Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakim programem zrobic bota do gry ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LAJKUJEMY + Phoenix_PL wielki czlowiek

phoenix pobierm do skutku tego autoit i dalej ten sam blond dochozi do max 21% i nagle naladowane jak klikam otworz to wyskakuje blond co wyzej mam przeglondarke exploren i pobieram z strony producenta

tera doszlo do 36% oo

Opublikowano

lece sie myc i dam zeby sie sciogalo jak by co to bym prosil linki do programow ktore bendo potrzebne do stworzenia bota do 4story 3.9pl na niesmiertelnosc niewidzialnosc i bicie wszystkich mobow wielki szacon dla phoenix

Opublikowano

Ja mam dla Ciebie coś lepszego - nie trzeba praktycznie nic robić a będziesz mieć takie boty...

WEJDŹ DO DZIAŁU I SKORZYSTAJ Z SZUKAJKI ALBO SPISU I DAJ SOBIE SPOKÓJ.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Cheat engine .. nie polecam tego, to jest tylko Wizualne.

Ty jesteś chory... Efekt jest wizualny jak sobie golda do MMO jakiegoś tworzysz, ale stary jak chcesz wydobyć adresy + pointery i offsety to np. speed'a lub pick'upa np. w OllyDBG, czy tam CT to raczej to nie jest wizualne i nie świeć tak wiedzą programowania, re, i czego tam jeszcze chcesz jak nie masz o tym zielonego pojęcia... Przepraszam, ale musiałem tak to skomentowąć.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

I love you... I like you... I kiss you... Jeśli to przeczytałeś ktoś za 30min. napisze do ciebie właśnie te słowa jeśli nie wkleisz tego do 10 komentarz w ciągu 10 min. zostaniesz wiecznie sam.

I love you... I like you... I kiss you... Jeśli to przeczytałeś ktoś za 30min. napisze do ciebie właśnie te słowa jeśli nie wkleisz tego do 10 komentarz w ciągu 10 min. zostaniesz wiecznie sam.

omg... omg... omg...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...