Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zabrałem komuś konto

Metin2Dropper

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja bym oddał mu to konto, albo dokonał normalnej wymiany...

Śmiejecie się z cyganów a jesteście nie lepsi - btw. odzyskanie danych do konta zajmuje policji 3 - 4 dni, a jak już znajdą te dane to i Ciebie nie pozostawią bez konsekwencji.

Gardzę złodziejami - umowa to umowa, w rl'u dostałbyś w ryj jak skończony frajer bez honoru. Nie ode mnie xD, nie mam powodu. Ale jakbyś mi ukradł w taki sposób konto..

Opublikowano

Zacznij może od tego, że takie wymiany są zakazane. Kara w grze to co najwyżej perm dla obu, ale w realu podobno do paczuszki nawet na 3 jesienie.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

A masz na piśmie umowę że wymienialiście się? Są wasze podpisy? Nie? W takim razie nic Ci nie mogą zrobić.

Kiedyś byłem takim dzieckiem że bym pewnie zajebał, ale teraz nawet nie miałbym przyjemności z gry skradzioną postacią

Game Over

Opublikowano

To może ja Ci coś powiem na ten temat .

Zachowałeś się jak kur** okradając tego człowieka . Podał Ci passy/etc jako pierwszy bo mu zależało , i był ufny . Ale oczywiście , pomysłowy polaczek woli okraść .

Nie , nie grozi Ci nic , no może kure*** reputacja .

Puff :*

Opublikowano

I teraz sraj w gacie gościu za tą kradzież :) Niech Ci prości uzytkownicy mpc cieszą się tym Twoim zarobkiem :D

Mój kumpel osobiście miał taką sytuacje gdy stracił przez takiego gówniarza jak Ty pieniądze włożone w konto i czas :)

Policja wzięła na 3 miesiące jego komputer , przeglądali cały rejestr komputera i co prawda jest to czasochłonne ale jeżeli on to zgłosi to masz przejebane bo gdy jesteś niepełnoletni (a pewnie tak jest smrodzie) to Twoi starsi zapłacą grzywnę i może zakażą Ci siedzieć przy "metinie" . Jeżeli ktoś jest upierdliwy i wkurzy się przez to co stracił to powiem Ci tylko tyle , że nikogo nie będzie obchodziło to czy on sam Ci dał tego emaila czy nie :) to wszystko zostałoby dokładnie sprawdzone.

I szczerze powiedziawszy nie żebym życzył Ci źle ale mam nadzieje , że ta osoba pójdzie na psy i będziesz miał nauczkę raz na zawsze .

Pozdrawiam .

EDIT@@@

Tak dla osłody - jeżeli zabrałeś mu emaila to jeszcze jest dodatkowy paragraf na to :)

Opublikowano

Jeśli dodatkowo na e-mailu miał (Lub powie,że miał ;) ) ważne informacje,tajne,poufne itp.To naprawdę będziesz tego żałować,i oduczysz się takich zachowań na długo.

Opublikowano

Trochę żałosne człowiek chce zaufać drugiej osobie a jak zwykle trafia na ***** a potem się ludzie dziwią że sytuacja na serwerach jest jaka jest. 25-30% społeczności tej gry właśnie z powodu wszelkich rodzajów oszustw skończyło grę. Niektórzy z was włożyli prawdopodobnie sporo czasu w postacie którymi grają, więc ciekawi mnie jak by się poczuli pozostając z niczym po tym jak stracili konto które miało 30k+ minut

@ps. z faktu iż jest tu sporo cwaniaków idących na skróty, pozdrawiam złodzieja który ukradł chelsea1991(s5) Jedyny plus z tego że sb nie pograłeś za długo dzięki banikowi

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Opublikowano

Człowieku, postaw się w sytuacji tego któremu zajebałeś te konto.

W kilku słowach: Jesteś Jebanym Złodziejem!

Weź idź sobie pograj na tym koncie.

Opublikowano

Ja nawet nie potrafię komuś ukraść.

Myślę sobie, gościu sobie pograł, niech ma to na co zasłużył.

A nie po prostu niech sobie gra, ja mu zajebie i będzie ok dla mnie.

Nie myślisz, że jakby tobie podjebali to było by Ci wesoło?

Podjebać komuś konto...

Niesamowicie dojrzałe..

1366527545-U336505.jpg

by jakim08

Opublikowano

Osoba która chce zgłosić kradzież musi sama posiadać wszystkie legalne programy itp na komputerze. Podczas przeszukiwania nie może nic zostać znaleznione (najlepiej kup nowy dysk twardy) Jeżeli dojdzie do przeszukania a bd miał nielegalne oprogramowanie sam zapłacisz więcej niż te konto do metka było warte. Niestety niektórzy tak pozgłaszali i kłopoty mają ;]

Czekam na coś totalnie nowego z strony gry Metin2

Opublikowano

Was chyba wszystkich pojebało.

Nic mu nie groźi bo ta osoba ktora ''okradl'' dala mu DOBROWOLNIE pasy email czy chuj wie co.

Nie podpisywał zadnej umowy!

Jak nie wiecie to nie piszcie.

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Opublikowano

Pierdolicie głupoty, nie pójdzie na policję, bo go wyśmieją. Była jedna sytuacją związana z policją. Chyba, że włożył w to konto 10tys. zł, a jest warte 20tysiaków, to wtedy się zainteresują. Bana też nie dostaniesz. Gm, nie ma dowodów, a jeżeli zrobił by screeny to jedynie ważne są z gry. W dodatku dał pierwszy email to chuj im do tego. To tak jakby oddał Ci konto. Trzymaj się i nie rób tego więcej, bo przez Ciebie moja opinia o mojej ojczyźnie i ludziach w nich mieszkających stale maleje. Kurwa, jak można ukraść?! To tak jakbyś zapierdalał na pracą magisterską całe 6miesięcy, a przyjdzie jebany frajer i Ci to zajebie -.- HUJ WAM WSZYSTKIM TAKIM W DUPE. SMAZCIE SIE W PIEKLE!!

kochamplastik.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...