Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer [PVP] W Polsce ! Na Wersje [1.4.4] [Dedyk]

Cj1m

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukamy Ludzi Którzy Będą Reklamować Serwer Na YT !!! Proszę Pisać W Komentarzach

de2zjo.gifAdres IP: s1game.slotex.pl:20052

de2zjo.gifStrona Serwera: W BUDOWIE

de2zjo.gifAdres TS3: Robimy

de2zjo.gifTyp Serwera: PvP

de2zjo.gifPvP: Tak

de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifSloty: 50 Slotów

de2zjo.gifBiala Lista: Nie

de2zjo.gifStatus: ON

Poszukujemy Moderatorów Prosimy Składać W Komentarzu !!

Nick w MC: ...

Ile Lat:+15

Posiadasz Mikrofon: Tak/Nie

Masz TS:

Masz Skype:

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam!

Cały pomysł na mape i na inne rzeczy został żywcem ściągnięty z serwera squarelife.pl

P.s gracze zastanówcie się czy serwer jest wart waszego zachodu, gdzie nawet administracja nie potrafi wymysleć i wybudować własnej unikalnej mapy!

Edit: i jeszcze bez szczelnie dostałem od was bana -;- pytam sie to jest serwer haha

Opublikowano

TO nie prawda SERVER JEST ORGINALNY I ZAJEBIST WIIIIIIIIIIII

Nie polecam!

Cały pomysł na mape i na inne rzeczy został żywcem ściągnięty z serwera squarelife.pl

P.s gracze zastanówcie się czy serwer jest wart waszego zachodu, gdzie nawet administracja nie potrafi wymysleć i wybudować własnej unikalnej mapy!

Edit: i jeszcze bez szczelnie dostałem od was bana -;- pytam sie to jest serwer haha

WIesz za co za reklame

Za reklame kolego :D

Opublikowano

panie Cj1m proszę cię weź nie ściemniaj że nie wiesz o czym mówię, i wesz dokładnie o czym ja mówię. Jeśli to jest was pomysł (haha śmieszne) to proszę dowody! A co do serwer squarelife.pl to spytaj się polskiego pingiwna na yt

Opublikowano

TO nie prawda SERVER JEST ORGINALNY I ZAJEBIST WIIIIIIIIIIII

Komu ten kit wciskasz -;- serwer jest do niczego mapa jest mapa i ściągnięty pomysł !

Nie upadł bo adminisracja ma głupoty tak powiedzieli mi coś z java

Edit: ostatecznie coś powiem was serwer upadnie ;] z powodów lagów które mogą nastąpić ! ;)

Opublikowano

A i jeszcze popacz na tamten server a na nasz oni mają inny spawn i inne zeczy wszystko inne podasz mi coś takiego samego to zobaczymy kolego A i nie spam kolego

eeee no i co z tego to nie gaj WOW ale problem

Opublikowano

Komu ten kit wciskasz -;- serwer jest do niczego mapa jest mapa i ściągnięty pomysł !

Nie upadł bo adminisracja ma głupoty tak powiedzieli mi coś z java

Edit: ostatecznie coś powiem was serwer upadnie ;] z powodów lagów które mogą nastąpić ! ;)

WIesz a ich niema wieć wal sie

hhmmm shizer nie będę na ciebie zwracał uwagi hejt

Opublikowano

Ej ty mnie straszysz ze bedziesz dedosował ? wiesz że to karalne

Ale kolego czy ja powiedziałem coś o dedosie i mowiłem coś że to ja będę dedosować ? NIE NIC TAKIEGO NIE MÓWIŁEM! ;)

Opublikowano

@Ref Szukamy Kogoś Kto Będzie Kręcił Filmiki Można Awansować Na Admina Ale Trzeba Mieć Powyżej 200 Widzów Pisać W Kom !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...