Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powinienem iść do lekarza?

binguj_1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bry. Na początku dodam, że jestem bardziej typem człowieka, który skrywa swoje dolegliwości i czeka, aż przejdą. Wszystko zaczęło się od 3.11.2012r. czyli soboty. Jak wiadomo, weekend, więc postanowiłem, że pogram trochę dłużej niż normalnie, tak więc grałem od 20 do 3 czyli 7 godzin praktycznie nie ruszając się z krzesła. Jedynie jak mi noga zcierpła, to zmieniłem pozycję, i ciupałem dalej ;). No oczywiście siedząc zgarbionym , bo jak inaczej ... A więc jak już wyłączyłem PC i wstałem, to nagle mnie strasznie coś powiedzmy zakuło w dolnej części pleców. Zignorowałem to, ponieważ pomyślałem, że jest to kość ogonowa .. W końcu mogła mnie boleć (przynajmkniej tak myślałem) z powodu siedzenia w takiej samej pozie przez kilka godzin.. No ale teraz już raczej wiem, że nie jest to kość ogonowa, bo "pika" coraz bardziej i bradziej. Nawet muszę spać na boku bo w innej pozycji również boli. Mam też takie wrażenie, że w tym miejscu jest jakaś opuchlizna.. Może nie jakaś duża, ale ogólnie czuję jakby to miejsce było napuchnięte, trochę twardawe. Napewno nie są to nerki, bo ból jest pod i wyraźnie go czuję, jak przyciskam sobie palcem to miejsce, i czuję kość.

Sorki, ale na samosi tego nie napiszę. Jakieś rady, sugestie?

Opublikowano

Ja bym przeczekał.

Smutek to skutek chęci w kontekście skutku

raczej niefrasobliwej wzglądu o treści zgryźliwej

ma postać walca co jeździ nam po palcach.

Opublikowano

W sumie jakieś zimne okłady, maść ale jeżeli to trwa już ponad tydzień to radziłbym jednak wybrać się do lekarza. Jeżeli masz czas to nie zaszkodzi bo po co czekać, niektórzy ludzie idą z byle czym po poradę więc w tym wypadku to jest jak najbardziej na miejscu ;)

Opublikowano

Układ lędźwiowy ;)

Mam to samo tylko po długim ruchu lub gdy coś podniosę.

Przyłóż sobie lodem na 10-15min. Jak nie pomoże to skontaktuj się z lekarzem ortopedą.

Opublikowano

Rób sposoby domowe, a przejdzie.

Dziwne trochę, ja siedzę tak dziennie po tyle samo i mnie nic nie boli :P

Najwyraźniej już wyrobiłeś ciupanie nad grami 24h na godzinę :)

A co do tego ja bym tam poszedł do lekarz w końcu powie co ci dolega i możesz być spokojny w końcu praktycznie nic cię to nie kosztuje.

7138509900_1434192442.png

Opublikowano

Lepiej idź do lekarza, może coś tam rzeczywiście jest.

@BTW

7 Godzin i cie plecy bolą? :D

Ja pamiętam żeby coś mi się działo dopiero po 3tygodniowym maratonie 12/24h xD Nie mogłem chodzić, znaczy mogłem, ale nogi mi się rozjeżdżały jak młodej sarence :P

Opublikowano

Jutro idę do lekarza. Aktualnie brałem przez 45 min zimny prysznic. Dużo to nie pomogło, ale przynajmniej czuję się czysty :)

Co do mojej wagi to już wiele razy próbowałem zrzucić coś, nawet w wakacje 2011/2012 spadłem 10kg ale potem się zaniedbałem i jakoś tak ...

A teraz wpierdalam milke truskawkową, więc zdrowie!

Opublikowano

Gratulację,jesteś w ciąży !

Hahahah rozjebał system....

Zacznij ćwiczyć i zmniejsz masę, bo jak tak będziesz siedział przed pc i nic nie robił, to tylko pogorszysz :)

Opublikowano

To był twój pierwszy raz ?

Opowiedz jak było ?

git majonez:)

Najlepsze jest to, że mam cycki większe nić niektóre panny z liceum. Zawsze jak obok mnie przechodzą to patrzą na swoje i poker face.

Spokojnie panowie, trenuję boks od 3 miesięcy. Jakoś idzie ;)

I nie, nie od uderzenia mnie to boli.

Gratulację,jesteś w ciąży !

Mam nadzieję, że Twój odbyt wybuchnie ogniem piekielnym od krawawej biegunki i będzie trwał tak długo, aż do końca swojego życia zapamiętasz, że nie należy się śmiac z czyjegoś nieszczęścia!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...