Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak powrotu do teamu.

Ruudi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Ostatnio chyba zasada "brak powrotów do teamu" przestała trochę działać. Dziwnym trafem, gdy ja chciałem wrócić po wyrzuceniu z powodu braku internetu nie można było, a osoba, która zrezygnowała jest obecnie w teamie. Mogę liczyć na małe wyjaśnienia, czy temat zostanie skasowany i będzie tak, jakby go nie było?

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do teamu możesz zawsze powrócisz, jeżeli sam zrezygnowałeś i nie zrobiłeś jakiej większej głupoty o ile mi wiadomo.

Jeżeli się udzielasz itp. itd. to dlaczego niby jest jakieś przeciwstawienie ?

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

No to trochę źle Ci wiadomo, chyba, że ostatnio coś zostało zmienione a w to wątpię.

8wjJf.jpg

by vPaN

Opublikowano

Możesz wrócić na kida. Jeśli chodzi o piotrka, to jak to zawsze było równi i równiejsi.

Opublikowano

Do teamu nie można wrócić bezpośrednio na moderatora +. Trzeba zaczynać od kid'a.

Piotrek to jak można się domyśleć wyjątek. Administracja pewnie doszła do wniosku, że przyda się w gronie Global Moderatorów ktoś doświadczony, ktoś kto będzie mógł znacznie pomagać w ogarnianiu forum. Oczywiście w tej chwili.

A niektórym po prostu nie dają cienia szansy na powrót na szczyt :) Ogólnie rzecz biorąc ta zasada działa, ale są pojedyncze wyjątki.

Ale mogę się mylić. Takie są moje myśli i mniej więcej moje zdanie ;-)

1393461645-U349224.png

Opublikowano

1. Składasz apli na kida, jesteś kidem miesiąc, siedzisz na TS z kierzkiem i niedługo global - jak ja xD

A tak serio, to możesz wrócić ale zaczynasz od kida. Chodzi Ci chyba o Piotrka tak?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

1. Składasz apli na kida, jesteś kidem miesiąc, siedzisz na TS z kierzkiem i niedługo global - jak ja xD

A tak serio, to możesz wrócić ale zaczynasz od kida. Chodzi Ci chyba o Piotrka tak?

tak sie robi , na kida apli mozna skladac , zasada jest taka ze nie mozna wracac na moda ,

piotrek wrocil na globa ;d

­

Opublikowano

Nie chodzi mi o Piotrka. Nie mam nic do niego, a nicku osoby o którą mi chodzi nie będę wymieniał.

Dodatkowo ciekawiej jest, bo osoba która była już 2x modem przez kilka miechów ma od początku siedzieć 2 miechy na randze kida, aby tak jakby się uczyła skoro wszystko wie. Logika, a raczej jej brak...

8wjJf.jpg

by vPaN

Opublikowano

Dodatkowo ciekawiej jest, bo osoba która była już 2x modem przez kilka miechów ma od początku siedzieć 2 miechy na randze kida, aby tak jakby się uczyła skoro wszystko wie. Logika, a raczej jej brak...

Jeżeli pamiętam to kokosz pisał, że ma to być przestroga dla osób, które nie przemyślą swojej rezygnacji. Często się zdarza, że osoba, która rezygnuje z moda ma błahe do tego powody typu "ten Pan z teamu mnie nie lubi". Po prostu ta zasada ma skłaniać ludzi do głębszego myślenia nad rezygnacją :)

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Meh. A ja chciałem wrócić po wywaleniu mnie z powodu nieaktywności bo neta nie miałem i nie miałem jak napisać i dziwnie nie mogłem.

Chyba to przez to, że nie lizałem ;s

8wjJf.jpg

by vPaN

Weteran
Opublikowano

Nie trzeba lizać aby wrócić na posadę

Wystarczy się udzielać w danym dziale a zaczniesz od kida

Są równi i równiejsi nigdy nie będzie równo

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

CvS z całym szacunkiem do Twojej osoby, ale czegoś tu nie rozumiesz. Zostałem wywalony z rangi moda konsol - działu który był przeze mnie prowadzony przez około 6-7 miesięcy, kiedy to dział przeżył wielką rewolucję i swoje najlepsze dni. Potem z 5 miechów przerwy - ogarnianie reala i powrót do moda po miesięcznym kidzie. Zastałem dział nieogarnięty, zasyfiony spamem, bez prefiksów. Ogarnąłem i było dobrze, ale oczywiście musiałem zostać wywalony, bo 0 infa ode mnie przez 2 tygodnie zerowej aktywności.

Chodzi mi tu tylko o to, że ktoś nie przestrzega tej zasady. Zero powrotów to zero - nawet na kida.

8wjJf.jpg

by vPaN

Opublikowano

CvS z całym szacunkiem do Twojej osoby, ale czegoś tu nie rozumiesz. Zostałem wywalony z rangi moda konsol - działu który był przeze mnie prowadzony przez około 6-7 miesięcy, kiedy to dział przeżył wielką rewolucję i swoje najlepsze dni. Potem z 5 miechów przerwy - ogarnianie reala i powrót do moda po miesięcznym kidzie. Zastałem dział nieogarnięty, zasyfiony spamem, bez prefiksów. Ogarnąłem i było dobrze, ale oczywiście musiałem zostać wywalony, bo 0 infa ode mnie przez 2 tygodnie zerowej aktywności.

Chodzi mi tu tylko o to, że ktoś nie przestrzega tej zasady. Zero powrotów to zero - nawet na kida.

Nawet na kida to przesada - zero powrotów na moda to ok. No to może najlepiej jak ktoś rezygnuje to perma mu wlepić? Ruudi logic. Wybacz, ale na to wygląda.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nie perma, ale nie przyjmować takiej osoby do teamu, a przynajmniej na stanowisko moderacyjne forum.

Skoro 0 powrotów, to po co ktoś ma mieć kida, skoro i tak nie dostanie moda? Żeby widział KZ i miał parę narzędzi moderacyjnych ? Myśl.

P.S.

Nie stworzyłem tego tematu, aby po sobie jechać, tylko zauważyć, że ktoś zapomniał, że prawa i obowiązki powinny być dla wszystkich równe, a przynajmniej jeśli chodzi o zasadę powrotów do teamu.

8wjJf.jpg

by vPaN

Opublikowano

ja to bym osoby które zostały zdegradowane i same zrezygnowały nagrodził jeszcze permem, nie chcą być modem to niech wykurwiają.

Przesadzasz lekko, z tym że niema powrotu na moda - ok, ale z całkowitym zakazem powrotu to przesadzasz. Niekiedy ludzie muszą odejść, bo nie ogarniają własnego życia, a w tym czasie ktoś może zająć się dobrze działem. I taka osoba z przyczyn niezależnych od niej ma dostać całkowity zakaz?

Pogło Cie chyba.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Jeżeli pamiętam to kokosz pisał, że ma to być przestroga dla osób, które nie przemyślą swojej rezygnacji. Często się zdarza, że osoba, która rezygnuje z moda ma błahe do tego powody typu "ten Pan z teamu mnie nie lubi". Po prostu ta zasada ma skłaniać ludzi do głębszego myślenia nad rezygnacją :)

Ostatnio pełno takich rezygnacji jest, i nie wiem tylko czy siąść i płakać, czy siąść i parsknąć śmiechem. -_-

Zawsze możesz wrócić na stanowisko moda, ale no niestety, trzeba od kida znowu jechać.

Opublikowano

To jest tylko moje zdanie. Nie musisz się z nim zgadzać, ja do niczego nikogo nie zmuszam. W tym kraju z tego co wiem, to mamy wolność słowa, nie ?

Ja rozmawiając z pewną osobą z stanowiska GM i bądź wyżej jasno dostałem odpowiedź, że nawet na kida nie mam szans - że zakaz to zakaz i tyle.

Możliwe, że mnie pogło/pojebało. Trudno.

8wjJf.jpg

by vPaN

Opublikowano

U Piotrka to norma który raz już zrezygnował z GM i wrócił.Śmieszne jest to wracanie i odchodzenie ,ale nie ma co się dziwić. Ludzie w tym "Teamie" mają po 14-16 lat więc czego tu oczekiwać :D

Może kiedyś się ustabilizują i będą wiedzieć czego chcą .

Robią jakieś pojebane regulaminy i zasady ,a potem sami tego nie przestrzegają

Opublikowano

Jak kolegujesz się z administratorem tak jak na przykład Piotrek to możesz odchodzić i wchodzić kiedy tylko chcesz.To jest tylko jedno wyjaśnienie :

MPC LOGIC.Nic z tym nie zrobisz.Co do brak powrotu do teamu zawsze możesz wrócić jeżeli nie zrobiłeś jakiegoś bardzo złego wyczynu

Opublikowano

Piotrek to Piotrek, jak pisałem wyżej do niego nic nie mam. W forum dużo włożył.

Ale tak jak niektórzy są traktowani to jest nie fair w stosunku do innych. Ale tak jak F3AR. napisał - MPC Logic, bądź jej brak.

Niemienie dostępu do neta przez 2 tygodnie jest faktycznie cholernie złym czynem, tak jak wynoszenie AZ bądź współdzielenie konta. Meh.

8wjJf.jpg

by vPaN

Opublikowano

Piotrek to Piotrek, jak pisałem wyżej do niego nic nie mam. W forum dużo włożył.

Ale tak jak niektórzy są traktowani to jest nie fair w stosunku do innych. Ale tak jak F3AR. napisał - MPC Logic, bądź jej brak.

Niemienie dostępu do neta przez 2 tygodnie jest faktycznie cholernie złym czynem, tak jak wynoszenie AZ bądź współdzielenie konta. Meh.

I tak nic z tym nie zrobisz bo i tak z Administracją nie wygrasz.Dlatego piszą ciągle że nie ma powrotów tak tak chuje muje.I tak można wtedy wracać i teraz zawsze tak będzie.Pamiętam jak Ace miał exmoda bo odszedł ze stanowiska GM a za 1-2 miechy chyba gdzieś.Paczcie państwo AceBoy Global Moderator.

Opublikowano

Tsakui, widzę, że bronisz swojego kolegę po randze :> miło.

Do Termiego nic nie mam. Może ktoś wie o kogo mi chodzi, może nie. Nie będę pisał nicku tej osoby i tyle.

F3AR., spójrz na Rosire :> 0 udziału, ale GM jest.

8wjJf.jpg

by vPaN

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...