Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4.4] Survival + Frakcje + 400 slotów ! ! !

AramekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tej strony Gogus,serwer nawet mnie się spodobał i chciałbym złożyć podanie na moderatora:

Nick w grze: Gogus

TAK

TeamSpeak3:

TAK

Mikrofon:

TAK

Ile czasu możesz serverowi poświęcić:

poniedzialek: od 7:30 do 8:30, 14:50-16:40

wtorek: od 7:30 do 9:30, 16:00-16:30

środa: od 7:30 do 8:30, 14:50-16:40

czwartek: od 14:40-16:40

piątek: od 14:40-22:00

sobota od 8:00-12:00,16:00-18:00

niedziela to się okaże ;P.

Opublikowano

Nie wiem jak waszym zdaniem ale moim jest to jedna z lepszych serwerowni na jakiej grałem, a wydaje mi sie ze mam spore doswiadczenie. Na prawde profesjonalna obsługa serwera, szybki kontakt z administracją, 0 lagów, gorąco polecam!!!!.

Opublikowano

Możesz podać staty serwera?

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Grając na serwie tym serwie poznałem swietnych ludzi, w skali 1/10 dałbym 9, jedynym minusem są "dzieci" przez ktore na prawde czasami odechciewa sie grać ale poza tym nie ma sie do czego przyczepić.

Opublikowano

Harfa45 wydaje mi sie ze te "dzieci" na prawde nie są az taka przeszkodą dla normalnych graczy.Serwer w porządku polecam kazdemu bez fajerwerków ale na prawde solidny, 0 lagów, i przede wszystkim szybki kontakt z administracja.

Opublikowano

Dobry serwer nie ma co bez dwóch zdań, ale czasami wydaje mi sie ze sie troszke laguje, ale to na prawde sporadyczne przypadki.

Opublikowano

Najlepszy z najlepszych, w skali 1-10 daje 10 za obsługe, 0 lagów i wiek graczy na tym serwie, bo na prawde ze swiecą tam szukać jakiś n00bków.

Opublikowano

Polecam ogladniecie tego filmu dla niezdecydowanych:http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3hlGUyk6vEc#! zobaczcie i sami zdecydujcie czy opłaca się :)

Opublikowano

Riken, ja zadnych problemow z kontaktem z administracja nie miałem, btw, nie wiem czy tylko u mnie ale czasami mnie wyrzuca.Jednak mimo wszystko polecam ;p

Opublikowano

Zapraszam na serwer DEDYK, 50 Slotów, 0 LAGÓW!, 4GB RAM, Mili Gracze I Co Najważniejsze Pomocna Administracja!

- Tryb rozgrywki: Wojny Gildii + Survival

- Biała lista: Tak tylko do 12:00

- Dedyk?: Tak

- Ilość slotów: 50

- Zwierzęta: Tak

- Potwory: Tak

- Nether: Tak

- Premium: Nie

- PvP: Tak

- Adres IP: fightcraft.gomc.pl

- TeamSpeak3: Tak bedzie niedlugo

- Adres IP TS3:

Myślisz, że to głupi serwer i nie wierzysz w to co piszę? Wejdź na serwer i się przekonaj, że to prawda!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nick w grze:miluus331

TeamSpeak3:TAK

Mikrofon:TAK

Ile czasu możesz serverowi poświęcić: od 3 do 7 godzin

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...