Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Anrela [Dedyk]

KizioRCK1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co mnie obchodzi Twoje zycie?

@Topic: Serwer bez zadnych wlasnych pomyslow, a blokade bs idzie ominac botem z reinora.

Postaw swój serwer to też po-hejtuję ,a teraz wracaj do tego co wychodzi Ci najlepiej ,czyli obgaduj za plecami jaki to ja jestem zły i wgl. Tylko ,że jak wejde na ts to siedzisz jak mysz pod miotłą.

kmr3.gif

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam serwer

Anrela jest projektem moim zdaniem bardzo dobrym. Administracja tego serwera bardzo sie stara i przekonuje nas wszystkich zebysmy zostali i odkrywali ich dalszy swiat. Mam nadzieje ze serwer bedzie stal bardzo dlugo poniewaz jest swietna atmosfera na serwerze i mozna pograc z naprawde doswiadczonymi graczami.

Opublikowano

Postaw swój serwer to też po-hejtuję ,a teraz wracaj do tego co wychodzi Ci najlepiej ,czyli obgaduj za plecami jaki to ja jestem zły i wgl. Tylko ,że jak wejde na ts to siedzisz jak mysz pod miotłą.

Mozesz mi powiedziec czemu gdy zapytalem "O co Ci chodzi?" wyszedles z ts?

razerv.png

Opublikowano

GODZINA 15:00 TS: anrela.pl kanał publiczny 2 odbyła się rozmowa pomiędzy Uranos(Waleczny,harcerski,odważny,zabawny) oraz VaScO(Bohaterski ,poważny, niezwykle stary) która zakończyła się pokojem.Oboje wywiesili białe flagi i zawołali : KONIEC WOJNY, CHCĘ POKOJU . Tyle w tym temacie,dziękuję Dobranoc :*

Opublikowano

Serwer zajebisty kurwa ludzie.Gracze spoko pomagają itp.Jedyny minus że mało ludzi i jak człowiek chce się zabrać na komnate smoka czy coś to nie ma z kim.Mówie tu o początkujących graczach.Co do expa jest spoko jak reszta pisze.Jeśli będziecie potrzebować pomocy pisać.

Pozdrawiam

ShizolekJP (Silden)

ShizolekBDG(Silden)

Nie czaruj.

Opublikowano

Też mam problem z patchem. Czy możecie go wrzucić na jakiś hosting w formacie rar , żeby samemu sobie go wkleić a nie przez ten nieszczęsny patcher instalować?

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!!!

Opublikowano

Serwer Super, tylko jednego nie rozumiem dlaczego tak mało osób gra? Na tym serwerze powinno grać minimum do 1K osób a jest chyba 100? Żeby grało więcej osób byłoby miodzio.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Serwer Super, tylko jednego nie rozumiem dlaczego tak mało osób gra? Na tym serwerze powinno grać minimum do 1K osób a jest chyba 100? Żeby grało więcej osób byłoby miodzio.

sporo bugow oraz gildia Necro to glowne przyczyny malej ilosci osob ;] ogolnie server jest spoko ale ma kilka detali do poprawy.

teraz moje pytanie co z tym ulepszaniem zwierzakow , bo NPC od tego nie dziala a info ktore mialo byc w podreczniku nie ma ;] kolejne moje pytanie jak ida i czy ida jakiekolwiek prace w zwiazku

z forum? pozdrawiam

Opublikowano

Andrzejkowe nowości: dodaliśmy nowe mapy (wraz z nowymi bossami!), nowe questy z biologiem, możliwość ulepszania petów, nowe zbroje oraz bronie. Więcej informacji w podręczniku gracza. Mamy nadzieję, że pobranie patcha 150MB nie będzie dużym problemem przy tylu nowościach :-) to onfo ze strony glownej ;] ja sie teraz pytam gdzie to jest ? ;]

Vasco mniej ItemShopu wiecej powietrza pozdro ;]

Opublikowano

moj nick to DMK3. Szulik wczoraj pokazales te questy jak polegles po 3 skillach ;] pisalem lamko wolaj Vasco to sie wylogowales ;]

@EDIT wy naprawde myslicie ze ktos sie was boi? ;]

P.S. Vasco misiu jak sie bilismy nie dawales mi rady poki trutka nie weszla pozdro z tym ksuciem dla mnie ;]

P.S.2 bym zapomnial ;p

http://przeklej.net/down/42267944300733174997733465389626318f4a09f7d8851ff373ad5b0.html

Opublikowano

jak bede szedl do kibla tez mam o zgode zapytac ielkiego vasco? hehe co mnie obchodzi ze zna passy 6 osob? nie moja sprawa komu je rozdajesz ale widzisz juz komu nie powinienes ;] ksules Perkowi 5h tak powiedziala 1 z 6 osob ktore ma passy ;] to nic nie znaszy? znaczy tyle ze jestes nolife ktory wlasnie w taki sposob zalatwia swoje sprawy ;] przypominam kolejny raz wyjdz na swieze powietrze dobrze Ci zrobi ;] a co do ulomnosci to nie wiem na jakies podstawie mnie w ten sposob obrazasz ;]

P.S. Szulik szczekasz najglosniej a kolejny raz sie dosc szybko wylogowales ;] przypomne Ci ze masz eq na wyszy poziom z wieksza iloscia bonusu ludzi wiec nie boj sie przeciez jestem dla Ciebie zerowy ;]

Opublikowano

Ogolnie mnie bawi ta wasza dyskusja. ^^

Owszem ludzi tutaj nie ma przez ludzi z gildii Necro oraz paru innych ktorzy na starych edycjach serwera (Freak2.pl, Freak2.eu)

dostawali itemy od Kizia a nawet jedna osoba miala GM Panel pozwalajacy jej nawet wylaczyc serwer w kazdej chwili.

Jezeli bedzie trzeba to moge wymienic ktore osoby i co dokladnie dostaly od Kizia.

Pozdrawiam.

razerv.png

Opublikowano
dostawali itemy od Kizia a nawet jedna osoba miala GM Panel pozwalajacy jej nawet wylaczyc serwer w kazdej chwili.

Jezeli bedzie trzeba to moge wymienic ktore osoby i co dokladnie dostaly od Kizia.

Za przeproszeniem, moze zamiast pierdo*** takie glupoty, bo ja np. tez moge napisac ze jestem Batmanem.

Moze przedstawisz nam jakies dowody ? rowniez moge namowic paru kolegow zeby potwierdzili ze jestem tym Batmanem i ze latam wieczorami w batmobilu. Chlopcze z problemami, nikt ci nie uwiezy na slowo poniewaz to juz nie te czasy gdzie mowiles i reszta cie sluchala.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...