Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zabrałem komuś konto

Metin2Dropper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Miałem się wymienić z takim typkiem, on dawał ninje 70 lvl zasadzka P wir,chmurka G1, szybki atak m9 bez eq Poli P, przywołanie konia 100% itd. W zamian miałem mu dać 54 lvl x3 m5 eq +9 5b prawie militar,itd. on podał jako 1 email i zaakceptował ^^ i tak to konto zwinąłem, grozi mi coś? sam dał i zaakceptował konto może iść na psy? Postacie niby są właśnością GameForge ale do końca pewny nie jestem ^^

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Bywalec
Opublikowano

Nieśli sam Ci dał to raczej Ci nic nie może zrobić.

Jedyne co to możesz perm'a załapać.

Opublikowano

Administracja nie odpowiada za takie czyny, więc jak zgłosi do teamu to i tak nie zablokują konta :).

Lecz jeżeli pójdzie na policję i ma dowody w postaci ssów/demka to możesz dostać karę grzywną lub nawet możesz zostać pozbawiony wolności.

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Możesz stracić konto lub zbanują ci którejś lub obydwa (szanse są minimalne).

Albo zgłosi to do eamu lub na policje (szanse :1% do miliona)

@up

Zgadzam się ale rządko kto robi sceeny.

Opublikowano

Po uj komuś kraść konto? Nie lepiej grać na swoim?

Dziwne, że ludzie takie coś robią..

Słyszałem sytuacje, ze w Dark Orbit gościowi też zarypali konto, i gościu na policje poszedł, a ten co mu ukradł, miał nie za fajnie..

1366527545-U336505.jpg

by jakim08

Bywalec
Opublikowano

a wy na moim miejscu byście konto to zajebali?

Złodziejem nie chcę zostać. Posiadam odrobinę godności.

Opublikowano

Nie jestem złodziejem :angry:

Prawdziwy polak...

przykre ale prawdziwe. jak ktos dawniej chcial zagrac na cheatach to wielki oszust, ale jk ktos konto ukradl to jest wszystko w porzadku

Opublikowano

dupa,dupa ukraść konto to " jestem normalny, nie lepiej samemu zrobić i grać " ale sami mają posty w dziale cheaty w temacie fish bot i " ee,ee nie działa rzal "

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Witam,

Miałem się wymienić z takim typkiem, on dawał ninje 70 lvl zasadzka P wir,chmurka G1, szybki atak m9 bez eq Poli P, przywołanie konia 100% itd. W zamian miałem mu dać 54 lvl x3 m5 eq +9 5b prawie militar,itd. on podał jako 1 email i zaakceptował ^^ i tak to konto zwinąłem, grozi mi coś? sam dał i zaakceptował konto może iść na psy? Postacie niby są właśnością GameForge ale do końca pewny nie jestem ^^

W zasadzie jeśli nie wchodziłeś na jego konto email nic ci nie grozi aczkolwiek można to podpiąć pod wyłudzenie

art. 286 § 1 Kodeksu karnego. Zgodnie z tym przepisem: „kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8” jak byś mnie okradł na pewno w zgłoszeniu ale jeśli to dzieciak..

Opublikowano

Nic Ci nie może zrobić. Na policje nie pójdzie bo był by idiotą a na komendzie by go wyśmiali :) Admini nie dadzą ci bana bo oni za to nie odpowiadają i tak naprawdę mają to gdzieś. Czyli masz konto za free i to bardzo ładne. Gratulacje!

l9WHU.png

Opublikowano

Wal to... Ciesz się kontem bez dotowania :)

Co do tego tematu nic raczej Ci nie zrobią :)

( Za jakiś czas polecam zaś coś skroić na tej ninji ) :P

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

Mimo że dał Ci sam jeśli zgłosi to, to grożą Ci konsekwencje.

Jeśli przy jeździe testowej dasz komuś kluczyki to ta osoba nie ucieka z autem.

Może nie zgłosi tego na Policje(pewnie pomyśli że niech sie dziesiątolatek pojara), ale i żyj w świadomości że jesteś jebanym złodziejem i szmatą.

S.

Opublikowano

Tak ja bym Nie oszukał bo co chcesz wymieniać Koleś dał to też daj a nie zapier.... każdemu konto

Ps ; Jak by poszedł na Policje i pokazał dowody To byś miał przewalone

76561198375594763.png

Opublikowano

Ludzie, kur*a. Macie pełny dział na forum - pierdyliard tematów z hackami, botami, miliony tematów jak wykorzystać hacki żeby w tydzień mieć eq +9 i kase na miliony lat świetlnych do przodu, a przyjdzie Polak i zaj*bie drugiemu konto. Bo prościej. -.- I potem sie dziwicie czemu nikt nie gra na Mt2 PL.

Z czystego sumienia powinieneś mu je oddać. Pomyśl ile on roboty w nie włożył.

Co do tematu - jeśli zgłosi na policję jesteś udupiony jeśli chciałeś się z nim wymienić. A dowody są w logach. Jeśli nie, wolnoć Tomku w swoim domku, Teamowi sie nie chce - nic Ci nie zrobią.

A tak a propo's to proponuje zmiane nazwy tematu. Nie zabrałeś tylko zaj*bałeś.

2l6yat.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...