Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odsiebie.com Zamknięte. Co Sądzicie Na Ten Temat ?

Koks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak tak od razu policja się rzuci na ludzi co korzystali z plików zawartych na odsiebie

jak się rzuci to na tych co wgrywali tam nielegalne oprogramowanie i to takie które cieszyło się dużą popularnością

oby chłopakom jak najmniej zrobili i jak najmniej im udowodnili !

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

omg odsiebie <cry> nie piscie takich rzeczy bo mou moze byc psem albo kto inny psy tez tu maja konta

Jeżeli uważasz, że Mou to dobry medator forum wklej to do swojej sygnaturki GG:3236172

MrCebula to zjeb!Jeśli popierasz moje zdanie wklej to do sygny!

Jeżeli uważasz że Cebula to je*any neo kid,

jestem nałogowym nabijaczem postow sprzedaje konta na zamowienie 1000 postow w miesiac pisac na gg nieno zarcik :D ale jesli to nie zabronione to z checia

Opublikowano
omg odsiebie <cry> nie piscie takich rzeczy bo mou moze byc psem albo kto inny psy tez tu maja konta

Haha, ta jeszcze jutro Cie namierza i wbija na chate :) Zajebia Ci kilo maki i cukru, a potem zniszcza kompa ^^

Nie dobijajcie mnie :( NIkt Wam nie wbije na chate i przeszuka pokoju w poszukiwaniu pirackich plyt....

jA Nop

Opublikowano

ztchupl jesli nie wiesz to sie nie odzywaj

poszukaj sobie w kk ile mozna dostac za takie cos

temu kolesiowi co mial odsiebie groci 5 lat

i 500 tyz zl kary slyszalem w radiu

a za pirata jakiegos oprogramowania jest podobno kara 5-10 tysia ;p ( tak slyszalem )

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

a za pirata jakiegos oprogramowania jest podobno kara 5-10 tysia ;p ( tak slyszalem )

Tak i wsrod 38 mln ludzi, pojda do Cb,Cb namierza i Ty dostaniesz kare? Takie kary moze i sa , ale policja na nie natyka sie przez przypadek ...

jA Nop

Opublikowano

Szkoda. To był jeden z niewielu serwisów bez limitu. Trzeba będzie kupić premke na rs :x

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.

Opublikowano

Szkoda ze zamkneli odsiebie.com wszystko co ściągałem ( muzyke ) to z odsiebie.com .

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Mówicie że tu mogą być gliniarze xD

To by sie zgadzało pan "D&G" może być gliną, zauważył jak piszecie to że ściągaliście z odsiebie itd.

Dlatego założył temat skąd jesteście (chce nas namierzyć) Oo

gg1212503410113.jpg

Gierki, w które aktualnie gram to:

-Left 4 Dead

-Left 4 Dead 2

-Fallout 3

-Battlefield Bad Company 2

-Gta IV

Gość Mounthains
Opublikowano

jakby D&G byłby gliną to by w dziale Metin2 byłaby pustka -,-

tam aż roi się od nielegalnych priv serwów :wub:

Opublikowano
Mówicie że tu mogą być gliniarze xD

To by sie zgadzało pan "D&G" może być gliną, zauważył jak piszecie to że ściągaliście z odsiebie itd.

Dlatego założył temat skąd jesteście (chce nas namierzyć) Oo

Haha, a ja jestem dziadek mroz ^^

Tu nie ma gliny, nie wierzcie w te bajki co usery wyzej opowiadaja.....

jA Nop

Opublikowano

Wiecie że to ironia ?? Oo

gg1212503410113.jpg

Gierki, w które aktualnie gram to:

-Left 4 Dead

-Left 4 Dead 2

-Fallout 3

-Battlefield Bad Company 2

-Gta IV

Opublikowano
na nk powinna byc mozliwosc zalozenia konta dopiero od +18 roku zycia :| bo sie z tego zrobila jakas agencja towarzyska gdzie dzieciaki wlepiaja swoje zdjecia w wannach i jak sie lepia do sciany...

a co do tematu:

hahaha tak jasne zaraz wam na chate wbija i dostaniecie 5000zl , nie rozsmieszajcie mnie... 90% uzytkownikow uzywajacych internetu ma nielegalne oprogramowania i całą mase gier( w koncu poco tracic 150zl na gre jak mozna ja w 2 dni sciagnac praktycznie za darmo? + dodatki i rozne patchy to chyba logiczne) , kary moga dostac najwyzej jakies osoby co wsadzili cala mase nielegalnych oprogramowan na odsiebie.com to wszystko.. tak mysle

Co my ci poradzimy, nie wchodz na nk jak dla ciebie to takie zuooo.

76561198001815076.png
Admin Cienia
Opublikowano
Jak by D&G był psem to by na tym forum wogle nic nie było moze tylko działy " Dowcipy " i ten

Nie skumałem przesłania. ;]

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Gz dla wszystkich którzy wieżą, że może im ktoś wbić na chatę....

Wiecie, że żeby policja mogła wejść do Was do domu potrzebny nakaz sądowy?

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano
Gz dla wszystkich którzy wieżą, że może im ktoś wbić na chatę....

Wiecie, że żeby policja mogła wejść do Was do domu potrzebny nakaz sądowy?

nie ? wystarczy że mają podejrzenia, np o to że handlujesz płytami itp... to im wystarczy aby wejść i ZABRAĆ :P

za piractwo choć nie jest to jasno uzasadnione i nasze PL prawo nie wie jak sie do tego zabrac grozi 1-5lat W ZAWIASACH !!! na pewno nie dostanie krat za takie coś :) a to czy zapłaci odszkodowanie i ile, zależy tylko i wyłacznie od tego czy właściciele praw autorskich zażądają takowych :)

Opublikowano

widac ze niektore osoby nie znaja sie na prawie

a mojego kumpla zalapali bo chandlowal piratami (jesli ktos wie gdzie jest w lodzi stadion lks to on wlasnie pod nich chandlowal i akurat psy podeszly do niego no i tak mu sie oberwalo) i nie musieli miec nakazu bo zawiezli go na chate i odrazu wzieli reszte plyt

a co do odsiebie to ja na liscie top bylem 44 xD to co do mnie tez przyjda?? hahahaah juz sie boje ciekawe jak mnie znajda jak mam zmienne ip ;p

moga sobie szukac czekam na nich ;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano
widac ze niektore osoby nie znaja sie na prawie

a mojego kumpla zalapali bo chandlowal piratami (jesli ktos wie gdzie jest w lodzi stadion lks to on wlasnie pod nich chandlowal i akurat psy podeszly do niego no i tak mu sie oberwalo) i nie musieli miec nakazu bo zawiezli go na chate i odrazu wzieli reszte plyt

a co do odsiebie to ja na liscie top bylem 44 xD to co do mnie tez przyjda?? hahahaah juz sie boje ciekawe jak mnie znajda jak mam zmienne ip ;p

moga sobie szukac czekam na nich ;p

Nie odzywaj sie juz :) To zmienia postac rzeczy. Nie wbili mu do domu -ot tak. Wczesniej go zlapali na goracym uczynku :P A Ty tu panike siejesz ,ze do domu wbija, ze za kraty pojdziemy ^^

jA Nop

Opublikowano
omfg

jeśli mają też szukać tych co uploadowali, to pewnie top 100....

mam kolegę ze strony o warezach który na odsiebie zajmował 5 miejsce

zuploadował tam ok. 2TB .....

ja tam zuploadowałem niecałe 30gb

więc wątpię żeby zajmowali się takimi bzdetami

@topic

szkoda odsiebie ; /

dobra strona była...

PS. na przyszłość kupcie sobie sejf i ta wkładajcie dyski, pirackie gry, itp. xD

i jak coś to zakopcie na podwórku ; p

ja tak zrobię (z tym sejfem),ale ja i tak nic na odsiebie nie wrzucałem i nic nie ściągałem ;]

@igrali igrali aż się doigrali ;d

Opublikowano
nie ? wystarczy że mają podejrzenia, np o to że handlujesz płytami itp... to im wystarczy aby wejść i ZABRAĆ :P

za piractwo choć nie jest to jasno uzasadnione i nasze PL prawo nie wie jak sie do tego zabrac grozi 1-5lat W ZAWIASACH !!! na pewno nie dostanie krat za takie coś :) a to czy zapłaci odszkodowanie i ile, zależy tylko i wyłacznie od tego czy właściciele praw autorskich zażądają takowych :)

Aha... To znaczy, że jeżeli podejrzewasz, że twój sąsiad to pedofil, nie masz żadnych dowodów, to policja może mu bezkarnie wbić na chatę?

MUSZĄ mieć pozwolenie sądu, jeżeli wbiją się bez, łamią prawa człowieka i konstytucje.

Hip-Hop nie umarł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...