Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ecresia [Dedyk]

BoskiHenio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oj deco co innego server a co innego zapowiedź. w zapowiedzi był system energi,kostiumy a na serverze ani tego ani tego ... a specjalnie dla tego weszłem zawiodlem się

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma zmianek sa za free, zmieniasz u npc

Nie ma co tu grac server totalna klapa na 40 lvlu ledwo 1kk wyciagniesz a na 70+ ludzie biegaja w zbrojkach na 26 lvl +8

Taki server to dzieci 10 letnie potrafiliby postawic

Teraz gra pare osob a za 2 tyg bedzie grac 10-20 max

Opublikowano

Na patcherze idzie z max predkoscia? czy tak jak na multi? ledwo 250 kilo

Zobaczymy co to bedzie

1 kd to skil wyzej? czy od szczescia zalezy ?

@DOWN LoL chyba podziekuje za gre na tym serverze i to niby medium jest?

Syf

A na dodatek syf Deco, gdybym zauwazyl wczesniej ze to bym clienta nie sciagal a tak to stracilem 20 minut aby sciagnac smiecia

Ja na putlockerze pobieram 850 kbit/s ;p

Opublikowano

żeby szybko to pobrać to Programem FlashGet albo Internet Download Manager i z tego ich multiupload... Mi się tam pobierało z prędkością 1,5mb ;D

Ker169.gif

Opublikowano

Wkurwia mnie expienie w Lwiej +8 i reszcie itemków +6 na 60 lvl + dobrze że przynajmniej łatwo z buffem ,bo skille na G się dostaje

bo tak to nie wyobrażam sobie Expienia w v2...

Opublikowano

Serwera nie polecam. Cały czas błędy i bugi. Monotonnie gracze uskarżają się. Przedmioty z IS nie dochodzą. Serwer tylko dla wyłudzenia kasy nic po za tym. Systematycznie śledzę losy forum tego serwera i udało mi się wychwycić zdanie Administratora:

swi1psjqm3hc.gif

sygnatura2.gif

Pomogłam ... bardzo proszę. Plusik mile widziany.

Pozdrowionka.

Opublikowano

Jakieś nieporozumienie. W porównaniu do poprzednich serwerów Deco, ten to totalne DNO. Bug na bugu, bug pogania. Team jakiś nie gramotny, nie wiadomo od czego oni wgl tam są. Jedno CH online z reszty wywala (cieżko naprawić). Na serwerze garstka osób. Połowy rzeczy z zapowiedzi nie ma. Kultura osobista Deco - powalająca. NIE POLECAM, STRATA CZASU.

Opublikowano

Bardzo fajny serwer a nie rozumiem tych co sie ciagle bugow czepiaja, zdarza sie to na kazdym serwerze, a Deco porbuje to jak najszybciej naprawic

Opublikowano

Tak tak ten serwer polecacie i ogłaszacie a gracyz od chuja i jeszcze troche pierdolenie kota za pomoca młota i tyle.

sygnavp.jpg

W dupie mam balantie (i tak padnie w ciągu tygodnia o ile wystartuje)

Opublikowano

U czyli mamy "wypierdalać" z serwera? no tak wywnioskowałem z tego ss bo uważam że jednak administracja daje eq

sygnavp.jpg

W dupie mam balantie (i tak padnie w ciągu tygodnia o ile wystartuje)

Opublikowano

Po co mam komentowac kompletną bzdurę? Wymyśliłeś jakieś historyjki że administracja daje eq zeby oczernić team? Czy sam jesteś niezadowolony bo nic nie dostajesz? Mój drogi Deco ma na tyle rozsądku że nie trzymałby w teamie osób które dawały by eq graczom.

Dawanie graczom lewego eq=rozpadem serwera. Troche logiki czy ryzykowalibyśmy ten projekt który szykowano dość długo? Nie. Nikt ekwipunku nie daje innym, ani Deco ani ja ani Smurf.

@Topic

serwer miał lekkie problemy ale Deco napawia wszystko w miare mozliwosci jak najszybciej.

Przepraszamy i dziekujemy za cierpliwość.

Nie masz " wypierdalać " bo nikt na serwerze EQ nie daje. A ten co dodał SS który i tak o niczym innym nie świadczy jak tylko o glupocie dodającego. Nazwałbym to wyjątek który zawsze znajdzie się na serwerach aby oczerniać administracje. Niestety to mu się nie uda bo team jest zgrany i nie faworyzuje żadnego użytkownika.

Dziękuje.

Moja wypowiedz nie miala na celu obrazy uzytkowników.

Oj Henio, doskonale wiesz, że taki screen istnieje na forum. Przykro Mi, że jesteś oburzony ale niech gracze poznają prawdę jak się zachowuje Administracja. Jeśli zajdzie potrzeba mogę zawrzeć informację z SB, których screeny również posiadam. Niestety Deco nie ma szacunku do graczy i każdy to wie. Przytoczę sprawę Smurf wszędzie piszę podanie na GM i wszędzie zostaje odrzucony tylko Wy go wzieliście. Doszły słuchy o rzekomej twojej dziewczynie, która ma być Moderatorem bo jak to stwierdziłeś, żyjesz w blisko a ona genialna Moderatora została wywalona wszędzie z każdego forum. Zbanowaliście Uzytkownika jednego za prawdę, którą Wam przytoczył.

Czas pogodzić się z porażką i kolejnym nie wypałem. Z góry nie zarzucaj mi, że niby nie otrzymałam GM ani Moderatora bo nawet podań nie składałam i nie gram na serwerze.

sygnatura2.gif

Pozdrowionka.

Opublikowano

Oj Henio, doskonale wiesz, że taki screen istnieje na forum. Przykro Mi, że jesteś oburzony ale niech gracze poznają prawdę jak się zachowuje Administracja. Jeśli zajdzie potrzeba mogę zawrzeć informację z SB, których screeny również posiadam. Niestety Deco nie ma szacunku do graczy i każdy to wie. Przytoczę sprawę Smurf wszędzie piszę podanie na GM i wszędzie zostaje odrzucony tylko Wy go wzieliście. Doszły słuchy o rzekomej twojej dziewczynie, która ma być Moderatorem bo jak to stwierdziłeś, żyjesz w blisko a ona genialna Moderatora została wywalona wszędzie z każdego forum. Zbanowaliście Uzytkownika jednego za prawdę, którą Wam przytoczył.

Czas pogodzić się z porażką i kolejnym nie wypałem. Z góry nie zarzucaj mi, że niby nie otrzymałam GM ani Moderatora bo nawet podań nie składałam i nie gram na serwerze.

Podania które użytkownicy pisali zostały odrzucane z powodu iż rekrutacja jest OFF. O przyjęciu Smurfa na TestGM zadecydował Deco, myśle że nie był to zły wybór. Moja dziewczyna jak to nazwałeś na naszym forum moderatorką nie będzie, napisała podanie na forum lecz wycofała się z kandydatury z powodu braku czasu oraz spraw prywatnych. Nie wiem skąd też informacje że została wyrzucana z forum- kompletna bzdura. Ja nie rozumiem jednego, Deco zamykając temat napisał NIKT NIE DAJE EQ. Wiec co Ty mi piszesz że na SS wszystko widać. Człowieku nikt eq nie dostał i nie dostanie, ani nie dostawał. Jaki szacunek ma Deco do graczy? Nie mnie oceniać ja wiem tylko że Sobie jako GM nie mam nic do zarzucenia i ręczę za reszte teamu że oni również wykazują się lojalnością.

Co do osoby zbanowanej o której napisałeś nie jestem w stanie określić za co, na ile gdyż ja nie przyczyniłem się do tej banicji.

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

I jak sam napisałeś można zrozumieć, że tak naprawdę Deco nie znasz. Nie rozumiem dlaczego go tak bronisz.

Skoro uważasz, że na cytacie nic nie ma to pozwolę sobie go przytoczyć słownie

Dobra nie ma spamu. Jak się komuś nie podoba, że to mój serwer to niech wypierdala albo nie udziela się więcej.

Wytłumacz takie zachowanie skoro tak go znasz. Uważam, że jako Administrator powinien zachęcać Użytkowników do gry a nie używać taki wulgaryzm wobec nich.

Ciebie nie znam i do Ciebie nic nie mam ale jednak należy zrozumieć, że ranga nie jest wyższością, że macie prawo traktować Użytkowników jak psy. Wszyscy jesteśmy ludźmi i wszyscy jesteśmy sobie równi. Terroryzowanie graczy na dobre Wam nie wyjdzie, także nie ukrywaj prawdy jaka jest. Wielu się już poznało na serwerze i na Nim.

Serwer powstał wyłącznie dla naciągnięcia.

sygnatura2.gif

Pozdrowionka.

Opublikowano

lq14efbyy6fd.gif

Nie mów, że twój kolega jest ok wobec graczy bo tak nie jest. Na forum widnieją tematy, że domagają się zwrotu a bezczelnie zostają zamykane bez udzielenia odpowiedzi.

sygnatura2.gif

Pozdrowionka.

Opublikowano

I jak sam napisałeś można zrozumieć, że tak naprawdę Deco nie znasz. Nie rozumiem dlaczego go tak bronisz.

Skoro uważasz, że na cytacie nic nie ma to pozwolę sobie go przytoczyć słownie

Wytłumacz takie zachowanie skoro tak go znasz. Uważam, że jako Administrator powinien zachęcać Użytkowników do gry a nie używać taki wulgaryzm wobec nich.

Ciebie nie znam i do Ciebie nic nie mam ale jednak należy zrozumieć, że ranga nie jest wyższością, że macie prawo traktować Użytkowników jak psy. Wszyscy jesteśmy ludźmi i wszyscy jesteśmy sobie równi. Terroryzowanie graczy na dobre Wam nie wyjdzie, także nie ukrywaj prawdy jaka jest. Wielu się już poznało na serwerze i na Nim.

Serwer powstał wyłącznie dla naciągnięcia.

I

lq14efbyy6fd.gif

Nie mów, że twój kolega jest ok wobec graczy bo tak nie jest. Na forum widnieją tematy, że domagają się zwrotu a bezczelnie zostają zamykane bez udzielenia odpowiedzi.

pokaz mi temat ktory jest zamniety bez podania odpowiedzi bo nie przypominam sobie zebym tak zrobil.

Wy probujecie terroryzowac mnie i niszczyc mi serwer glupimi postami.

ps. Deco016 to ja dla twojej wiedzy

Opublikowano

My niszczymy ? Kolego Ja na twoim serwerze nie gram, żadnych podań nie składałam i nie będę grała.

Dlaczego uważasz, że post jest głupi ? Skoro screen pochodzi właśnie z twojego forum.

Nie bój się prawdy pokazać bo ukrywanie jej właśnie Ci ten serwer niszczy. Niestety jesteś nie godny

prowadzenia serwera.

sygnatura2.gif

Pozdrowionka.

Opublikowano

Teraz wychodzi, że to My gracze niszczymy Ci serwer. Ha ha ha ha. Więc proszę powiedz. Po co go stworzyłeś skoro gracze Ci go niszczą ? Przepraszam, czyli serwer dla myszy stworzyłeś. Tak teraz wywnioskowałam. Więc wychodzi na to, ze gracze są Ci nie potrzebni.

Teraz widzisz jak Sam siebie pokazujesz całej społeczności forum jaki jesteś naprawdę. Po ten konwersacji ale niestety teraz wszędzie, gdzie znajdę reklamę przedstawię im tą rozmowę.

Nie dorosłeś jeszcze do prawdziwego życia i tak poważnych rzeczy jak prowadzenia serwera.

sygnatura2.gif

Pozdrowionka.

Opublikowano

Teraz wychodzi, że to My gracze niszczymy Ci serwer. Ha ha ha ha. Więc proszę powiedz. Po co go stworzyłeś skoro gracze Ci go niszczą ? Przepraszam, czyli serwer dla myszy stworzyłeś. Tak teraz wywnioskowałam. Więc wychodzi na to, ze gracze są Ci nie potrzebni.

Teraz widzisz jak Sam siebie pokazujesz całej społeczności forum jaki jesteś naprawdę. Po ten konwersacji ale niestety teraz wszędzie, gdzie znajdę reklamę przedstawię im tą rozmowę.

Nie dorosłeś jeszcze do prawdziwego życia i tak poważnych rzeczy jak prowadzenia serwera.

Naprawde brak mi slow na ciebie albo i szkoda jak kto woli. Co do tego czy doroslem do zycia czy nie to nie wiesz wiec nie wpierdalaj sie w tematy o moim zyciu. Serwer niszcza osoby ktore pierdola niestworzone rzeczy i nie maja na to dowodow albo taki ktory nic nie pokazuje.

Opublikowano

Ha ha ha ha, grzeczniej chłopcze. Sam właśnie sobie go zepsułeś. He he he jeszcze straszysz graczy, że podasz ich na policję za prawdę. Coraz lepiej Ci chłopie idzie.

gjrbzq439pis.gif

sygnatura2.gif

Pozdrowionka.

Opublikowano

Oj skarbie to jesteś bardzo w błędzie, gdyż na forum jestem jako gość i forum twoim nie rozmawiałam. Grzeczniej bo kultura obowiązuje. Ja śmieciem nie jestem i skoro nie potrafisz rozmawiać to proszę nie udzielaj się do Mnie takim tonem.

Śledzę losy serwera od samego początku, gdzie snujesz oskarżenia które nic nie znaczą bo Ja na twoim serwerze nie gram. Rozmawiałeś z całkiem inną osobą.

Sam przegrałeś swoją szansę. Sam zniszczyłeś serwer. Pozwolę, że wyższe wypowiedzi trafią na inne fora, gdzie reklamowałeś serwer. Nie jesteś godzien obowiązków, które sobie przypisałeś. Jesteś dzieckiem, któremu fortuna zwróciła w głowie. Ty zrobiłeś dla zysku nie dla zabawy. Oszukałeś graczy i sam to odpowiesz. Jak zauważyłeś są bardzo cięci.

SERWER ZROBIONY DLA ZYSKU TAK JAK POPRZEDNIE. Zarobisz tyle ile potrzebujesz i zamkniesz. Jesteś człowiekiem zerowym.

sygnatura2.gif

Pozdrowionka.

Opublikowano

Oj skarbie to jesteś bardzo w błędzie, gdyż na forum jestem jako gość i forum twoim nie rozmawiałam. Grzeczniej bo kultura obowiązuje. Ja śmieciem nie jestem i skoro nie potrafisz rozmawiać to proszę nie udzielaj się do Mnie takim tonem.

Śledzę losy serwera od samego początku, gdzie snujesz oskarżenia które nic nie znaczą bo Ja na twoim serwerze nie gram. Rozmawiałeś z całkiem inną osobą.

Sam przegrałeś swoją szansę. Sam zniszczyłeś serwer. Pozwolę, że wyższe wypowiedzi trafią na inne fora, gdzie reklamowałeś serwer. Nie jesteś godzien obowiązków, które sobie przypisałeś. Jesteś dzieckiem, któremu fortuna zwróciła w głowie. Ty zrobiłeś dla zysku nie dla zabawy. Oszukałeś graczy i sam to odpowiesz. Jak zauważyłeś są bardzo cięci.

SERWER ZROBIONY DLA ZYSKU TAK JAK POPRZEDNIE. Zarobisz tyle ile potrzebujesz i zamkniesz. Jesteś człowiekiem zerowym.

Pewnie dla zysku , no ciekawe co sie jeszcze dowiem od ciebie. Nie znasz mnie w zadnym stopniu i sie udzielasz na moj temat to jest smieszne poprostu jak dzisiejsi ludzie potrafia zmyslac na druga osobe. Gdybym ten serwer zrobil dla zysku to w is bylo by o wiele wiecej rzeczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...