Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Czy opłaca się kupić Zombie Branda?

heroex2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam aktualnie 2052RP i mam dylemat co kupić? Jak myślicie lepiej skórkę legendarną do branda czy parę innych skórek do bohaterów/jakieś skórki z przeceny?

Opublikowano

To zależy od gustu. Ja jednak polecam ci kupić skórkę do Branda bo jest naprawdę super. :rolleyes:

post-369695-0-95680800-1460989850_thumb.png

Opublikowano

Szczerze? Po co komu skiny... Lepiej sobie kupić 4x championa za 6300 w przecenie za 487RP :) przynajmniej ja bym tak zrobił. Po prostu wg. mnie skiny useless shit i nic do gry nie wnoszą, a postacie jak najbardziej.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Zależy też czy Brand to twój mian/ulubiony champion lub taki champ którym najczęściej grasz bo jaki ma sens kupienie

skórki do champa który nie sprawia ci frajdy grając nim.

Jeżeli lubisz tą postać to bierz legendarną bo wygląda zaje**** i jest limitowana.

Opublikowano

Szczerze? Po co komu skiny... Lepiej sobie kupić 4x championa za 6300 w przecenie za 487RP :) przynajmniej ja bym tak zrobił. Po prostu wg. mnie skiny useless shit i nic do gry nie wnoszą, a postacie jak najbardziej.

Postacie możesz kupić za IP a skinów nie więc jest to nie oplacalne lolz

Opublikowano

Jak ci się podoba to kup, osobiście powiem że Brand był moim main'em i ten skin mi się nie podoba.

Opublikowano

Postacie możesz kupić za IP a skinów nie więc jest to nie oplacalne lolz

No wiesz zanim uzbierasz to 6300 to minie troszkę czasu (nawet jak no-lifisz), więc kupno postaci za rp w przecenie to najlepsza opcja chyba :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Dokładnie ;) To samo bym zrobil. Wczoraj doladowalem 840 RP + mialem 110 na koncie to mialem 950. Kupilem jedynie skorke do Xina za 260 RP bo to jedna z moich pierwszych postaci no i pierwsza PENTAKILLOWA postac ;D I mam te 690 RP czekam na cos godnego w promocji moze jutro cos bedzie ;)

Opublikowano

Ogólnie kupowanie skinów to strata pieniędzy ... jedyne co ci to da to:

1. Wow nice skin man! (za kilka miesięcy)

2. Haha ukradłeś pieniądze od mamy na skina?! (jak ci gra nie pójdzie i zlamisz)

no i tyle , że będziesz go miał ^.^

Opublikowano

Jeśli zależy ci na skórce to kup, ja bym nie kupił bo brand jest słaby jak dla mnie wolałbym champy.

Opublikowano

Jeśli zależy ci na skórce to kup, ja bym nie kupił bo brand jest słaby jak dla mnie wolałbym champy.

Jak brand to słaby champ to ja jestem prezydentem, po prostu nie ogarniasz go..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...