Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak wbić 30lvl na Polskim Metinie w 1 dzień !

kuba93p3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z

Dzień z tego co wiem ma 12h, a jak tutaj widze jest 8h xD

Z tego co wiem dzien trwa 24 h anie 12h ^.^

Daj + Dla ciebie to tylko KLIK a mnie motywuje do dalszej pracy

:)

Opublikowano

ZZ tego co wiem dzien trwa 24 h anie 12h ^.^

Tu się mylisz. Bo 24h to trwa DOBA, nie dzień. Kolega wyżej ma rację. W zimie dzień jest krótszy, a w lecie dłuższy.

Opublikowano

Przydatne dla noobów ;D

ja 30 lvl wbijam w 20 minut ;)

1.ide postacia do v2

2. Robie pt z łącznikiem.

3. expie ją..

proste jak konstrukcja cepa; ]

Nie wbijesz 30lv w 20min.... Nie ma bata chłopie, bujna fantazja ;D

Counter-Strike | Metin2 PL | Metin2 Priv | Shakes and Fidget

Brak Sygnaturki :C

Opublikowano

Tu się mylisz. Bo 24h to trwa DOBA, nie dzień. Kolega wyżej ma rację. W zimie dzień jest krótszy, a w lecie dłuższy.

Dobrze więc tak :D sorka za bład ,ale o ile sie nie myle to jest 21 styczen a 21 stycznia jak mi wiadomo dzien nie trwa 12 h jak też wynika z twojej odpowiedzi więc tak czy tak i tak kolega nie ma racji tak ?

Daj + Dla ciebie to tylko KLIK a mnie motywuje do dalszej pracy

:)

Opublikowano

W 8 godzin 30 lvl? Ładnie! Temat jest bardzo przejrzysty,ale chyba trochę za duża czcionka ;) Wydaje mi się,że był podobny temat.Mam pytanie.Czy testowałeś ten tut na własnej skórze,czy tylko jest to napisane czysto teoretycznie?

r03syq.png

Zapraszam Jinho.Moja postać:Woj Mental,Buszman lvl 70+.Historia na AlmantiaMT2:

Założenie konta-9.02.2013r 10:00 Ściągnięcie klienta-9.02.2013r. 11:00 Pierwszy wydropiony kostium-11.02.2013r. 13:36

Opublikowano

ref

W 8 godzin 30 lvl? Ładnie! Temat jest bardzo przejrzysty,ale chyba trochę za duża czcionka Wydaje mi się,że był podobny temat.Mam pytanie.Czy testowałeś ten tut na własnej skórze,czy tylko jest to napisane czysto teoretycznie?

Oczywiście ,że testowałem :) Zajęło mi to trochę dłużej ok. 9,5h ]
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak się chce to można wbić 30 w 2,5-3h ,

Bierzesz tego pd'ka na 3 godziny z tej stronki. Żebrasz eq (mnisia , tradycyjny , bojowa tarcza ,włócznia+6) , bierzesz mentala maxujesz silne do m ,potem co chcesz , waithack do 15 lv w m1 , niedźwiedzie i te inne , potem do m2 na dzikusy jak wbijesz 18 to robisz tygre do+6 i tak do 30 lv ;) i po 2,5-3h masz 30lv ;) jak się sprężysz to możesz mieć w 2h.

Co do Twojego poradniku ,ale nie które rzeczy są nie potrzebne . np. żelek jest zbyteczny i kd też ;)

ja tam mogę 30 w 40/50 minut wbic, bo to nie problem przecież postać na BO allbo do v1 :D

Jeśli ja to ty, a ty to ty, to kim jestem ja? A może ty to ja a ja to ty a ty to ty a ja to ja?

Pacz na hooby, potem pomyśl xD

Opublikowano

A nie lepiej wp/mental eq na 1 lvl +6/7 m1 do 13 lvl później m2 slugi ? WH + Mobber ;> ?

sygna.png

Opublikowano

Poradnik nie jest zły,ładnie rozpisane tym razem nie jest już tak chaotycznie;)Sposób z proszeniem o 500k np na solar nie wypali tam Ci nikt nie da 500 yang.Co do reszty nie mam żadnych zastrzeżeń,ze spokojem zostawiam +

Moja twórczość:

FishBot:

http://www.speedyshare.com/p8S3X/FishBot.rar

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...