Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] XTreme ELIT Team - UW

Brykuś#PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja 193 mln , może dojdę jak się zastanowię nad zmianą firmy.

ps. Musze się pochwalić mam ubitych 744 statków :D

No i hmm ^^ ?

Ja raz tylko bota wyłączyłem na 20 minut haha :D

userbarcopy.png

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z senegalem i ze mną :>

Brykusiu drogi wyślij cos na zmiane firmy bez straty powazki to do was dojdę :P a co mi tam szkodzi :D 9 lf3 1 irek i takie tam :D
Opublikowano

Brykusiu drogi wyślij cos na zmiane firmy bez straty powazki to do was dojdę :P a co mi tam szkodzi :D 9 lf3 1 irek i takie tam :D

Tak jak wcześniej napisałem, POMAGAMY w przejściu na firmę, ale nie dajemy jak to zrobić, my to robimy za Ciebie, kwestia bezpieczeństwa.

PS 11 członków 42 ranga.

sygnacu.jpg

Opublikowano

Tak jak wcześniej napisałem, POMAGAMY w przejściu na firmę, ale nie dajemy jak to zrobić, my to robimy za Ciebie, kwestia bezpieczeństwa.

PS 11 członków 42 ranga.

to pomognij to przejde :P

Opublikowano

Male info: Tak, tak ludzie to wlasnie ten Diamond, ktory probowal zastraszyc cale forum banami na UW za Fbota. Tak, tak jest on czlonkiem XET. Milego latania z nim w klanie, moze i klan sprzeda do bugpointu :D.

Opublikowano

Małe info, to może masz w majtkach, noobku, myślisz, że jak to napisałeś, to coś osiągniesz, lub wszyscy do waszego klanu polecą ? mylisz się...

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Male info: Tak, tak ludzie to wlasnie ten Diamond, ktory probowal zastraszyc cale forum banami na UW za Fbota. Tak, tak jest on czlonkiem XET. Milego latania z nim w klanie, moze i klan sprzeda do bugpointu :D.

Śmierdzisz, wyjdź.

Nie wiesz - nie mów.

Baj bejbi

userbarcopy.png

Opublikowano

Małe info, to może masz w majtkach, noobku, myślisz, że jak to napisałeś, to coś osiągniesz, lub wszyscy do waszego klanu polecą ? mylisz się...

Taka prawda brykus bierzesz do klanu wszystkich tak jak to Osiek napisal. Miłego latania ^^

Opublikowano

Danio, ja jestem z brykusiem w klanie.. to było do szlapka oczywiście...

Opublikowano

Taka prawda brykus bierzesz do klanu wszystkich tak jak to Osiek napisal. Miłego latania ^^

Uhaha to ty naprawde baaaardzo mało wiesz o naszych członkach i kogo my bierzemy a kogo nie ^^

userbarcopy.png

Opublikowano

Powtarzam, post mój nie był do brykusia, tylko do szlapka, naucz się czytać "pięcio latku"

Opublikowano

Ale wykorzystalem post Osika do twojej osoby .... Serio taki tepy ?? ...

Tak, na serio jesteś aż tak tępy aby zrozumieć, że post Rudego był do waszej klanowej sieroty ^^

userbarcopy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...