Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT][DE] CL2-Revolution S1 Argon

IstvanPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działa, cały czas gram.

Każdy kto gra i chce mieć dostęp do FreeShopu musi wejść na stronę i zmienić hasło, przelogować się i już ma z powrotem dostęp do FreeShop'u

Opublikowano

Nie polecam wam gracza 'Free4Skill' miałem przyjemność korespondować na prywatnej wiadomości i tylko pisze:

skurwielu jebany itp itd. (następnym razem wyłacz opcje w kamermodzie bo miałeś lvl obok nicku)

Aura p wir p szarza p... 7h w grocie truta nie poleciala!

Nudno już się robi ; p

Chętnie zamienie woja 84lv 3x p 1x m5 za surke z czarowanym p.

Opublikowano

Za darmo się bana nie dostaje, wystarczy że raz coś napisałeś i im podpadłeś. Może ban jest czasowy a nie stały?

Opublikowano

Mam pytanie, gdzie dostane zwoj cofania skilli ? bo nigdzie nie moge znalesc

#edit: oraz skąd po wbiciu 30 dostane broń na 30 ? bo jakoś nic się nie świeci z npc ani do eq mi nie wpadła.

j8d8.png

Opublikowano

Jeżeli ktoś gra na serwerze i szuka gildii , to serdecznie zapraszamy do nas , Królestwo Shinsoo , Gildia ScremMyName , ts : 91.204.161.53.

Opublikowano

Polecam wejsc na ts-a i pogadac z nimi to naprawde w porzoadku administratorzy .. dogadasz sie z nimi po Angielsku lub niemiecku ^

Zapraszam do najlepszej gildii na serwie znajduje sie w redach ^ Wbijajcie na ts-a 91.204.161.53. jesli zainteresowani

Opublikowano

Napisał że nie może mi podać powodu...

Proponuję napisać na forum ew. wejść na TS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...