Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia]Nick

Jano900

...  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up

No masz rację ale na golda nie mam szans. Chyba że ktoś mnie nauczy pracować w gimpie ale i tak nie wygram. Jesteście na nie bo wam się wasze nicki podobają i macie to gdzieś. Ja się aktualnie trzymam jednorazowej zmiany nicku od jakiegoś progu.

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi się mój średnio podoba ;)

PS. Nie musisz koniecznie umieć pracować w Gimpie :D

Jest dużo innych konkursów (niedotyczących grafiki) :P

Opublikowano

Ale w grach które nie gram. Jedynie Half-Life (to z niego mam blue member). Gdyby nie to że tylko ja i Connor nie oszukiwaliśmy to bym miał golda bo Half-Life mam w małym palcu.

Widzę że ta dyskusja nie ma sensu ale poczekajmy na wyrok global moda :) . Ale wróćmy do tego: podajcie mi chociaż jeden twardy argument czemu nie.

Opublikowano

@Up

No masz rację ale na golda nie mam szans. Chyba że ktoś mnie nauczy pracować w gimpie ale i tak nie wygram. Jesteście na nie bo wam się wasze nicki podobają i macie to gdzieś. Ja się aktualnie trzymam jednorazowej zmiany nicku od jakiegoś progu.

Jakoś ja mam golda bez żadnych zdolności graficznych i jakoś się da.

Bądź aktywny w konkursach aż w końcu się uda nick to nie wszystko.

Wiesz ile jest osób na forum które specjalnie żeby zmienić nick starało się o golda? mnóstwo i co teraz?

Po to są nagrody żeby niosły za sobą jakieś przywileje.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

@Up

Rozumiem ale gold i blue niesie ze sobą wiele przywilejów, nie tylko zmiana nicku a nick to podstawa. Ja rozumiem że niektórzy się starali ale zmiany jakieś muszą być dlatego najlepszym rozwiązaniem był by próg 2k bo to całkiem sporo. Jak ktoś chce szybciej niech zdobędzie tego golda.

Opublikowano

Ten topic chyba dla beki mi się wydaje jest.

Nie, powinieneś się cieszyć że są zmiany nicków na forum za nagrodę. Napisałeś ten topic pewnie tylko dlatego bo chcesz zmienić nick a jesteś zbyt leniwy żeby wziąć udział w konkursie który wymaga głębszego myślenia lub kliknięcie kilka razy w google.

@down

Jeszcze są konkursy z różnych okazji w których nie trzeba posiadać umiejętności. Żeby mieć wiedzę o grze nie musisz w nią grać, wystarczy internet i wiesz wszystko.

Opublikowano

Powtarzam w żadne gry z tego forum nie gram prócz Half-Life a tam ruch jest za mały na większe konkursy a grafikiem nie jestem. Wiersza też nie umiem ułożyć.

Opublikowano

Chcesz próg 2k, bo sam masz 2k. Ja mogę zawołać 5,5k i co?

Poza tym, to że nie masz warunków i możliwości wygrania konkursów to twój indywidualny sposób. Np. ja nie potrafię pisać wierszy, tworzyć grafiki, ale potrafię zrobić tutorial/zrobić zdjęcie z gry i jakoś wygrałem dwie nagrody.

Ostatnio był prosty konkurs na wymyślenie nazwy gry no najbanalniejszy konkurs jaki widziałem.

Postaraj się, ja walczyłem o nagrody to i ty musisz.

Opublikowano

Na razie czekam na konkurs ale aktualnie trzymam się przy swoim.

P.S

I już nie pisać napisałem Antixowi na pw czekam na wyrok.

Opublikowano

Nie,

a nawet jeśli to max 1 zmiana na cały rok.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Na cały rok też może być ;p Nick jest po to żeby walnąć raz a dobrze a nie zmieniać codziennie (tak wiem trzeba było myśleć mam na przyszłość ;p)

Opublikowano

Na cały rok też może być ;p Nick jest po to żeby walnąć raz a dobrze a nie zmieniać codziennie (tak wiem trzeba było myśleć mam na przyszłość ;p)

Sam sobie odpowiedziałeś na sugestię.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ale to nie jest takie proste. Dobre ale już nie spamujmy. Czekamy na Antixa jak nie to trudno jakoś wytrzymam widziałem gorsze nicki ;p

Opublikowano

Ja wygrałem Gold'a w konkursie na "dzień dziecka MPC" i jakoś jeszcze nie zmieniałem nicku.

A co do Twojej sugestii to jestem na TAK, ale od conajmniej 3k postów i tylko jednorazowo.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Oj Jezu ale idiotyczna sugestia.

Oczywiście, że na Nie.

Trzeba było myśleć przy tworzeniu konta, a nie teraz.

A jak tak bardzo chcesz to się wysil i wygraj jakiś konkurs, a nie tylko "ja nie umiem", "ja nie potrafie" itp.

Zamiast spamić tak idiotycznymi sugestiami mogłeś się wziąśc i napisać jakąś prace na konkurs.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...