Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[McWars.pl][Wojny Gildi+Survival][40slotow][Dedyk][Nowy Crafting][Zapraszamy]

lizus

Nasz Serwer  

36 użytkowników zagłosowało

1. 1. B?dziesz Gra?

• Tak
      26
    • Nie
      7
    • NieWiem
      3
  2. 2. Podoba ci si? serwer

• Tak
      24
    • Nie
      7
    • Taki Sobie
      5
  3. 3. Czy Doda?/Uj?? Co? na serwerze

• Tak (Napisz co)
      13
    • Nie
      10
    • Czy Chcesz Aby Rozgrywka Toczy?a si? w Pielke?[Tak]
      3
    • Czy Chcesz Aby Rozgrywka Toczy?a si? w Pielke?[Nie]
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

crafting i inne informacje dotyczace naszego serwa na naszej srtonie i forum www.mcwars.pl

graphic.png

10/50/100/150/200/250/300/350/400/450/500/550/600/650/700/750/800/850/900/950/1 000

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

UWAGA ROBIMY RESET MAPY I OGRANICZENIE DO 2000KRATEK OD SPAWNU ZEBY NIEBYLO LAGOW I ZEBY LATWIEJ BYLO SIE ZNALESC !!!!!!!!!!!!!!

graphic.png

10/50/100/150/200/250/300/350/400/450/500/550/600/650/700/750/800/850/900/950/1 000

Opublikowano

UWAGA

Zaraz odbędzie się reset po którym wgramy plugin dzięki któremu maksymalnie będzie można odejść od spawnu 2 tysiące kratek.

Spowodowane to jest iż gracze szli bardzo daleko i renderowali mape przez co były lagi.

MAMY NADZIEJE ŻE ZOSTANIECIE I BĘDZIECIE GRAĆ DALEJ!

Pomocnik
Opublikowano

UWAGA

Zaraz odbędzie się reset po którym wgramy plugin dzięki któremu maksymalnie będzie można odejść od spawnu 2 tysiące kratek.

Spowodowane to jest iż gracze szli bardzo daleko i renderowali mape przez co były lagi.

Zostajemy

:D

beztytuuhca.png

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Opublikowano

Musieliśmy bo była za duża część mapy wygenerowana. Mapa miała 400MB a to jest bardzo dużo, dlatego były lagi.

ZAPRASZAMY o 15!

((nasz technik się opierdala a ja pośpieszając go aby gracze nie odeszli dostaje kicki na TS.))

Opublikowano

Dziś wchodzę na serwer i od razu ban! A powodem było to że administracja nie chce mnie na serwerze. A dlaczego nie chce mnie na serwerze bo mam własne zdanie? Jeśli to był powód banu to mogę się kłócić. Tylko nie wiem czy administrator ze swoim małym mózgiem by wiedział jak odpowiadać.

Opublikowano

Demonku twój serwer był by jeszcze lepszy jakby nie twoja admnistracja która daje bany za nic . Albo jak as powiedzial za ,,swoje zdanie"

911001425911918417398.jpeg

Opublikowano

Ferbuson15 1. Gdzie Widziałeś Kogoś Z x-ray[dowód] 2.Kiedy coś dawalim graczom [dowód]3.ty sam miałeś fly hack i tera pewnie tak piszesz aby zhejtować serwa.. żałosne

Opublikowano

hahhah zall serwa x ray działa gracze kopia diaxy sobie i pewnie jeszcze admini czy modzi dają super zbrojki kolega hahaha

Poczytaj drugą stronę ;) to tam masz jaka jest administracja tego serwera

1356269146-U673085.png

Coming: Nieregulaminowa sygna. Max 200px.

Napiszę tylko jedno niech admin ogarnie innych modów tego forum ;)

REFRESH :D

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...