Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs - Jaka to melodia?

Unlike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale wydaje mi się że 01:50 , to jest lekka przesada ... ;) Myślę że powinny być wyznaczone godziny konkursów np. Nocne i Dzienne.

Nocne , pytanie między :

2.00 - 6.00

Dzienne

11 + do 24 ;)

Skąd się wziął Karol , w dzisiejszym pytaniu xD hmm , jeszcze o 2 :D

A skąd ty się cały czas bierzesz, jak konkursy pisze Unikle?

Hmmm?

Czyżbyście się umawiali? I dostajesz odp ?

Patrzyłem właśnie, zawsze kokurs jest dopiero jak się ty pojawisz na forum. W przypadku Unikle.

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP Nie inaczej ;] Oraz podejrzane jest to, że zna każdą broń, których nie ma nawet w folderze Sounds (czy jakoś tak).

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

@UP Nie inaczej ;] Oraz podejrzane jest to, że zna każdą broń, których nie ma nawet w folderze Sounds (czy jakoś tak).

Dokładnie tak.

A już podobno była taka sytuacja.

Że CNT? pomógł wygrać Wilczkowi konkurs w którym był autorem.

Więc to Non Sens.

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

Po 1 żeby kogoś oskarżać o takie coś trzeba mieć dowody bo same przypuszczenia nic tu nie dadzą ;)

Po 2 Tak patrząc "z boku" to wygląda to tak jak byście zazdrościli bo Wilczek wygrywa praktycznie każde pytanie a Wy nie ;)

i w szczególności mówię tu o KJ bo Spe@ker "praktycznie" nie bierze udziału w konkursie ;)

a co do dźwięków z poza folderu sound to może te dźwięki są z innej wersji WR (np koreańskiej) ?

a jeżeli nie ma tych dźwięków w folderach sound (w każdej wersji WR) to ten konkurs wyglądał by lekko podejrzanie :DxD

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

W folderze jest jeszcze taki plik jak sound.fpk ;) Jeśli byś się chociaż trochę znał na wr , to byś się domyśli że all dzwięki są tu : a można go otworzyć specjalnym porgramem !! Ale wam kurde nie powiem !!!

yf7wnp.jpg

Hmmm?

Patrzyłem właśnie, zawsze kokurs jest dopiero jak się ty pojawisz na forum. W przypadku Unikle.

Zobacz na wszystkie konkursy dokładnie !!! Nie wszystkie wygrałem gdy pisał Unlikea nie unkile.

Dokładnie tak.

A już podobno była taka sytuacja.

Że CNT? pomógł wygrać Wilczkowi konkurs w którym był autorem.

Więc to Non Sens.

Jak mogłem pomagać :O Skoro tylko załatwiłem Awesome™ bana na 3 dni ( bo mnie obrażał na PW ) I ten ban na pewno mu przeszkodził w zdobyciu golda ( a on !!! mówił że to specjalnie ... w *pie. I JA WTEDY NIE BYŁEM W TEAMIE I ON !!!

Po 1 żeby kogoś oskarżać o takie coś trzeba mieć dowody bo same przypuszczenia nic tu nie dadzą ;)

Po 2 Tak patrząc "z boku" to wygląda to tak jak byście zazdrościli bo Wilczek wygrywa praktycznie każde pytanie a Wy nie ;)

i w szczególności mówię tu o KJ bo Spe@ker "praktycznie" nie bierze udziału w konkursie ;)

a co do dźwięków z poza folderu sound to może te dźwięki są z innej wersji WR (np koreańskiej) ?

a jeżeli nie ma tych dźwięków w folderach sound (w każdej wersji WR) to ten konkurs wyglądał by lekko podejrzanie :DxD

Jeden mądry na tym forum , dzięki że ty chociaż myślisz ... a nie jak ci których zazdrość rozpierdala . ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

widzę że sytuacja się zaostrza wiec przypominam.... żeby potem nie było płaczu ze się posypały warny ;)

następne posty : z narzekaniem ( omg co za zje*any konkurs itp ), posądzaniem kogoś o granie nie fair jeśli nie mamy na to dowodów bd nagradzane warnem 5% ;)

Jeśli chcecie już coś napisać to z kultura,wyjaśnić co byście zmienili/dodali a może w następny konkurs bd o wiele lepszy ;)

jak chcecie wnieść coś sensownego do tematu to prosze pisać... a jak macie sie wypłakiwać ze ktoś oszukuje itp to lepiej wyjdźcie bo bd konsekwencje :)

Opublikowano

Hmmm?

Panowie, nie chcę tutaj żadnych spin, ale proszę pokażcie mi jakikolwiek dowód, wskazujący na to, że niby "Ja komuś podpowiadam"

Bo każdy może sobie powiedzieć, że ktoś coś robi - a gdzie dowody ?

Bo każdy może puścić plotkę, że ten drugi coś robi - a gdzie dowody ?

Słucham ?

Ale to już nie jest moja wina, jacy Wy jesteście i jak zżera Was zazdrość w stosunku do innych.

To samo było z pierwszym konkursem - Awesome dostał bana za wyzywanie użytkownika na PW i potem oczywiście było na mnie, że to ja Go zbanowałem, że to ja zleciłem tego bana. Tak, tylko ja.

A gdzie dowody ? Proszę.

I jeśli mógłbym Was prosić, zakończcie tą sprawę, no chyba, że dacie JAKIKOLWIEK dowód, wtedy będziemy rozmawiać inaczej

I mówię, to do wszystkich obgadujących mnie za moimi plecami, m.in do Was dwóch.

Ja osobiście nic do Was nie mam, a jeśli chcecie mi wygarnąć co o mnie myślicie zapraszam na PM.

Bo wiem, że jest wiele takich osób "ja czegoś nie mam, muszę odebrać to drugiemu"

To jest po prostu czysta zazdrość.

Pozdrawiam wszystkich hejterów, oraz czekam na dowody wskazujące moją winę.

To tyle, mam nadzieje, że do Was dotrze :)

Ps. Krystanie, nie Unikle tylko Unlike ;)

Opublikowano

Gdy zamykałem temat to nie było edycji, więc on musiał edytować posta kilka sekund przed zamknięciem, a temat się automatycznie nie aktualizują.

Oba posty zostały edytowane więc nie ma potencjalnego zwycięzcy [*]

Jak ty kampisz na pytanie na anonimowym to nikt problemów nie ma, a jak ktoś inny niż ty poprawnie odpowie to już problem.

@up

Grzeczniej, bo za pyskaty jesteś. Problemu z tego nie robię, a nie moja wina, że nie ma czegoś takiego jak automatyczne odświeżanie tematów.

@Dźwięk został zmieniony za nim napisałeś posta, więc się uspokój, a gdybyś nie pisał od razu odpowiedzi tylko najpierw sprawdził dźwięk to byś wiedział.

@Już nie ściemniaj, bo od razu po otwarciu tematu napisałeś odpowiedź licząc, że dźwięk się nie zmieni. Rada na przyszłość, najpierw sprawdź potem pisz.

@down

Spoko, ja to rozumiem, ale wytłumacz to jemu ;)

@UP

No to dobrze, że zrozumiałeś swój błąd :)

Opublikowano

Dobra Dobra... Załosne reguły... Nawet ziomek mi pisał, że ja wygrałem pozdro. Trochę logiki, a nie tylko sztywno do reguł.

// zrozum zasade - zakaz edytowania postów, jeśli o to Ci chodzi

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

Wilczek już odp na 10 pytań dlaczego nie ma dalej Blue or Gold ??

Ponieważ nagrody będą rozdawane po zakończeniu konkursu o.O

Tak jak to było w poprzednim konkursie

@Up

-,-

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

Nadszedł w końcu ten moment: Koniec konkursu !

Dzisiaj zostało opublikowane ostatnie pytanie.

Niedługo zostaną podliczone wszystkie pytanie i będzie dokładna rozpiska co i kto wygrał i wtedy założymy nowy temat z wynikami konkursu ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...