Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak wbić 30lvl na Polskim Metinie w 1 dzień !

kuba93p3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Przedstawiam mój 1 poradnik w ,którym opiszę jak i gdzie wbić 30lvl w ciągu 1 dnia ! A więc zapraszam do lektury :)

Godzina 10:00 - rozpoczynamy grę nową postacią :) Tworzymy sobie woja /szamana /surę lub ninję . I początkowym eq z skrzyni ucznia dobijamy 5 lvl na pieskach ,(ew. wilkach ) . Teraz wracamy się do miasta i żebrzemy (proszę już nie pisać komentarzy typu "na solar nie dadzą ci tyle kasy !!!1111oneoneone" ,tu chodzi między innymi o servery starsze takie jak Monastyr,Feniks,Twierdza itd... gdzie ceny są bardzo wysokie :) )od kilku osób po 500k ^_^ .Powiedzmy ,że mamy już te 2- 3kk . Za tą kasę Kupujemy sobie w sklepiku kilka broni od 5lvl i choć 1 musimy mieć +6 i tak ze wszystkim (tzn. zbrojke od 1 lvl +6 itd.) Wszystko to możemy kupić u handlarzy w m1 :) . Teraz powinno nam zostać jakieś 1,5kk i kupujemy sobię 15 x 200 małych potek i 5 x małych niebieskich potek xD . Idziemy szybko zrobić skille i zostawiamy sobię troszkę kasy na zmianę jakby jakiś skill nie wszedł na 17.
Godzina 11:00 - Z owym eq idziemy expić się na tygrysach i niedźwiadkach :) (z eq+6 powinniśmy dać radę ,jeżeli natomiast nie dajecie radzę zostać na niedźwiadkach) . Powinniśmy w te 20 minutek dobić lvl 10 - 15 . Wracamy się do m1 i kupujemy sobię teraz broń od 15 lvl i ulepszamy ją także +6 . Kupujemy też zbrojkę od 18 lvl i ulepszamy ją +6 . Jeżeli brakuję kasy można także iść z tym 10 - 15 lv na przeklęte i podropić coś ;) Z eq +6 po 1-2 grupce dalibyśmy radę.Dobijamy na tygrysach lub jak kto woli na słabszych kobietkach xD w m2 18lvl i zakładamy zbroję n_n .
Godzina 12:00 - Mamy ten 18 lvl :D. Idziemy teraz na ... zaprzysiężone ! Dobijamy tam 20 lvl i próbujemy przy okazji dropnąć broń od 20lvl !! (będzie nam później dość potrzebna) .Teraz już zależy od klasy postaci (woj mental i body idzie już na dzikuski , sura wp też :D ,sura BM myślę ,że do 25 powinien siedzieć na zaprzsiężonych z szamanem i ninją natomiast ninja może komuś na dzikusach polurować :) .
Godzina 15:00 - Ok... dobiliśmy tam 25lvl i wracamy po kosę (dla woja) lub inne bronie byleby od 25lvl .Warto byłoby się zaopatrzyć w żelka (hełmik od 21lvl) +4-6 i jakiegoś Kd +2/3 obrony do naszej zbrojki. Osobiście polecam bardziej expić w zbrojce od 18 lvl ,ponieważ daje więcej defa niż lwia od 24/26 (już nie pamiętam ^^). Ok idziemy teraz albo na ezoty gdzie możemy dropnąć sobię riba albo na dzikusy gdzie można czasem z dzikiego łucznika dropnąć fms'a :) . Ja wolałbym iść na ezoty ale tam trzeba mieć sporo defa ,a na dzikusach nie mały atak abyśmy nie ubijali spota całą noc ^^.Tam expimy do 30 lvl na luziku ... Myślę ,że nie powinno wam to zająć dłużej niż 3h :O.
Godzina 18:00 - Mamy 30lvl !!! Teraz możemy spokojnie odpocząć uff ... I poulepszać bodziami ze skrzyni ucznia nasze dropione bronie od 30lv. Możemy również wbić lub zmienić w nich bony itd. :) Ową postać możemy wykorzystać do fb lub po prostu grać na niej ^^ .

Dziękuję za Uwagę !!! Poradnik został napisany w 100% przez "kuba93p3" i proszę o nie kopiowanie go. Jeżeli pomogłem proszę o Like :) Dziękuję za uwagę .

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem czy to by działalo na jakims servie np .26 ze ktos da Ci po 500k jak nie chca dawac nawet 500Y na depo -,-

I jesli ktos nie ma dobrego eq to tez nie wbije w te 8 h 30lvla .

Ale jesli ma jakas pomoc od kolegi to oczywiscie lajtowo.

Ladnie i zrozumiale napisane.

Opublikowano

Nie wiem czy to by działalo na jakims servie np .26 ze ktos da Ci po 500k jak nie chca dawac nawet 500Y na depo -,-

I jesli ktos nie ma dobrego eq to tez nie wbije w te 8 h 30lvla .

Ale jesli ma jakas pomoc od kolegi to oczywiscie lajtowo.

Ladnie i zrozumiale napisane.

Dzięki za podpowiedź :) Następny poradnik trochę bardziej dopracuję .
Opublikowano

Jak się chce to można wbić 30 w 2,5-3h ,

Bierzesz tego pd'ka na 3 godziny z tej stronki. Żebrasz eq (mnisia , tradycyjny , bojowa tarcza ,włócznia+6) , bierzesz mentala maxujesz silne do m ,potem co chcesz , waithack do 15 lv w m1 , niedźwiedzie i te inne , potem do m2 na dzikusy jak wbijesz 18 to robisz tygre do+6 i tak do 30 lv ;) i po 2,5-3h masz 30lv ;) jak się sprężysz to możesz mieć w 2h.

Co do Twojego poradniku ,ale nie które rzeczy są nie potrzebne . np. żelek jest zbyteczny i kd też ;)

OndteAw.png

Opublikowano

prawie to samo jak poradnik gdzie expic..

i Ci się wydaje, że sobie tak łatwo ulepszysz nawet na to marne +6

tak jak już ktoś wyżej pisal dostać 3kk na start to nawet zbierając po 500k masz cieżko, zrob wideo jak zbierasz 3kk na solar grając od 1lvla (10kk~11zł)

piszesz o dropie a najcześciej wypadają śmieci więc to można pominąć

PS na 30-50 pewnie tylko dolina więc takiego nie warto nawet pisać, chyba ze pokażesz alternatywne exepowiska gdzie są szanse bo pisać to łatwo .

Hejo

Opublikowano

poradnik do gry na nowym serwie, bo ja jak potrzebowałem 30 lvl to około 1.30 godz. i był mam ty na myśli exp samą postacią nie podexpianie inną :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Seeker17 a nie był to czasem priv ?? Aby wbic 30lvl samemu to 8-10godz.

hehe da rade ale na pewno nie od zera i nie w 1,5h :D jak masz eq +7/8 to na 1 lvl na niedzwiedzie szybko wbijasz 10 i do m2 na na zaprzysiezone potem na 15 na dzikusy i lecisz :D ale to juz eq 7/8 wh i pd na 3 godziny i spokojnie sie wyrobisz w te 2/2,5 h, ale kolega przesadzil z tym czasem :D

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Wbicie 30lvl na PL to nie jest trudne(przynajmniej dla mnie).Wystarczy zrobić tak konto z linku polecającego i mamy PD,nie żebramy o yang,tylko robimy misje i też mamy kase na ulepszanie eq.

Pozdrawiam AsPol.

Opublikowano

"Teraz wracamy się do miasta i żebrzemy od kilku osób po 500k ^_^ .Powiedzmy ,że mamy już te 2- 3kk"

A jeśli jednak trafisz na takich ludzi,którzy nie rozdają yang?

Nie mówiąc już o S26,gdzie przez cały dzień nie zbierzesz nawet 100k.

Opublikowano

Wszystko fajnie tylko z tymi yangami to nie za bardzo. Wątpię żeby można było zebrać po 500k od osoby - nie wszyscy są tacy mili.

Opublikowano

ja 30 lvl wbijam w 20 minut ;)

1.ide postacia do v2

2. Robie pt z łącznikiem.

3. expie ją..

proste jak konstrukcja cepa; ]

Metin2PL:

1. S9 Agronas: Xianger 54lvl OFF Body
  2. S14 Kirian: JestEmN00bEm 42lvl OFF Menthal

Zbieram --

Opublikowano

ja 30 lvl wbijam w 20 minut ;)

1.ide postacia do v2

2. Robie pt z łącznikiem.

3. expie ją..

proste jak konstrukcja cepa; ]

Poradnik dotyczy wbijania levla samemu.

Poradnik dobrze opiasny, +.

Opublikowano

Wbicie 30lvl na PL to nie jest trudne(przynajmniej dla mnie).Wystarczy zrobić tak konto z linku polecającego i mamy PD,nie żebramy o yang,tylko robimy misje i też mamy kase na ulepszanie eq.

Pozdrawiam AsPol.

z jakiego linku polecającego? może coś więcej :)

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Opublikowano

Witam . Przedstawiam mój 1 poradnik w ,którym opiszę jak i gdzie wbić 30lvl w ciągu 1 dnia ! A więc zapraszam do lektury :)

Godzina 10:00 - rozpoczynamy grę nową postacią :) Tworzymy sobie woja /szamana /surę lub ninję . I początkowym eq z skrzyni ucznia dobijamy 5 lvl na pieskach ,(ew. wilkach ) . Teraz wracamy się do miasta i żebrzemy od kilku osób po 500k ^_^ .Powiedzmy ,że mamy już te 2- 3kk . Za tą kasę Kupujemy sobie w sklepiku kilka broni od

KPISZ SOBIE ? :D

z jakiego linku polecającego? może coś więcej :)

jak rejestrujesz konto masz możliwość polecenia kumuś gry - udostępniasz mu link ktury dostajesz do rejestracji(możesz też w każdej chwili wybrać opcje "poleć") i co 10 - 15 lvl i Ty i osoba która użyje linku dostaje jakieś bonusy typu pd...

sygnabf.png

Opublikowano

KPISZ SOBIE ? :D

jak rejestrujesz konto masz możliwość polecenia kumuś gry - udostępniasz mu link ktury dostajesz do rejestracji(możesz też w każdej chwili wybrać opcje "poleć") i co 10 - 15 lvl i Ty i osoba która użyje linku dostaje jakieś bonusy typu pd...

Jeżeli grasz na starszym serverze to oczywiście dadzą Ci te 500k :P Np. na Twierdzy albo na Feniksie dostałem 5kk na raz od nieznanej mi osoby . Po prostu podszedłem i poprosiłem :rolleyes:
Opublikowano

Ja polecam zrobić postać która ogarnia cały spot w V1 i można podexpiać w 2h nowe postacie do 30 lvl. Taki WP z buildem ostrze -> strach -> zbrojka już na 54 da radę. Potrzebny jeszcze tylko jakiś mniejszy lvl na łącznika który założy PT i można zgarniać darmowe bodzie ze skrzyń ucznia regularnie :D

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

Poradnik taki sposób . Ale napewno dla surowych graczy będzie pomocny :)

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...