Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Gry online cheat engine

zapas25

Pytanie

14 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@szymi001

Nie ma, nie było i nie będzie sposobu zdobycia wirtualnych pięniedzy w grach. Trzeba by było włamać się na serwery...

I tak nic Ci nie da "zbadaj element", gdyż po odświeżeniu strony jest wszystko normalnie jak było.

Crash Drive 2 jakoś shackowałem i miałem wszystkie pojazdy więc w niektórych grach działa bez włamań na serwery

1149730ee7ddaf7UVMV7ZB.gif

Opublikowano

heh , xD a te gry na nk.pl w których mozna tak zrobic w icytower(wiem) robiłem juz , to petparty tez , (nie gram , tylko sprawdzałem xD}tez działa na przyspieszenie . Ale nwm jak z resztą jest ; d

Opublikowano

Na grach online nie ma bata, by Cheat Engine coś zdziałać.

Ale na grach single player typu Mount & Blade czemu nie? Działa bardzo dobrze ;3

nie zgadzam się, kiedyś na metin'ie 2 działał osobiście na cs prubowałem i działał na servwerach oczywiście . ;)

Katastrofa samolotu na ruskim lotnisku,
Plany masonerii, lądowanie na księżycu,
Świńska grypa, ufo na czeskim pograniczu,
Sekretna technologia, która niszczy ludzki gen.

Opublikowano

Na facebooku używałem CE do takiej gry online i normalnie dodawałem sobie kasy, waluty premium itp... po odświeżeniu przedmioty kupione za tą kasę zostały ale sama kasa i waluta premium zerowała się :)

Opublikowano

Na grach online nie ma bata, by Cheat Engine coś zdziałać.

Ale na grach single player typu Mount & Blade czemu nie? Działa bardzo dobrze ;3

Opublikowano

W grach online tego nie zrobisz CE, ponieważ musiałbyś się włamać na serwery gry.

Możesz jedynie zrobić efekty wizualne. Będziesz wtedy widział, że masz np. milion kasy, ale jak tylko odświeżysz strone to ci ta kasa zniknie.

CE możesz używać w grach na kompie. Możesz zacząć nawet od pasjansa.

Ten program jest prosty w obsłudze, tylko musisz się mniej więcej nauczyć jak ten program obsługiwać.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Chmmm...... Zmienić możesz jedynie gotówkę zapisaną w pamięci gry ,czyli nie potrzebuje łączności z serwerami możesz to zmienić jak będziesz miał kod adresu np: wojska gotowe będą za 3godz. to możesz to zmienić ,że będą się robiły co 1 sek.

Opublikowano

Np kingsroad jest to gra przegladarkowa są do niej trainery robione w cheat engine na speed attack itp. mam pytanie do doświadczonych czy jest możliwość zrobienia takiego hacka jak tu:https://www.youtube.com/watch?v=NBV3-hIPSjo

Wiem, że można zrobić to za pomocą programu WPE, ale już on nie współpracuje z nowym google chrome i poprawnie z plugin-container ;/ ma ktoś jakiś pomysł ?

Opublikowano

Na niektórych grach na nk się da.

Napisz tylko o jaką ci grę chodzi.

Jaki to typ gry hmmmm?

Napisz nazwe gry, w jakiej chcesz używać tego programu, a powiem czy to zadziała.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Do Sfgame nie zadziała, bo byś musiał się włamać na serwery gry.

Możesz zrobić tylko efekt wizualny.

A do LOLa tymbardziej nie zadziała, bo by ci napewno odrazu to wykryło i byś dostał bana.

Do takich gier online co pobierasz raczej ci nie zadziała.

CE na 100% będzie działał w grach które kupujesz w sklepie i sobie grasz na single player.

Wtedy możesz łatwo dodać sobie kase w grze.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...