Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] XTreme ELIT Team - UW

Brykuś#PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Małe info, to może masz w majtkach, noobku, myślisz, że jak to napisałeś, to coś osiągniesz, lub wszyscy do waszego klanu polecą ? mylisz się...

Do brykusia .....

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Małe info, to może masz w majtkach, noobku, myślisz, że jak to napisałeś, to coś osiągniesz, lub wszyscy do waszego klanu polecą ? mylisz się...

Do brykusia .....

574e88c72f2d8.png

I co z takimi zrobić, masakra :unsure:

Do szkoły na lekcje czytania ze zrozumieniem.

Jak skończysz czytać i wreszcie zrozumiesz sens posta to się zgłoś.

userbarcopy.png

Opublikowano

Kurwa to nie było do brykusia ile razy mam Ci powtarzać ? to mówiłem do szlapka

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Duże info, to może masz w majtkach, pedale, myślisz, że jak to napisałeś, to coś osiągniesz- oczywiscie ze nie, lub wszyscy do waszego klanu polecą ? mylisz sie ...

Osiek zrozum ze ja moge takie twoje cytaty pisac do 100 ludzi na tym forum i gowno mi zrobisz cepie.

A ty brykus takie twoje ryje to se wsadz.

Ten post SŁAŁEM DO BRYKUSIA ....> Małe info, to może masz w majtkach, noobku, myślisz, że jak to napisałeś, to coś osiągniesz, lub wszyscy do waszego klanu polecą ? mylisz się...

Opublikowano

Już niedługo!

Od 15 grudnia 2012 roku.

W naszym klanie.. [XET]

Co miesiąc będą odbywać się konkursy klanowe.

Aby wziąć udział w konkursie, klanowicz musi być w klanie co najmniej 2 tygodnie i wchodzić na TS'a.

Do wygrania PaySafeCard o wartości 50zł do dowolnego użytku.

Wartość PSC będzie uzależniona od liczby członków w klanie.

Od teraz nie przyjmujemy do klanu za pomocą zwykłego podania, tylko po rozmowie na TSie z Brykusiem,Senegalem bądź Gingerem.

Sponsorem konkursów jest Brykuś.

Senegal i Brykuś czyli zarząd klanu jest wykluczony z konkursów.

SERDECZNIE ZAPRASZAMY !!

userbarcopy.png

Opublikowano

mógłby mi ktoś podesłać link do jakiegoś tuta żebym mógł wejść na naszego TS'a?

Adres TS i hasło są podane w info naszego klanu, zapraszamy.

userbarcopy.png

Opublikowano

Duże info, to może masz w majtkach, pedale, myślisz, że jak to napisałeś, to coś osiągniesz- oczywiscie ze nie, lub wszyscy do waszego klanu polecą ? mylisz sie ...

Osiek zrozum ze ja moge takie twoje cytaty pisac do 100 ludzi na tym forum i gowno mi zrobisz cepie.

Ten post SŁAŁEM DO BRYKUSIA ....> Małe info, to może masz w majtkach, noobku, myślisz, że jak to napisałeś, to coś osiągniesz, lub wszyscy do waszego klanu polecą ? mylisz się...

ogarnij troche te wyzywanie ;] jak chcesz takie rzeczy pisac to pisz mu na pw, potem nie przyjemnie sie to czyta i wnioskuje ze wiecej niz 16 lat niemasz ;) Pozdrawiam.

Opublikowano

Ale ja nie wysłałem tego do brykusia więc wypierdalaj z tego forum jebany pięciolatku bo Ci matka kijem przez łeb przepierdoli i będziesz kurwa płakał.

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Gram od niedawna (Boce ) ale jestem w MMO Mozesz podać buga jak przejsc bez straty Urki ? :> JBC czekam PW Latek mam 14.75 ^^ [TS posiadam mikro tez]

802_950201414860269929132.png

Signature made by Kwasna111

' Ludzie boją się i nie nawidzą tych, których nie rozumieją '

Opublikowano

Gram od niedawna (Boce ) ale jestem w MMO Mozesz podać buga jak przejsc bez straty Urki ? :> JBC czekam PW Latek mam 14.75 ^^ [TS posiadam mikro tez]

Buga nie podam, moge pomóc zdalnie zmienić.

userbarcopy.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam klan, dali mi 50mln dofinansowania i uciekłem na inną firmę :D

Pis joł.

no to się nazywasz graczem hard ku... , że 50 baniek samodzielnie nie umiesz sobie nazbierać lejbusiu :) ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...