Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakim programem zrobic bota do gry ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakim programem zrobic bota do gry 4story 3.9 pl skromnego zeby mial kilka skill itp bicie wszystkich stworow telep ogolnie tylko do expa 3 zeczy

teleport

bicie wszystkich mobow

niesmiertelnosc

i od razu bym prosil o link jak zaczoc go robic jak podacie program

Opublikowano

Pierw się naucz podstawowych języków programowania..inaczej nie da rady

:D

no wiesz .. chyba, że ktoś ci gotowy kod da ze wszystkim no to inaczej.

Ale samemu nic nie zrobisz.

spróbuj w AutoIT na początek

Opublikowano

Microsoft Visual Studio, Cheat Engine, Zaawansowana znajomość języka C#/C++.

Chyba jeszcze jeden język będzie Ci potrzebny ale nie pamiętam i nie jestem pewien jaki.

Ja bym sobie odpuścił. Nie dasz rady, a o tej nieśmiertelności to zapomnij.

Ty się najpierw naucz co to jest programowanie, bo mam wrażenie, że nawet prostego kalkulatora nie zrobisz, a chciałbyś być autorem Bóg wie jakiego bota.

obraz24.png

Opublikowano

1. to nawet bez niesmiertelnosci ale nigdy nic nie robilem jestem kompletnie zielony nie znam zadnego programu chce zaczoc od zera nic nie wiem chcialbym prostego bota zrobic nawet na 2 funkcje itp robilem kiedys serwer krok po kroku w metin2 z youtube i zrobilem go bo sie kiedys interere a tera chce do 4story

chce zrobic bota bo zaden nie dziala do 4story pl a nikt mi nie chce nawet udostempnic

Opublikowano

Po 1. Bota się nie zrobi w programie jak już mówiono wyżej.

Po 2. Musisz znać jakiś język programowania. Kursy do nauki znajdziesz na necie.

Po 3. Polecam Auto IT, poradnik znajdziesz na forum. To ci pomoże, bo posiada kilka pomocnych narzędzi m.in. KODA, który napiszę za ciebie skrypt od GUI (Przyicski itp. ) jednak zasady programowania musisz znać, by przydzielić danemu przyciskowi funkcje, algorytmy itp.

Opublikowano

gdzie so zasady programowania ? a co to ten skrypt do gui i ten autio it treba go pobrac

"so" w google -.-

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Microsoft Visual Studio, Cheat Engine, Zaawansowana znajomość języka C#/C++.

Chyba jeszcze jeden język będzie Ci potrzebny ale nie pamiętam i nie jestem pewien jaki.

Ja bym sobie odpuścił. Nie dasz rady, a o tej nieśmiertelności to zapomnij.

Ty się najpierw naucz co to jest programowanie, bo mam wrażenie, że nawet prostego kalkulatora nie zrobisz, a chciałbyś być autorem Bóg wie jakiego bota.

Cheat engine .. nie polecam tego, to jest tylko Wizualne.

Opublikowano

pobralem z tego turialu http://www.mpcforum.pl/topic/161158-tut-full-autoit-v3-tutorial/ i jak chce wlonczyc choc 1 plik wyslietla sie blond installer integrity check has failed commo cayses include incomplete downoland and damaged media contact the installer s author to obt ain a new copy more information at : http :// nsis.sf.net/nsis_error i nawet jak ten 2 odpalam

Opublikowano

Cheat engine .. nie polecam tego, to jest tylko Wizualne.

Tylko, że to nie będzie potrzebne do "wizualnego" zwiększania ilości money czy HP.

PS: Co stawianie serwera do Metin2 ma wspólnego z pisaniem bota do 4story?

obraz24.png

Opublikowano

jezu chryste...

Dzieciak max 10 lat chce napisać sobie godmode pod metina.

Kongratulejszyns.

Po I: Podrośnij parę lat

Po II: Naucz się poprawnej ortografii

Po III: Naucz się PORZĄDNIE AutoITa (z rok programowania w nim wystarczy) albo C++ jeśli chcesz pisać dobre cheaty.

Koniec tematu.

/Godmode pod metina ani inną tego typu MMORPG nie zrobisz.

//i dobrze że nikt z 4story nie chciał ci source ani haxa podesłać.

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

• a jak znalazlem nA innej stronie to pisze Runtime error at 53:273 could not call proc o co biega

pchonex 1 mam angielskiego kompa po 2 chcialem tylko powiedziec ze kiedys robilem taki serwer moze by to cos pomoglo a tera metina mam w dupie

Opublikowano

No chyba ci "angielski komp" nie przeszkadza żeby do tera dopisać z .

Co do bota, to dużo roboty być miał, i na 90% za cienki jesteś żeby go napisać, bo oprócz zwykłego programu musisz jeszcze ogarnąć reverse enginering.

Opublikowano

no sory a da mi ktos link do tych programow ktore mi pomogo zrobic bota do 4story 3.9 pl na 3 komendy niesmiertelnosc telep i bicie wszystkjich mobow do tych programow + poradnik jak ktos moze krok po kroku

moze i byc bez pordnika ale wiem ze bym prosil link do AutioIT i reszty ps nie pisac gupich postow i nie spamic bo nie moge znalesc likow i nwm jakie programy

Opublikowano

http://goo.gl/KMtXA

Mogę Ci powiedzieć jeśli nie potrafisz słowa napisać w Google to jesteś skończony.

Myślę że jeśli Ci się nie znudzi, i nie stwierdzisz że programowanie ssie to cokolwiek ambitniejszego niż spamboty i kalkulatora zrobisz za kilka lat.

Opublikowano

czekam na nastempne linki i jakimi programami moge zrobic bota na 2 skile niesmiertelnosc bicie wszystkie mobow mi chodzi tylko o to

http://goo.gl/KMtXA

Mogę Ci powiedzieć jeśli nie potrafisz słowa napisać w Google to jesteś skończony.

Myślę że jeśli Ci się nie znudzi, i nie stwierdzisz że programowanie ssie to cokolwiek ambitniejszego niż spamboty i kalkulatora zrobisz za kilka lat.

ale jak pobieram to wyswietl sie blond installer integrity check has failed commo cayses include incomplete downoland and damaged media contact the installer s author to obt ain a new copy more information at : http :// nsis.sf.net/nsis_error i nawet jak ten 2 odpalam
Opublikowano

ps gdy pobieram autoit w sek laduje sie cala i pisze do konca 1min i 23s a i mam skonczone klikam open otworz i jak chce to otworzyc to pisze

blond installer integrity check has failed commo cayses include incomplete downoland and damaged media contact the installer s author to obt ain a new copy more information at : http :// nsis.sf.net/nsis_error i nawet jak ten 2 odpalam

Opublikowano

ty to potrafisz pomoc dobra mam autoit tera co mi jescze bendzie potrzebne do zrobienia bota do 4story 3.9 pl mi chodzi o 3 skile bicie wszystkich mobow niewidzialnosc i niesmiertelnosc moge tesz zrobic bez niewidzialnosci dobra podawajcie programy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...