Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Robo z Chrono Trigger a blitzcrank

JDragon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niektorzy pewnie znaja gre moba smite . Tam wszystkie postacie sa z mitologii i wierzen , oraz legend

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Niektorzy pewnie znaja gre moba smite . Tam wszystkie postacie sa z mitologii i wierzen , oraz legend

Zaraz znajdą się dzieciaki "ej ale te postacie som ukradzione z mituw omfg rzal nie umiom sami wymyslic niczego"

am%C3%A1simar_eune_103_0_nozg.png

Opublikowano

Mnostwo postaci z lola jest inspirowanych postaciami z roznych bajek, legend, gier, filmow itp.

Chociazby taki Gragas - mi on przypomina mitologiczne bostwo wina - Bakusa

37496916.png

Opublikowano

a mi się kojarzy z naruto widać masz problem a jak talon nic do asasyna nie ma to jak kupuje bilet na balet ...

Tobie sie ku*wa nie ma kojarzyć tylko masz wiedzieć skąd to jest ... Ahri ma tyle do naruto że ja pierdole... ona jest z chińskiej legendy...

Talon rzeczywiście! "Rzal" po prostu... talki z niego Altair że ja pierdole...

Powiedz swojemu waflowi (albo drugiemu kontowi) żeby przestał like'ować każdy twój głupi post.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...