Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 LAGI. [Zajrzyj]

Luke0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Mam problem dot. lagow w metinie. Gram już dobre 4 lata i nie było z tym problemów, lecz dzisiaj brat bawił się bezpiecznikami. Wszystko byłoby spoko gdyby Internet działał w kompie. Po ponownym włączeniu bezpieczników trzeba było od nowa podłączać internet. (12 mb/s). Niby wszystko śmiga a tu wchodzę na priva (Emperius) i grać się nie da. :/ Totalnie ścina. Wchodząc na konia czekam kilkanaście sekund. Bijąc moby nic im nie robię dopiero po iluś tam sekundach one mnie zabijają. Nawet w m1 nie da się normalnie funkcjonować. Ros nie da się kupić, a co dopiero pvp. Testowałem inne serwery. (Camerion, Ravia, Molten, Ecresia) Było dokładnie to samo. Restartowałem kompa, odczekałem z pół godziny. Powyłączałem niepotrzebne procesy w Windowsie, przeczyściłem dysk i chuj. Lagi ciągle są. Help Me.! Daje lajki, gwiazdki i co tam chcecie !! :)

Opublikowano

zrestartuj jeszcze raz ruter . Jak nie pomoże zobacz czy Ci się cieci wi-fi nie włączyły . Jeśli nadal nie będzie działać napisz :)

zrestartowałem rutera i pomogło to w 75%. Nie ma takich zawieszek jak wcześniej ale nie jest jak kiedyś. Tnie regularnie co około 2 minuty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...