Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Elise, useless shit?7

Wilkuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli uważasz, że Heimer jest słaby, to mnie załamałeś -.-

Tego nie powiedziałem tylko, że nie jest to postać który ma bursta, przez co nie jest zbyt dobrym pickiem

E6c9g1v.gif

Opublikowano

@up

wiem ze stun to za mało, chodziło mi tylko o to że elise to jednak nie taki shit :)

chociaż mogli nie wprowadzac tej postaci bo większość robi ją pod ap i kończy się to porażką.

P.S Zed jest dobry jak sie go ogarnie, może jeszcze nie kieruje nim gier ale powoli ku temu się zbliżam xD

jak wychodzi nowa postać, to robi się spam że to gówno itd. to proces przejściowy za miesiąc będą wyzywać kolejną postać lub opowiadać o niej że jest op.

Taka ciekawostka: Przy wydaniu nowej postaci, piszą żę jest op i niszczy system lub że to shit etc. nigdy nowa postać nie spasuje użytkownikom tego typu, bez umiejętności grania i tzw. counter pickach.

Opublikowano

Moim zdaniem jedynym sensownym rozwiązaniem jest puszczenie ją na junga. Na linni nie daje sobie rady w żaden sposób jest kontrowana przez prawie wszystkie postacie. Jedynym dobrym buildem jest offtank (pod ap lub ad). Kiedy w postaci pająka użyjesz e i wyskoczysz z krzaków potem w jak ucieknie doskok z q potem na normalną postać e --> w --> q i praktycznie zjada już całe hp. Nie jest postacią op jak np. diana, darius, jayce, regnar jak ostatnie hary. Moim zdaniem jest zróżnicowaną, dobrą postacią, która przynajmniej po zakupie nie dostanie nerfa. Moje najlepsze staty to 8/2/6 (ap offtank). Jest ciężko ale jak się ogarnie da się dużo zdziałać :)

Opublikowano

Nie wiem jak wy ale ja , ją lubie po kombo Q-W w postaci czlowieka schodzi pol hp nastepnie pajaczek i znowu W-Q typa niema ;)

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Champ mocny ,tylko musicie się nim nauczyć grać .

Szybka jungla ,dobre ganki ,w dodatku w trybie pająka nie zabiera many .

JEST BARDZO MOCNA ,ale trzeba ogarnąć :)

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

Próbowałem grać nią wiele razy... Niestety moim zdaniem nie dorównuje innym champom. Jedyne czego jestem pewien, pod AD lepiej się sprawdza, ale co z tego jeśli jest ona papierkiem :( Taki darius wpadnie, 2 skille i padasz, no chyba, że jesteś nafeedowany to wtedy już inna strona medalu :)

28al1d2.png

Opublikowano

Zed to gówno, a czy da radę wysolować xina przy takich samych itemach ? Szczerze wątpię, musiałbyś mnie przekonać jakimś video :)

Sam stun elise to za mało niestety żeby dorównać top'owym pickom.

Zed to nie jest gówno , gówna nie potrafią nim grać ;) oglądam często high elo i widzę jak nie którzy wymiatają zedem na linii

a co do elise na początku ma swoją jakąś niby siłę później co raz słabsza ;).

Heimer nie jest słaby ;)

Ja ostatnio gram 3vs3 i jak na razie sprawdza się najlepiej Cho'gath teraz też ezreal i nie kiedy evelynn.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Slaby burst, brak dobrego escape, slaba farma, nic nie robi chyba ze z ostrym feedem ale inne postacie z feedem sa 10019242720201372729483729x lepsze.

Podsumowujac

Useless shit.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Useless to może być gracz dla teamu, a nie postać. Trzeba ogarnąć ją mechanikę.

Jak się bijecie aa na ludzkiej formie, to nie macie się co dziwić...

Słaby escape? W jungli? Na midzie? Teleport do wraithów to słaby escape? Untargetable pod turretem to słaby escape?

Opublikowano

Dla mnie to tylko mięso armatnie lub przynęta,potrafi zwabić przeciwników np.w stronę krzaków,ucieknie tym swoim skillem i są fragi.Postać kijowa i tyle.

Opublikowano

Nie jest wcale taka trudna, po prostu słaba.

Na midzie jeszcze jako tako sobie radę da, w jungli średnio, na topie .. lepiej nie mówić.

Nie ma praktycznie miejsca dla Elise, zbędny champion.

# brak jej mocnego bursta

nie jest slaba , ma poprostu inny styl niz wszystkie postacie

mialem kilka gier vs elise na midzie tylko 1 ogar sie trafil , a 1 raz wzialem ja do jungli przegralem ze statami 2/10 , ją trzeba ogarniac dobrze

GunzAlex.png
Opublikowano

Zaczynam się nie zgadzać znowu widziałem high elo elise top jak przelała 1 krew -.- i radziła sobie nieźle ... nie wiem może powinni ją buffnąć coś pozmieniać ale widać że ktoś nią jednak ogarnia , trafiłem raz na elise która niby ogarniała ale głupie błędy robiła i przegrali ale jej dmg na początku z pająka i Q wystarcza na męczenie ;) moim zdaniem lepiej się sprawdza na 3vs3 niż 5vs5 też zależy czy gracz ogarnia bo jeżeli gracz od razu wchodzi w pająka i rzuca się do walki to jest idiotą i pada ;) bo ona dość szybko padnie nią powinno się próbować combo zrobić i dobić pająkiem :P.

Ja nią zawsze na początku gry wymiatałem i pomagałem innym z team się nafarmić itd ponieważ ona w późniejszym etapie gry jest co raz słabsza ;/... na początku kozak dmg z combo łatwo o 1 krew jak dobrze zagramy.

a właśnie nie powinien ale grałem tym nowym champem i jak na razie dla mnie elise lepsza ;x ten champ dziwny ... może komuś innemu się podoba ale dla mnie jakoś nie taki oczywiście na pbe a i dodam jeżeli komuś aktualizacja nie działa a ma ustawione na PL zmienić na ENG mi tylko to pomogło.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...