Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka klasa

KrólikFunny7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up Ale dałeś mu odpowiedź -,-

Oczywiście najprzyjemniej i najłatwiej gra się magiem. Dlaczego? :

-dużo many

-najwyższe dmg ze wszystkich klas

2dhww8h.png

Opublikowano

Wojownik.

Dużo hp i nie potrzeba zakupu strzał jak dla łucznika, ani pot many jak dla maga(w późniejszych etapach będą potrzebne).

Łatwo się też nim gra i jest prosty.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

No i co użytkownik który zadał pytanie ma wywnioskować? xD

W sumie mam 45 lvl wojownika ( przed chwilą wbity )

i 50 lvl łucznika ( Ale na koreańskim )

No i łucznik nie umie zbyt tankować ale gdy ma Yeti to Yeti mu tankuje a on tylko bije więc nie jest to problem.

A strzały? Wielka mi rzecz 20k. ( z ceną mogę się mylić, na Koreańskim są 99 po 19k )

Za to wojownik z krzakiem to koxu ;)

Raz tankuje on a raz krzak.

Do tego ma też dobre hity na sp.

No i + że 1 sp to atrybut Ognia..

Można sobie wtedy postawić botka na 40 lvlu na kretach jak się ma Toma i ew. Krzakogona i szybko joba na sp i exp leci.

No a Mag, nie wypowiadam się bo grałem tylko 2 razy i nie byłem zadowolony..

@Edit. Zapomniałem że na plu mam 50 maga i 43 łuka.

No więc:

Łucznik jak przed chwilą sprawdziłem atakuje dużo na długie dystanse.

Zwłaszcza na sp ranger z Oko Sokoła to często krytyki lecą.

Mag ma duże dmg ale nie polecam grać bo musi brać po 2-3 stworki max bo przy 4-6 pada...

To powodzenia przy biciu Levela ew. joby na komecie..

Po 1 stworku to po 10 minutach wam się znudzi..

lucyfergif.gif

Opublikowano

mag po 4/6 mobach pada? ktoś tu nie umie nim grać.

mam 26lvl maga teraz, bo zacząłem grać, biorę cały spot tych dusi lisów z tego pola na słonecznych i nie padam, a exp szybko leci.

mag to nie postać dla początkujących.

dla początkującego najlepszy woj, dużo hp i obrony, lecz częste missy wkurzają na początku

469811415538581269916.jpeg

Opublikowano

lucznik

duzo hita , uniki , nwet ma iles tam hp , ciezko sie dostac do fam na lod bez wk , z wk tez nie jest prosto , genialny do pvp , na wyzszych lvl na rajdy biora cie az cie prosza

ja zaczynalem swoja gre magiem , wbilem 43 , przestalem bo za duzo hitali

­

Opublikowano

Ja bym grał wojownikiem. Jest on "samowystarczalny" ( nie potrzebuje zbytnio np. petów do gry). Czytałem że mag jest na początku słaby, potem kozacki, tutaj Ci rozpisze:

wojownik= dobry początek(15=60 lvl), później słaby (60=80), potem nieźle tankuje i wraca na pozycję (80+)

łucznik= początek średni, potem kozacki (60=80), na wysokim lvlu ssie.

mag= początek beznadziejny, potem coraz jest na szczęście coraz lepiej, na wysokim lvlu ma najlepszy współczynnik atak/obrona że wszystkich klas.

Opublikowano

Ja bym grał wojownikiem. Jest on "samowystarczalny" ( nie potrzebuje zbytnio np. petów do gry). Czytałem że mag jest na początku słaby, potem kozacki, tutaj Ci rozpisze:

wojownik= dobry początek(15=60 lvl), później słaby (60=80), potem nieźle tankuje i wraca na pozycję (80+)

łucznik= początek średni, potem kozacki (60=80), na wysokim lvlu ssie.

mag= początek beznadziejny, potem coraz jest na szczęście coraz lepiej, na wysokim lvlu ma najlepszy współczynnik atak/obrona że wszystkich klas.

to mnie rozwalilej z tym magiem , racja mag ma ciezko, ale on jest po to by hitac tylko , a woj lub dobry wk tankuje na lodzie, jak ogarniasz mozez pojsc do fam na 55lvl na lod , bo holek dobrych malo jest

­

Opublikowano

mag po 4/6 mobach pada? ktoś tu nie umie nim grać.

mam 26lvl maga teraz, bo zacząłem grać, biorę cały spot tych dusi lisów z tego pola na słonecznych i nie padam, a exp szybko leci.

mag to nie postać dla początkujących.

dla początkującego najlepszy woj, dużo hp i obrony, lecz częste missy wkurzają na początku

No o tym mowiłem, że mag nie dla początkujących bo by padał na 4-6 mobach..

A panowie up nie spamcie -.-

lucyfergif.gif

Opublikowano

Teraz tak miałem maga 69lvl, mam łuka 83 lvl oraz woja 70lvl.Na początek doradze Ci łucznika ponieważ moim zdaniem jest to maszyna do expa.WK nadaje się do wszystkiego a na początku rang wyśminicie spełnia swoje zadanie !

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...