Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Anrela [Dedyk]

KizioRCK1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pewny jestes? Farmer dostal od KizioRCK ponad 50 tysiecy ulepszaczy, ponad 10kkk yang i zeby bylo milej trute 55% sr 10 ludzie 10 krytyk 10 szycie oraz trute 48% sr 10 ludzie 10 krytyk 10 szycie.

Nadal masz zamiar go bronic?

Nie liz dupska bo i tak nic z tego nie bedziesz mial.

Elo!

Gówno mnie to obchodzi nikt nie prosił Cię o wypowiedź.

Opublikowano

Sygnatury z pewnością nie robione dla tego serwera, podpisy są tylko dodane, także tutaj minus.

Ogółem przejrzysta prezentacja, aczkolwiek serwera nie polecam.

Opublikowano

NIe rozumiem Tych postów "Wbiłem 100lv i nie mam co robić [...]"

Jak możesz miec co robić skoro na razie gra mało osób ? Tu nie ma 1k ludzi z którymi możesz robić miliony rzeczy. Jak dla mnie serwer świetny warto zagrać może się jeszcze rozkręci POLECAM + Bardzo ładna prezka

16.09.2012 Breaking Dawn PART2

21.12.2012 Armagedon

KURWA FART ?

Obejrzę i umrę ... x33

Opublikowano

Chyba zagram, jak exp leci, do jakiego krolestwa zapraszacie?

Exp jest dopasowany do każdego lv ,królestwo ? Zieloni (silden)

kmr3.gif

Opublikowano

Ile osób na nim gra? Bardzo ważne moim zdaniem, ponieważ na serwerze gdzie graczy jest poniżej 100 nie oplaca sie grac, bo predzej czy pozniej serwer padnie. tym bardziej hard.. :/

Co z tym rozdawaniem, co bylo poruszane strone wczesniej tu na forum? Cz to prawda? :/

Opublikowano

Ile sie czeka na link bo mi nie przyszedl daje zeby jeszcze raz przyszedl i nic i pisze ze jest aktywne a wbijam na serva i sie nie da.

Opublikowano

Ile sie czeka na link bo mi nie przyszedl daje zeby jeszcze raz przyszedl i nic i pisze ze jest aktywne a wbijam na serva i sie nie da.

Jesli link nie dochodzi prosze spróbowac ponownego wyslania linku aktywacyjnego.

33748387117269464751.png

Opublikowano

Ile osób na nim gra? Bardzo ważne moim zdaniem, ponieważ na serwerze gdzie graczy jest poniżej 100 nie oplaca sie grac, bo predzej czy pozniej serwer padnie. tym bardziej hard.. :/

Co z tym rozdawaniem, co bylo poruszane strone wczesniej tu na forum? Cz to prawda? :/

Tak, to prawda.

razerv.png

Opublikowano
Tak, to prawda.

Dlaczego ciagle tutaj siedzisz i hejtujesz ? nie masz zycia realnego ? a tak przepraszam, ty wgl. nie masz zycia.

Opublikowano

Dlaczego ciagle tutaj siedzisz i hejtujesz ? nie masz zycia realnego ? a tak przepraszam, ty wgl. nie masz zycia.

Juz sobie nabiles bezsensownego posta? To wypierdalaj.

razerv.png

Opublikowano

Co mnie obchodzi Twoje zycie?

@Topic: Serwer bez zadnych wlasnych pomyslow, a blokade bs idzie ominac botem z reinora.

razerv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...