, a nie wielce szanujący się klan PIKI, który boci, a ich jedyny wylot to na własną bazówkę.

Opublikowano

PIKI nas tłukło ? Ale kto nas z PIKÓW ma bić? Jak wszyscy non stop na botach i to Oni padali?

Wojaczku z całym szacunkiem, ale gówno wiesz i się wypowiadasz.

Przeszliśmy na fryty z prostego powodu - tam ludzie częściej organizują wyloty i jest z kim latać, a nie wielce szanujący się klan PIKI, który boci, a ich jedyny wylot to na własną bazówkę.

Ja tylko pisze to co wiem od Pików .

Sam też na EIC przeszedlem bo tam cora więcej ludu lata i na mapach i na wylotach ;>.

Tylko jeden minus trudniej o range ;<

98725.png

Opublikowano

Ja tylko pisze to co wiem od Pików .

Sam też na EIC przeszedlem bo tam cora więcej ludu lata i na mapach i na wylotach ;>.

Tylko jeden minus trudniej o range ;<

Sam przechodzisz na ziemniaki i w dodatku rzucasz tu opinie od PIKÓW... Potrzeba więcej argumentów?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...