Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PRO-SERV][32 slotów][24/7][NON-PREMIUM][NO-HAMAHI][SURVIAL][GILDIE BOSSY]

MrStevener

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie nie .. ;)

ja chciałem pograć z wami .

Ale ten malutki , a nawet bardzo malutki szczegół psuje grę , a przynajmniej tym co czerpią przyjemność z grania w MC ;)

Cytuje:

1.Słuchaj wszedłeś na serwa dopiero 10 min temu a serwer ma już miecha dlatego Idioto wszyscy biegają w diax -.-

yy .. serwer miesiac bez anty . ;) odpowiedz sobie sam ;)

Cytuje:

2.Wszedłeś na serwa zostałeś styrany przez kogoś i dla tego to piszesz

tak 13 letnie dziecko pokazalo czego nauczyło się w szkole :) łacina łacina i jeszcze raz łacina

Cytuje:

3.Nie słuchajcie jego opinii on po prostu lubi robić ludziom na złość

Opinie zostawiłem na kolorowo ;) nie powiedziałem by nie grac bo jest taki i owaki ;) a nawet i zaprosilem ;)

JAK WIDAĆ , UMIEJĘTNOŚĆ CZYTANIA ZE ZROZUMIENIEM ZANIKŁA JUŻ BARDZO DAWNO

ALE Z CIEBIE IDIOTA BYŁ ANTY X-RAY ALE WESZŁA AKTUALIZACJA I COS SIE ZWALIŁO JAK UMIESZ TO NAPRAWIC TO POMÓŻ A NIE KURDE TYLKO NEGATYWY STAWIASZ

Zresztą sam załóż swój serwer ciekawe czy bedzie taki IDEALNY i czy kazdy bedzie na nim grał Jezeli bedziesz mial serwa to pogadamy a narazie to nawet nie pisz pod tym tematem bo tacy jak ty to by tylko narzekali

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

należysz do administracji ??;)

Pogrążasz się ;) i ciągniesz za sobą serwer ... Nie ładnie ;)

a prawo do własnego zdania ma każdy , i jeżeli Twoją bronią jest używanie słów " debilu " " idioto " i jedynym argumentem ... Współczuje ;)

tunadole-syg.jpg
Opublikowano

należysz do administracji ?? ;)

Pogrążasz się ;) i ciągniesz za sobą serwer ... Nie ładnie ;)

a prawo do własnego zdania ma każdy , i jeżeli Twoją bronią jest używanie słów " debilu " " idioto " i jedynym argumentem ... Współczuje ;)

Współczuje to ja tobie ze kurde nie stać cie na serwa tylko wchodzisz na inne gadasz głupoty wiesz co gdyby takie coś napisał mi np skkf to bym przyjął to do wiadomości i zmienił coś ale ty dla mnie jesteś nikim bo nie masz swojego serwa i GÓWNO O TYM WIESZ Zrób lepszy serw to pogadamy

Zapraszamy

Opublikowano

... Kolego .

Nie powiedziałem że jest zły ,

.. proponuje wrócić do mojej wcześniejszej wiadomości : Czytanie ze zrozumieniem .

i nie musze posiadać serwer by móc się wypowiedzieć na temat serwera ;)

Tylko że Ty ciągle walczysz z wiatrakami , wypowiedzi na niskim poziomie ' kurde "

i " kurde " ciesz się że pisze a tym topie , bo masz serwer na głównej stronie ;)

Jeszcze chcesz coś powiedzieć ?

Czy skopiować wiadomość i dodać ' Kurde " kurde ;)

tunadole-syg.jpg
Opublikowano

Niskim poziomie Kurde ja nie mogę.Nie wiedziałem ze mam do czynienia z prezydentem och wybacz Panie Tu-Na-Dole Pewnie jeszcze pan nigdy nie słyszał słowa Kurde.

A ta wypowiedź którą dodałeś wyżej czemu miała służyć temu ze nie wolno mówić KURDE Dziękuje nie potrzebuje lekcji wychowania.Dziękujemy panu i proszę już tu więcej nic nie pisać

Opublikowano

ok kurde ;D

RE ...

Serwer Funkcjonuje to fakt . może i nie jest taki zły i dało by się na nim pograć z przyjemnością .. Ale .. żeby tak było trzeba by zrestartować cały serwer ( konta )

A dlaczego ? ..

Wszyscy biegają w diax setach ,

Diax jest ( częściej spotykany niż ''Cobblestone " )

Wszystko to tylko dlatego ze nie ma anty xray'a

Wiec jeżeli lubisz sielankową grę . bez walki . bez tego o co chodzi w MC

.. Serdecznie zapraszam ;)

Pozdrawiam

// TuNaDole

tunadole-syg.jpg
Opublikowano

Dobra weź skończ bo skoro jesteś tak wysoko postawioną osobą to chyba nie będziesz marnował czasu na pisanie postów co?

A po za tym tylko się ośmieszasz i to twoje ciągłe stawianie ;) bez powodu już mnie wkurza dlatego Nie pisz juz

Opublikowano

oj uraziłem Cię Milordzie ?

Prosze o wybaczenie , i nie skazywanie mnie na banicje .

Postaram się poprawić i nastepnym razem wypowiadać się tylko w superlatywach .

PANOWIE NIE PISZEMY NEGATYWNYCH ANI NEUTRALNYCH KOMENTARZY DO SERWERA

pan MrStevener życzy sobie tylko same pozytywne opinie

Nie macie prawa wyrażać swojej opini

Nie możecie nic

Kup Vip'a

I siedzieć cicho !!

tunadole-syg.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...