Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak powrotu do teamu.

Ruudi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tsakui, widzę, że bronisz swojego kolegę po randze :> miło.

Do Termiego nic nie mam. Może ktoś wie o kogo mi chodzi, może nie. Nie będę pisał nicku tej osoby i tyle.

F3AR., spójrz na Rosire :> 0 udziału, ale GM jest.

A rosire to ninja chuja robi.Nie wiem dla czego dalej ma tego Global Moderatora ale dobra.Tutaj masz ten temat http://www.mpcforum.pl/topic/677219-wraca-nasz-ninja/ To że robił coś WCZEŚNIEJ na randze GM to znaczy że od tak ma dostać teraz.Z nimi kurwa nie wygrasz.

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie bronię go bo praktycznie go jeszcze nie znam, ale wiem co zrobiłeś dla mojego działu i chciałbym, żebyś wrócił ale będzie to dopiero możliwe w styczniu bo Dawidek znika, ja i termi kończymy okresy i będą wolne miejsca więc czemu nie.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Jak znajdę jutro fajnego screena i jeszcze ten temat będzie wisiał, to wrzucę go tu.

Tsakui, pw.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Ace wyleciał bo bronił spata ale potem wyjaśnił sprawę i to całkowicie inna sytuacja.

Ten przepis jest śmieszny bo i tak koledzy z ts'a dostają moda przed upływem bycia kidem. A co do Piotrka to ja mu Powodzenia życzę bo to spoko koleś ;)

Opublikowano

Można wrócić do teamu, jeżeli nie miało się złej przyszłości na forum, jak i trzeba zaczynać od pozycji kidmoderatora.

Wiadomo, ciągłe kierowanie się żelaznymi zasadami nie zawsze przynosi rezultaty. Czasami trzeba je lekko ominąć dla dobra projektu, którym jest mpc.

Jednym słowem- do każdej sytuacji trzeba podejść indywidualnie.

Opublikowano

Nie chodzi mi o Piotrka. Nie mam nic do niego, a nicku osoby o którą mi chodzi nie będę wymieniał.

Dodatkowo ciekawiej jest, bo osoba która była już 2x modem przez kilka miechów ma od początku siedzieć 2 miechy na randze kida, aby tak jakby się uczyła skoro wszystko wie. Logika, a raczej jej brak...

WIem, że chodzi o mnie : D

Btw. napisz apli i wrócisz może na kida.

Chociaż teraz jest 1 mod i 2 kidów, a to jest maximum chyba dla konsol.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Można wrócić do teamu, jeżeli nie miało się złej przyszłości na forum, jak i trzeba zaczynać od pozycji kidmoderatora.

Wiadomo, ciągłe kierowanie się żelaznymi zasadami nie zawsze przynosi rezultaty. Czasami trzeba je lekko ominąć dla dobra projektu, którym jest mpc.

Jednym słowem- do każdej sytuacji trzeba podejść indywidualnie.

Możliwe, lecz osoba z którą rozmawiałem tak nie podeszła :>

Dobra, EOT. Co chciałem to się dowiedziałem.

8wjJf.jpg

by vPaN

Opublikowano

Ludzie dajcie spokój ! MrPotrek to na serio zajebisty GM i dlatego został przywrócony... ON może ty nie. Takie prawa na MPC może to i nie sprawiedliwe, ale nie porównuj się z nim... Dobry był z niego Globek więc wrócił.

Opublikowano

Ludzie dajcie spokój ! MrPotrek to na serio zajebisty GM i dlatego został przywrócony... ON może ty nie. Takie prawa na MPC może to i nie sprawiedliwe, ale nie porównuj się z nim... Dobry był z niego Globek więc wrócił.

Ktoś tu nie przeczytał całego tematu i się udziela, propsy.

8wjJf.jpg

by vPaN

Opublikowano

Straszne wyjatki, termiego niedawno przyjęli a już piszesz że niedługo kończy mu się okres?

Kolejny przypadek Vanosh... zastanówmy się ile miał kida? sam w sumie nie wiem, ale bardzo bardzo szybko dostał moda, poza tym vanosh to zmienia działy jak rękawiczki to raczej też powinno być potraktowane jakoś specjalnie, że nie podobał mu się metin poszedł gdzieś indziej i tak non stop. Nie ma co mówić, wyjątki wyjątkami, ale jak przyliżesz dupe to masz wszystko.

Opublikowano

Nie ma sensu robić zadymy. Robiłem takową 2 razy i nic z tego nie wynikło.

Po prostu nie ma "kryzysu" ( mam całkiem co innego na myśli, ale nie powiem) na forum i nie wrócisz od tak. Musisz zacząć od kid moderatora .

Pamiętaj, wyjątki mimo żelaznej zasady .

9368_gold.png

Opublikowano

Ace wyleciał bo bronił spata ale potem wyjaśnił sprawę i to całkowicie inna sytuacja.

Ten przepis jest śmieszny bo i tak koledzy z ts'a dostają moda przed upływem bycia kidem. A co do Piotrka to ja mu Powodzenia życzę bo to spoko koleś ;)

Noo tak jak Vanosh zobaczyłem u niego 2-3 dni i już ma Moderator LOL.Weź z tym nie wygrasz kurwa.

@TOP

Jak sie dostaniesz na kida idź od razu na ts'a tam gdzie jest kierzek i gm'owie i po 1 tyg masz już moderatora.

Opublikowano

Jak sie dostaniesz na kida idź od razu na ts'a tam gdzie jest kierzek i gm'owie i po 1 tyg masz już moderatora.

Jakaś aluzja do mnie czy mi się wydaje?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

termiemu kończy się niedługo okres kida? Pfff, wątpię, został przyjęty, jako danie ostatniej szansy i wszyscy z administracji jasno wyrazili się, co do tego, że MUSI przeczekać cały termin kidmoderowania. Nie słuchajcie plotek, ani sami ich nie twórzcie.

Co do Vanosha.... decyzja kierzka, która nie tylko wam się nie spodobała, ale cóż, skoro już ma moda i dobrze się na nim sprawuje, to nie ma sensu tego dalej roztrząsać.

Opublikowano

termiemu kończy się niedługo okres kida? Pfff, wątpię, został przyjęty, jako danie ostatniej szansy i wszyscy z administracji jasno wyrazili się, co do tego, że MUSI przeczekać cały termin kidmoderowania. Nie słuchajcie plotek, ani sami ich nie twórzcie.

Co do Vanosha.... decyzja kierzka, która nie tylko wam się nie spodobała, ale cóż, skoro już ma moda i dobrze się na nim sprawuje, to nie ma sensu tego dalej roztrząsać.

W tym jest problem że nie do końca dobrze się sprawuje...

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Termi został przyjęty nie dawno i już od razu kończy mu się okres ? haha.To co że był KIEDYŚ Moderatorem.Liczy się to co robił teraz a nie wcześniej.

A co do Vanosha to jest ta sama sytuacja co z Termi wcześniej był Modkiem to teraz po 2-3 dniach.Na pewno kolegował się z kieszkiem przed wybraniem jego na administratora.

Opublikowano
Termi został przyjęty nie dawno i już od razu kończy mu się okres ? haha.To co że był KIEDYŚ Moderatorem.Liczy się to co robił teraz a nie wcześniej.

Napisałam chyba wyraźnie, że termi musi przejść cały okres próbny..... -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...