Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprawdź ile spędziłeś godzin przy Lolu

UpDaTeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Znalazłem stronkę na której można zobaczyć ile godzin rozegraliśmy przez cały drugi sezon.

http://www.lolsig.com/timespent

Aby to sprawdzić wystarczy wpisać swój nick oraz serwer na którym gramy.

Chwalcie się! :)

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O kurwa 23 dni chyba musze troche przystopowac Oo. A zaczalem grac dopiero od grudnia .

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Na eaście ~~52 dni + na weście ~~49 więc 52-49 = 3

52 + 3 = 55

W samym 2 sezonie mam tylko 55 dni gry, przydałoby się wiedzieć jeszcze z 1 sezonu :)

<>

Opublikowano

Calculated time ingame in season 2: 229 hours (9.54 days)

Trochę już tego jest :P a długo nie gram. no ale na początku maniak a później mniej.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Dla jaj wpisalem sk ocelote i co sie okazalo ?

101 dni spedzil grajac w ta gre ( nie liczac sezonu 1 ) hehe a to ja myslalem ze jestem walniety :P

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Gram mniej więcej od początku sezonu 2 i mam:

Calculated time ingame in season 2: 743.49 hours (30.98 days)

I dzięki za stronkę +like

Można zrobić sobie też sygnę

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

Fake, sprawdziłem Froggena i wyszlo 13dni.

Niedawno streamował (przed MLG) i jeden jego stream to było przynajmniej 40h, więc bzdury totalne wyszły.

Opublikowano

@2up No właśnie, bo to nie zależy od tego ile czasu graliśmy tylko ile gier graliśmy. Ktoś może zagrać 3 razy po 20 min inna osoba zagra 2 razy po 50 min i na tej stronie wyjdzie, że ten pierwszy grał dłużej.

Opublikowano

58 dni ...

58 dni drugi sezon a jeszcze w choleeeeeeereeeeeeeeee czasu w sezonie 1....

Trzeba przystopować :F

(in game, not in client!)

Czyli tylko ile w GRZE spędziłeś a nie np. w sklepie z gadaniem na chacie itp :D każdemu wyjdzie troszke więcej niż pokazuje

Fake, sprawdziłem Froggena i wyszlo 13dni.

Niedawno streamował (przed MLG) i jeden jego stream to było przynajmniej 40h, więc bzdury totalne wyszły.

Tylko ogarnij że Froggen ma konta na 3 serwerach ... koreański , NA , TW ....

+Nie ma czasu naliczonego z nicku Froggen , czas jest naliczony tylko po dodaniu CLG a to znacznie mu skróciło czas gry...

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...