Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ecresia [Dedyk]

BoskiHenio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sam podpisałeś na siebie wyrok. Screeny mówią same za siebie i twoje wypowiedzi tutaj. Jesteś zwykłym naciągaczem I jak ująłeś nie znam Cię ale Ty mnie też więc nie obrażaj. Bujne fantazję, że ty dobre dziecko właśnie widać kto posiada.

'Dla mnie jest koniec tematu, poznałam jaki jesteś naprawdę i postaram się aby wszędzie, wszyscy się dowiedzieli.

Żegnam

sygnatura2.gif

Pomogłam ... bardzo proszę. Plusik mile widziany.

Pozdrowionka.

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

miał działać system energii i nadal nie działa ??

ps jak wam przeszkadza patcher to zrób sobie obejście nie będziecie musieli patrzeć na to....

Opublikowano

Po raz kolejny oszukałeś graczy i serwer zamknąłeś. Gratuluje postępowania takiego. Człowieku dorobiłeś się i teraz masz ich w dupie. Powiem Ci centralnie i legalnie i osobiście raport swojego posta wyślę, lecz się człowieku. W tak młodym wieku a dopuszczasz się rzeczy niedopuszczalnych według prawa. Jesteś śmiesznym i pojebanym człowiekiem. Dam Ci dobrą radę nie pokazuj się więcej ze serwerami bo nikt Ci już nie zaufa dziecko. Jesteś nikim.

sygnatura2.gif

Pozdrowionka.

Opublikowano

Przykro mi ale strona/forum kompletnie nie działają. Uzyskał to co chciał i ma teraz wszystko w dupie. Oszust, naciągacz i nic więcej.

sygnatura2.gif

Pozdrowionka.

Opublikowano

Wszystko juz dziala. Strona i forum nie działały gdyż Deco robił coś na dedyku.

Juz wszystko wraca do normy.

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

Wszystko juz dziala. Strona i forum nie działały gdyż Deco robił coś na dedyku.

Juz wszystko wraca do normy.

No tak jak się na wpierdalał kasy to robi coś, żeby mógł dalej wpierdalać. ^^

Opublikowano

Mamy wszystko jasne. Deco podpisał sam na siebie wyrok. Serwer jest takim samym dnem jak oni razem. Oszukują graczy, naciągają a jak już uzyskają to co chcą to mają was w dupie. Banda żałosnych dzieciaków założyła serwer i myślą, że wszystko im wolno ale niestety za czyny w internecie też się odpowiada.

sygnatura2.gif

Pozdrowionka.

Nowicjusz
Opublikowano

Gralem juz an podobnej "escaria" jakies 3 /6 miechow temu bardzo fajny server gralo +300 osob dziennie ludzie sie zgadywali na smoki i wgl bardzo fajna atmosfera tylko jak pamietam jak wbilem 99 lvl .. na ktorym sie meczylem troche jakies 2 tygodnie too server zostal zamkniety ;(

Server bardzo fajny zapowiada sie dopracowany takiego szukalem napewno wbije ;P

Nautic-Body/mental

Ome- Dagger

Daiisy-Smok

I ja to rozumiem pobieranie 2mb/s

MCoHt7F.png

Opublikowano

Niestety zawiedziecie się na tym sewerze. Nie długo wyłączy serwer i powie, że jak odbuguje wszystko to włączy, tak jak na poprzedniej odsłonie ecresii było. BoskiHenio to deco016.

Opublikowano

powiem tyle serwer zapewne po 2 tygodniach upadnie no ale cóż

Niestety zawiedziecie się na tym sewerze. Nie długo wyłączy serwer i powie, że jak odbuguje wszystko to włączy, tak jak na poprzedniej odsłonie ecresii było. BoskiHenio to deco016.

BoskiHenio to nie jest deco chyba ze mu dał pasy do konta na forum.

3.png
Opublikowano

Buahahah. Śmiech na sali... Deco ty zawsze musisz coś odwalić. Pamiętam wszyscy jechali po tobie jak po szmacie ze robisz serwery pod IS. Potem zrobiłeś serwer (na odwal się ) GM MODE, który był kompletną Klapą. Na twoich serwach łącznie grało może ~500 osób. Pamiętam na pro było też o eq z navi, że admin eq rozdaje, człowieku rozjebałeś sobie tutaj na forum tak reputacje że szkoda gadać.

Opublikowano

Moi drodzy zapraszam na serwer, nie ma już żadnych bugów, na serwerze nie gra mnóstwo ludzi ale właśnie czekamy na was !

Serwer w żadnym stopniu nie pod IS !

ODŚWIEŻAM !

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...