Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ecresia [Dedyk]

BoskiHenio

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

52874471673167299967.png

Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum oraz graczy serwera Ecresia.pl

Mam zaszczyt zaprosić was na EVENT OX który odbędzie się w niedziele o godzinie 17.00

Informacje ogólne:

Miejsce Eventu: Arena OX (teleport u Uriela)

Nagroda za wygranie eventu: Wybrana przez gracza pieczęć wierzchowca, wybraną fryzurę z IS oraz Przepustkę do specialnej mapy jaką jest Mapa Metinów ( przepustka dostępna tylko w ItemShopie)

Prowadzący Event: [sGM]Henio (BoskiHenio)

Data Wydarzenia: Niedziela 25 listopada 2012r

Godzina Eventu: 17.00

Dodatkowe informacje: Jak wszyscy zauważyli nagrody są naprawdę zaskakujące, Eventu będą 2 rundy a każdą z nich może wygrać 1 osoba !

Odpowiadając na pytania z dziedziny gry Metin2 można bardzo skutecznie do swojego ekwipunku dodać cenne przedmioty.

Zapraszam serdecznie !

Miłej zabawy, zwycięstw życzy Administracja Ecresia.pl

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

@UP

Nie wypowiadaj się już w tym temacie bo twoja inteligencja nic tu nie wnosi.Tylko się ośmieszasz bo twój kolega nie jest GM i nie dostaniesz itemków >: , bardzo smutne naprawdę.

Zapraszam na server !

12625889872004001410.png

Smurf ;x

Opublikowano

Grałem na BECIE..., zachowanie adminów przeraża... (np. "Kto idzie na DT z Adminem?"; dali OX poprawną odp. była odp. błędna..) Gratuluje inteligencji, a może pozazdrościć wieku?. Dorośnijcie do stawiania serwera, NIE POLECAM.

Opublikowano

@Shojacz

Hahah.

Ja nic nie robię ?. Cały czas sprawdzam support , staram się odpisywać nawet jak mam spam.Reklamuje server co dziennie na innych forach tematycznych metin2.Pomagam graczom i wg.A ty nawet ani razu nie byłeś na servie i mnie oceniasz. Weź ty się zastanów co ty wg. Piszesz , a potem mów kolego. A GM pewnie chcesz tylko że to ci się nie uda kolego.Więc proszę zastanów się co ty mówisz.

@Roventiuss

Proszę ogarnij się już dałeś ten ss chyba z 5 raz. Deco może czasami się wkur.. On ma 4 servery na , a wkrótce 5.Trudno mu to wszystko ogarnąć pewnie , więc jak już powiedziałem może czasami się wkur... A jak byłeś u niego GM to ci to nie robiło różnicy obrabiałeś mu dupe , a potem płaczesz , że cie z teamu wywalili.

A na MPCforum go przepraszałeś i wg. I co jeszcze do tego myślałeś , że to henio cie wydał to odwaliłeś taki cyrk , że henio rozdaje itemki weź ty się pierdolnij w głowę kurwa mać.Już mi działasz na nerwy naprawdę.Traktowałeś jakieś 2 tyg temu jeszcze graczy na MPCforum jaki przedmiot ' moi ludzie ci nie dadzą żyć' do Jargis'a tak mówiłeś jesteś kompletnym zerem który myśli , że jest Bogiem i wszystko mu wolno , a tu tak nie ma. Pozdro dla ciebie od wujka Smurfa. Yo !

12625889872004001410.png

Smurf ;x

Opublikowano

Odświeżam prezentacje i zapraszam wszystkich.

Moi drodzy serwer stoi już niecały miesiąc więc udowodniliśmy co niektórym że nie mamy zamiaru go zamykać.

Serwer nie jest dla IS, nie jest również zbugowany.

Nasz administrator Deco jest postrzegany negatywnie przez niektórych. Lecz by zmartwić pewne osoby dodam że serwer prowadzi w sposób profesionalny, naprawił on wszystkie bugi i wspólnie z resztą załogi angażuje się maksymalnie by zapewnić graczom poczucie zadbania.

Może i graczy nie ma rewelacyjnie dużo, ale gdybyście tylko spróbowali, zalogowali się na serwer i byli tam chociaż 2minuty od razu zmienili byście mniemanie.

Reasumując serwer jest na najwyższym poziomie, brakuje tylko reklamy i użytkowników, wiec zapraszam serdecznie.

Opublikowano

boże tak serwera syfnego jak ten z TYMI PRO ELO ADMINAMI to ja niestety nie polecam..

Może rozwiniesz myśl ? Czy po prostu wyrażasz o adminach opinie takie a nie inne bo po prostu jesteś zawiedziony że Ci nie pomogli wbic lvl czy nie pomogli z eq?

Opublikowano

Nie polecam serwera!!!Założyciel Deco?Każdy wie,że to osioł i nic nie umie zrobić a jego serwery są jednorazowe no może miał pare co stały 2-3 miechy.

Pomocnik
Opublikowano

Serwer nie w moim guscie, nie powiem że lipny bo odwaliliscie kawął dobrej roboty ale czasami zachowanie Administracji powala totalnie. Niby coś nowego dodaliscie ale nie różni się zabardzo od starego Metina. Ludzi przyciagaja jakies fajne dungeony grupowe np w 7 osob, jakies ciekawe wierzchowce zeby sie przylansowac w M1 itp, pewnie wielu graczy sie ze mna nie zgodzi bo niektorzy juz sie znudzlli "starym Metinem" a reszta chce wrocic do "starego Metina".

beztytuuhca.png

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Opublikowano

Dodano do npc:

- Zwoje Błogosławieństwa .

- Bryły Złota za 1kk.

Dodano do dropu:

- Zwoje Błogosławieństwa .

- Kupony na 100,500,100 Punktów (SM).

- Demoniczne prochy i kosc palca do Azraela , reszte do ogólnego dropu.

Dodano / Usunięto na serwer:

- Loch V3 do którego się wchodzi a końcu V2.

- AutoPoty dostępne tylko w Item Shop.

- Usunięto bony 1,2,3,4% i zmieniono na 8 lub 5 w zależności co było po tych małych bonach.

-Dodano system zwierzaków.

Opublikowano

nie działa gra?

Serwer był offline ze względu na dodawane nowości.

Lecz już serwer ONLINE.

Zapraszamy

Opublikowano

Serwer był offline ze względu na dodawane nowości.

Lecz już serwer ONLINE.

Zapraszamy

Nie żeby cos ale mi nadal nie działa pisze błąd połączenia pobrałem klineta ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...