Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam następujący problem - gdy odpalam LauncherHamachi, wyskakuje mi info "Lexico start again". Zmieniałem pliki root i locale z epk na eix i z eix na epk. Jestem pewnien, że dobrze je ogarnałem. Co może pomóc w rozwiązaniu mojego problemu?

sygnaturacopy.png
  • Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Kto by umiał grac na tych pliczkach nowe zbrojki ? Bardzo proszę o pomoc lajki się posypią ;d Jak coś PW

Tutaj masz dokładny poradniK: http://www.mpcforum.pl/topic/580343-mega-tut-jak-poprawnie-dodac-zbroje-bronie-i-moby-na-serwerclient/

Ma ktoś diffa, aby działały dmg z młodych wierzchowcow i reniferow?

To jest ukryta treść, proszę
Edytowane przez Terenzo.
Opublikowano

Stosowałem się według niego, wynik zaskakujący, nad postacią nie ma znaczna GM tylko biały prostokąt, zbrojki widac fakt ale postac jest w "ziemi" i nie mozna sie poruszac :)

Opublikowano

W wieży demonów na III pietrze nie ma metina diabła, a relog wywala z serwera i trzeba recznie postac przenosic w inne miejsce...

quest nie jest mój. wystarczy dodać resp metka i zmienić index mapy w queście. ;)
Opublikowano (edytowane)

quest nie jest mój. wystarczy dodać resp metka i zmienić index mapy w queście. ;)

Szkoda, ze nie iwme jak to zrobic ;p

Edit

Z tym kilofem jest coś nie tak, quest dodałem, zainstalowałem ale postac tylko raz wykopie rude, potem za kazdym razem jest napis "Wydobycie zakonczone sukcesem" ale z zyly nic nie wylatuje. Punkty w kilofie rosna.

Edytowane przez potek991
Opublikowano (edytowane)

Mam normalne game z twoich plikow V3 (FreeBSD 9.0).

Mógłbyś swoje game upnąć, ablo jakoś poprawić tego diffa?

Edytowane przez komorka
Opublikowano

Mam normalne game z twoich plikow V3 (FreeBSD 9.0).

Mógłbyś swoje game upnąć, ablo jakoś poprawić tego diffa?

Ten diff jest dobry, bo go wgrywałem..

Opublikowano

Dodane szóste skille

Wszystkie wyżej wymienione rzeczy pochodzą tylko i wyłączenie z globalnego Metin2.

Na pewno szóste skille woj na PL ma ? :)

Opublikowano

Dodane szóste skille

Wszystkie wyżej wymienione rzeczy pochodzą tylko i wyłączenie z globalnego Metin2.

Na pewno szóste skille woj na PL ma ? :)

Nie napisałem, że wszystko jest z polskiego globala...

Opublikowano

Czy ktoś byłby wstanie pomóc ? Mam problem podczas uruchamiania launchera - error - lexico.start again .

Nie ma to nic wspólnego z X włączaniem od nowa launchera ani z czekaniem zanim launcher się otworzy , próbowałem setki razy .

Proszę o pomoc

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano (edytowane)

To chyba najprostszy serwer jaki mozna postawic:) Wszystko smiga jak nalezy:) Oczywiscie bledy w plikach pozostawiaja wiele do zyczenia...

nie dziala mi catacumb, wylacza sie metek po teleporcie, nie ma energi oraz kostiumow:/ lol

Edit:

Dziala catacumb

Dziala energia

tylko cos czesto sie metek wylacza: refused

W game od terenza jest komenda niszczaca serwery... "SHOWMETHEMONEY" polecam ja usunac:D

Od ujja pracy w tych plikach... Ja podziekuje;/

Edytowane przez President

sygnatura.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...