Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia]Nick

Jano900

...  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. ...

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak jesteś takim nieudacznikiem, że nie umiesz prostego wiersza ułożyć to możesz wyjść.

Poproś o bana na to konto i zrób nowe. Problem?

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

A może co 1k postów ? To już by był lepszy pomysł.

Trzeba myśleć przy zakładaniu konta.

Ja jakoś się nie pluję, choć nie chce mieć Mr w nicku.

Nick to nie podstawa, to jest tylko znak rozpoznawczy.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Dobrze przemyślałem sobie to przez noc i:

Wiem że trzeba było myśleć ale nie wszyscy myślą. Więc powinno być od 2k postów jednorazowo (i mu tu już nie chodzi o mnie ale o wszystkich bo wielu takich znajdziemy). Wiem że nagrody to mają ale i tak mogłyby to nadal mieć a i tak mają wiele możliwości poza tym. Ale największą przeszkodą jest to że niektórzy mogą być poszkodowani bo się starali na golda a tu takie coś. Więc trzeba coś na to wymyślić ale i tak będziecie na nie bo wy nie macie problemu z nickiem (mój jest ok ale za dużo cyferek bo takim moim podstawowym nickiem kiedyś był "jano900" ale takie konto już miałem i dałem takie ale teraz daję dużą literę i 900. Chodzi mi o nick "Jano." ale tolerowałbym "Jano900". No więc tyle mam do powiedzenia.

P.S

Tak wiem trochę to pomieszane.

A co do konkursów to czekam na jakiś. Aktualnie nie ma takiego który bym wygrał. Ale z tym nickiem przetrwam nie ma problemu.

Opublikowano

Jak nie spróbujesz to na pewno nie wygrasz.

A co do tego, że od 1k postów też jestem na nie ;)

Spam będzie tylko, żeby dobić te posty na zmianę nicku...

Opublikowano

@Up

No tego też się obawiam. Gdyby nie to że to jest takie nagrodowe forum to by nie było problemu a tak jest problem. Ale nie ma co gadać czekajmy na Antixa.

Opublikowano

Antix Ci tutaj nic nie zrobi :D

On będzie sugerował się tym co piszą ludzie, z resztą i tak ostateczną decyzję w takiej sprawie podejmuje administracja (dlatego wątpię, żeby to przeszło - po to są zrobione nagrody).

Zgadzam się w 100% z MrSpritex1, nie liczy się nick (sam to sobie ostatnio uświadomiłem) ;)

Opublikowano

No są marne szanse na przejście bo jak znam adminów to się nie zgodzą ;p. Ale czekajmy na Antixa on coś powie albo zamknie albo pójdzie z tym do administracji.

Edit

Jeszcze druga opcja - od 1k postów ale musisz zgłosić się do global moda z uzasadnieniem. Wtedy nawet z 1k nie wszyscy by mogli.

Opublikowano

Czy ty rozumiesz, że to nie przejdzie? Było myśleć przy zakładaniu konta. Jak nie możesz wytrzymać ze swoim nickiem to zrób sobie nowe konto. Problem? Może spróbuj wziąć udział w konkursach zamiast płakać że nic nie umiesz? Nagrody jak nazwa wskazuje są nagrodami, czyli idą za nimi jakieś przywileje, których ludzie bez nagród nie mogą mieć. Nagroda to nie tylko plakietka.

Game Over

Opublikowano

Proszę czytaj wyższe posty.

@Down

Też może być. Ale to już nie chodzi o mnie ale o ogół. 2k to sporo i dlatego więcej być nie może bo straciłoby to sens.

Opublikowano

Na nie. Domyślałem się, że będzie tłumaczenie się, że tego i tego nie potrafię.

2lata/1rok temu to takich okazji to było mało. Wiesz ile trzeba było się męczyć, aby dostać gold membera? Był tylko do wygrania tylko i wyłącznie w konkursach, które były robione w Newsach.

Nie widziwiajmy, że teraz i też jest ciężko to zdobyć. Po prostu przyłóż się bardziej, a zdobędziesz.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Wiem wiem staram się. Czekam aż taki konkurs będzie. Ale to już nie chodzi o mnie ale o wszystkich.

@Down

Sześć osób rozumie ;x

P.S

A jak jest ta lista aktywnych konkursów to czy one są dodawane równo (najnowszy na górze) czy byle jak? Musze mieć to pod kontrolą.

Opublikowano

Dobrze przemyślałem sobie to przez noc i:

Wiem że trzeba było myśleć ale nie wszyscy myślą. Więc powinno być od 1k postów jednorazowo (i mu tu już nie chodzi o mnie ale o wszystkich bo wielu takich znajdziemy).

Zmieniam zdanie. Sugestię uważam za idiotyczną.

Przecież tysiąc postów możesz nabić w dziale Metin 2 w kilkanaście dni, natomiast przez pół roku tyle nie nabijesz w mniejszych działach,więc gdzie byłaby sprawiedliowość. Weź się do roboty i wygraj konkurs jak chcesz zmienić sobie nick, a nie spammujesz bezsensownymi sugestiami.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

@Up

Czekam aż taki konkurs będzie

Podsumowując:

Global Modzi nie mają nic do powiedzenia a administracja czegoś takiego nie da. Myślę czy nie zamknąć tego tematu ale jeszcze poczekam ;p Ponabijajcie se jeszcze posty.

A jak jest ta lista aktywnych konkursów to czy one są dodawane równo (najnowszy na górze) czy byle jak? Musze mieć to pod kontrolą.

Nich mi ktoś na to chociaż odpowie.

Opublikowano

Najświeższe u góry, ale co to za różnica, skoro przy każdym masz napis OPEN/CLOSE? Dostosuj się do systemu (banalnego systemu), bo nikt nie będzie zmieniał tak prostych zasad po to, żebyś mógł wygrać sobie golda.

I tutaj posty sie nie zaliczają.

Opublikowano

A czy ja chcę żeby zmieniali? To w takim razie postów se nie nabijecie.

Dobra ale to nie ma sensu, nadal wszyscy będą spamować jedno i to samo a admini i tak nie dodadzą. Zamykam a jak jakiś gm chce coś dodać to niech otworzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...