Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@UP

"miszczu" rusz trochę głową, a wszystko zadziała w 100 % :)

W temacie masz właśnie bug fixy na to...

Edytowane przez Kojak

11573538277329494069.gif

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Pobrałem z myślą że wkoncu porządny quest zrobiłeś terenzo ten hair.quest i costume.quest ale taka fuszerka ze ja pier gorzej nic przy v2 plikach twoich bug na bugu .... Jak bedziesz posiadał cos lepszego to podrzuc nam napewno nie jeden wdziecznym by był ;)))

Nie rozumiem co tam jest/było zjebanego. Wszystko działało tak jak trzeba, a w tych nowych tylko je bardziej zoptymalizowałem.

@Proszę abyś poparł swoją wypowiedź. Dziękuje. :D

Edytowane przez Terenzo.
Opublikowano

pobrałem twoje serverfiles v3 podmienilem hair.quest i costume.quest z tymi co byly w v2 . I co jest nie tak ? fryzury mozna zalozyc lecz jak zaloze jakąś to buguje sie i jak ściągne pojawia w eq sie inna 2 fryzura.Sciaganie costiumow buguje sie nie da sie sciagnąć. Fezy, Afro itp zmiast normalnie " znikac" z eq to nakładają sie z fryzurą w zakladce costiumów. Noi fezy, afro bo warpie lub relogu nie zostają tlyko po paru sec pojawia sie wcześniejsza. Wiec jak widzisz bug na bugu juz lepsze te questy z v2 twoich ^^^^

Pracuje niestety samodzielnie nad typowym hardem :

Mój Postęp Prac :

Pliki serwerowe : ok 80 %

Client : ok 80 %

Strona www : ok 95 %

Opublikowano

pobrałem twoje serverfiles v3 podmienilem hair.quest i costume.quest z tymi co byly w v2 . I co jest nie tak ? fryzury mozna zalozyc lecz jak zaloze jakąś to buguje sie i jak ściągne pojawia w eq sie inna 2 fryzura.Sciaganie costiumow buguje sie nie da sie sciagnąć. Fezy, Afro itp zmiast normalnie " znikac" z eq to nakładają sie z fryzurą w zakladce costiumów. Noi fezy, afro bo warpie lub relogu nie zostają tlyko po paru sec pojawia sie wcześniejsza. Wiec jak widzisz bug na bugu juz lepsze te questy z v2 twoich ^^^^

Fryzy powinny iść do tego okienka i na pewno nie daje 2x kostiumu czy fryzy. ;x
Opublikowano

przeciez z beki nie napisałem tego napisałem jak mialem gdy wgrałem je na server ;)

Pracuje niestety samodzielnie nad typowym hardem :

Mój Postęp Prac :

Pliki serwerowe : ok 80 %

Client : ok 80 %

Strona www : ok 95 %

Opublikowano

Wszystko super ale "拉屎" DROPI zapodaj pliki .

Bilog ma Buga daje speed 10% non stopa ;(

My life is "ragezone.com"

Opublikowano (edytowane)

Mam buga z kostiumami :D nie wiem jaki to dokładnie jest, ale ktoś już tutaj pisał, że po jakimś czasie czy jakiejś czynności pojawiają się 2..

@UP

Zapora wyłączona? Porty są odblokowane?

Edytowane przez Kojak

11573538277329494069.gif

Opublikowano (edytowane)

Jak zrobić normalny Drop Itemów śmieci wszystkiego ???

Zaraz dam pliczek ze zmniejszonym dropem. Poczekaj. (dam edita.)

To jest ukryta treść, proszę

Zapisujesz na dysk i wrzucasz na serwer.

Edytowane przez Terenzo.
Opublikowano

Działają wam katakumby? Mi na 1 piętrzę dropnąłęm klucz i nie ma nigdzie posągu... przywołałem go komendą i po rozwaleniu wszystkich bram nic się nie dzieje ;s

11573538277329494069.gif

Opublikowano (edytowane)

Skoro juz zaczelismy ten temat moze dasz zrodlo plikow ? ;) hmm? moze napiszesz ze pliki nie sa twojego autorstwa tylko sklejone postawione na podstawie plikow Badara <3

Co do plikow nawet fajne

Edit: Nadal trzymasz z Hejcikami? ;)

Edytowane przez TEKEN5

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano (edytowane)

Skoro juz zaczelismy ten temat moze dasz zrodlo plikow ? ;) hmm? moze napiszesz ze pliki nie sa twojego autorstwa tylko sklejone postawione na podstawie plikow Badara <3

Co do plikow nawet fajne

ehh... nie chcę się z Tobą kłucić. Przecież wiadomo że plików seewerowych nie zrobiłem od zera. Musiałem od czegoś zacząć. Robiłem je na podstawie mc ncc i shittseta.

@nie? :D

Edytowane przez Terenzo.
Opublikowano (edytowane)

Works :)

Teraz syfu co niemiara ale cos ulepszaczy nie dropi

I jak zmieniam item"to chyba ID itemu" brak reakcji można wiedzieć dlaczego ??

Ale i tak wielkie dzieki za pliki , bedzie na nich dedyk :)

Chyba że się skuszę i kupie za 1,5 tyś $ Rumunskie pliki :) Underground Metin 2

Edytowane przez alladyn5

My life is "ragezone.com"

Opublikowano

Na katakumbach nie ma metków, klucz dropi i

Działają wam katakumby? Mi na 1 piętrzę dropnąłęm klucz i nie ma nigdzie posągu... przywołałem go komendą i po rozwaleniu wszystkich bram nic się nie dzieje ;s

Klucze dropią i jest posąg, osobiście sprawdzałem kilka minut temu, problem z katakumbami to metiny (wybierz i znisz właściwy kamień metin) których wgle nie ma na mapie.

od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze.

Opublikowano

Na katakumbach nie ma metków, klucz dropi i Klucze dropią i jest posąg, osobiście sprawdzałem kilka minut temu, problem z katakumbami to metiny (wybierz i znisz właściwy kamień metin) których wgle nie ma na mapie.

Spróbuj tego questa:
To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Nie wiedziałem czy źle robie lecz komenda stop mi nie działała, gdy sam wgrywałem pliki i gdy pobrałem gotowca więc chyba bug jest.

sygnature.png

Opublikowano

Mam problem bo na 4 Piętrze Katakumb mam zabic Bossa "Piekielny Bastard" , Jak go tylko dotkne to mi sie za każdym razem Serwer resetuje :(. Prosze o POMOC!!!!! PLS

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...