Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak wbić 30lvl na Polskim Metinie w 1 dzień !

kuba93p3

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kamara on mober on yang drop on ustawiasz sie na dużych spotach 6 kontami na kolejny dzien z18 masz 30 to jest z 1h i co potem postacie na fisha i jestes pro elo ja

Kamara on mober on yang drop on ustawiasz sie na dużych spotach 6 kontami na kolejny dzien z18 masz 30 to jest z 1h i co potem postacie na fisha i jestes pro elo ja

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ponieważ daje więcej defa niż lwia od 24/26 (już nie pamiętam ^^) - co to za TuT w którym sam nie pamiętasz itemów? popraw to

- za mało treści

- usuń te minki, tylko przeszkadzają w czytaniu

- spacja wykrzyknik...

Opublikowano

teraz to nawet 61 idzie wbić w 1 dzień .

Powiedz jak, jestem ciekawy.

@AW Poradnik ciekawy, like

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Poradnik ładnie przedstawiony.

Łapiesz plusa.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

A nie lepiej expić samego siebie?

Szukasz łącznika, tworzy on grupę, idziesz czterema/pięcioma postaciami na BO Smerfów i jazda do 30lv ;)

sygnavipek.jpg

Chętnie rozdaję Lajki za pomoc! A Ty?

Opublikowano

Powiedz jak, jestem ciekawy.

@AW Poradnik ciekawy, like

Przygotowane eq między innymi ..

Pd z is , pd z lasu , lew/pd z werbowania jeżeli bijesz ninją .. lub ten z groty z tych skrzynek..

i powiedz mi ze nie wbijesz ninją na poli 61 w 1 dzień -.-

Opublikowano

Bez PD'ka i bez eq ciężko będzie wbić ten 30lvl. Jedyny sposób zarobku to bugowanie misji od Octavio, nikt Ci teraz nie da za darmo 500k, jeżeli już to czasem 500 yang. Ten poradnik jest raczej skierowany do wojowników oraz sur, szamanem nie wbiję 30 lvl w jeden dzień bez tego PD'ka, wątpie, żeby komuś kto nie siedzi 10h przy kompie to się udało. W każdym razie poradnik ciekawie napisany.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...