Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powinienem iść do lekarza?

binguj_1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to jest też spowodowane wagą, a do tego przeciążyłeś, idź do rodzinnego i powiedz że cię napierdalają lędźwie, powinien ci zasugerować prądy(przeciwbólowo, bardzo skuteczne) ew. jak powie że jest w porządku to poproś o badanie krwi i rtg, jak nie wyrazi zgody to KAŻ mu wpisać w rumowską "nie wymaga pobrania krwi i RTG" abyś mógł kogoś pociągnąć do konsekwęcji jak ci to życie rozjebie ;D

ew. jeżeli się boisz(o siebie) to do neurologa, a jak nie chcesz iść do żadnego lekarza to kup sobie aleve, dobre prochy na plery(chociaż w twoim wypadku nie polecam bardziej rozpierdalać żołądka i wątroby)

Opublikowano

Poziom ludzi tutaj jest zadziwiający i nawet zrozumiałbym to gdyby tylko Ci zwykli userzy tak zwane trolle zaczęły się dowartościowywać dogryzając i pisząc głupie teksty lecz jak widać moderatorzy również inteligencją nie grzeszą o.O

Chłopak opisał swój problem i zastanawia się czy powinien pójść z tym do lekarza, to o tym jest ten temat a nie kto ile waży i jak wygląda. Jeżeli ktoś ma z tym problem to proponuje iść do okulisty a potem leczcie się na nogi bo na głowę już za późno :mellow:

Opublikowano

@Up Ale kurwa, on ma 15 lat i 110kg. Na jego rewirach na 100% ktoś się z niego śmiał, więc ucieka w internety, jeżeli tutaj zobaczy że go cisną, to wkońcu coś ze sobą zrobi.

Opublikowano

Poziom ludzi tutaj jest zadziwiający i nawet zrozumiałbym to gdyby tylko Ci zwykli userzy tak zwane trolle zaczęły się dowartościowywać dogryzając i pisząc głupie teksty lecz jak widać moderatorzy również inteligencją nie grzeszą o.O

Chłopak opisał swój problem i zastanawia się czy powinien pójść z tym do lekarza, to o tym jest ten temat a nie kto ile waży i jak wygląda. Jeżeli ktoś ma z tym problem to proponuje iść do okulisty a potem leczcie się na nogi bo na głowę już za późno :mellow:

Jestem socjopatycznym schizofrenikiem chorujacym na nerwice. To forum to ogolnie troll board. Niedlugo powstana takie tematy, czy zakladac gumke z biedronki czy dentke od rowera na pracie, ktore jest bardziej wydajniejsze?

Opublikowano

Widzę że jesteś typem no-live.

Staraj się ograniczać grę na komputerze, i wyjdź na dwór, biegaj etc.

Jak Ci się nie będzie chciało, to zacznij już sprzedawać jangi aby twoi rodzice mieli mniejsze koszty związane z pogrzebem.

Jak dalej tak będziesz robił, pozostaje Ci nie wiele lat życia.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Widze że nie długo zaczną powstawać tematy z serii " trudne sprawy ".

No chłopie...

Jeżeli ból jest naprawdę niesamowity to zalecam oczywiście przejść się do lekarza tak na kontrolę.

Jeżeli słaby to zignorować to , jeżeli nie przejdzie w okresię tygodnia , to już radze się wybrać to pana/i doktor.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Do nauki a nie przy komputerze siedzieć. Wyjdź pograć w balle. Po runnuj ..

1353164337-U602429.jpg

Proszę o zrzucenie trochę % :]

Opublikowano

Rozwiązuj problemy zdrowotne na forum przeznaczonym do gier. Tak, powiecie że pogaduszki, ale one są od tego, żeby podyskutować na swobodne tematy. Btw, napewno znajdziesz tutaj odpowiednich lekarzy ;)

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

Pójdziesz do lekarza, on da skierowanie dalej, zapłacisz/poczekasz i idziesz na wizyte do ortopedy.

Tamten popatrzy, pokaże jakieś ćwiczenia, zaleci aktywność fizyczną i pomacha 50 złotymi które mu zostawiłeś.

Mam nadzieje, że sprawa jest już jasna :)

Nie znam sie na ćwiczeniach korekcyjnych ale polecam udać się na odpowiednie fora, albo do znajomych i takowych ćwiczeń poszukać a potem stosować. Nikt nie wie jak potoczy sie Twoja przyszłość, ale może Ci sie trafić praca siedząca a wtedy nie wystarczą tylko jakieś ćwiczenia ...

f.png

Opublikowano

Miałem podobne dolegliwości, ale one spowodowane były ćwiczeniami - spuchła mi dolna część pleców. Pomogła gimanstyka korekcyjna i częste wizyty na saunie. Poczytaj w internecie o gimnastyce korekcyjnej i po 2-3 dniach będziesz miał efekt. Możesz też smarować maścią końską albo fastumem.

1355657225-U782590.png

Opublikowano

Nie, czekaj aż cudem wyzdrowiejesz -,- Idź do lekarza, dostaniesz skierowanie na zdjęcie kręgosłupa zapewne.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Możliwe że jakiś nerw się "przytskrzynił" z powodu nagłego i niekontrolowanego zmienienia pozycji z siedzącej na stojącą.

Poproś mamę żeby rozmasowała, albo młodsze rodzeństwo żeby stopami pochodzili ci po plecach :D

Mi pomagało ;p

Opublikowano

Ja bym jednak poszedł

Bo nie wiadomo od czego to masz to że siedziałeś przez kompem 7h to nic nie znaczy

Lepiej iśc do lekarza i sie upewnić to nic nie kosztuje a może ci zdrowie uratować.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Gówno a nie ortopeda. To nie były plecy, tylko Zropiała Torbiel Sakralna pod skórą. Właśnie po 5-ciu dniach wróciłem ze szpitałą z oddziału chirurgii dziecięcej. Czyli mam 4cm korytarz ropny pod skórą. Potem mam mieć to wycinane. Problem jest w tym, że to ma takie odgałęzienia, więc po operacji będę z 2 tygodnie w szpitalu. Teraz mnie wypuścili, ale codzinnie mam mieć zmieniane opatrunki i mam 2 tygodnie zwolnienia ... I to wcale nie od wagi, tylko mogłem już miec to od urodzenia, ale teraz się uaktywniło.

Opublikowano

Ale i tak polecam ci popracowac nad swoja waga , ja jestem prawie w twoim wieku a waze prawie o polowe mniej . Naprawde jezeli nie zrobisz czegos z soba to nie bedziesz mial zbyt dlugiego i szczesliwego zycia .

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...