Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs - Jaka to melodia?

Unlike

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gratuluję konkursu, czekam i czekam i czekam. I znowu pytanie jakieś banalne, odpowiedź knife. A wilczek siedzi jak zwykle 24/7 i czatuje, więc nie ma szans żeby chociaż odpowiedzieć, żenada.

Opublikowano

up

Nikt Cię nie zmusi do brania w nim udziału.

Jeżeli masz pisać takie komentarze to po prostu wyjdź :)

Mówię po raz kolejny, nikogo nie możemy zmusić do konkursu.

Opublikowano

up

Jeżeli masz pisać takie komentarze to po prostu wyjdź :)

Mówię po raz kolejny, nikogo nie możemy zmusić do konkursu.

Tak, tak. Wiem :) Nie biorę już nawet udziału :) Myślałem, że konkurs będzie wymagał trochę myślenia z strony ludzkiej, ale tutaj to liczy się tylko fart, czy trafisz na odpowiedni moment jak Moderator zrobi temat, ale odpowiedź jest prosta, nie trafisz, bo wilczek siedzi 24/7 i czatuje czy mod zrobił temat: )

Opublikowano

@Up. Pomysł jest fatalny. Nie każdy ma umiejętności graficzne + Mnóóóostwo plagiatów by było. Ja jestem za turniejem.

@Top. Informuję, że nie biorę udziału w tym konkursie bo nie mam czasu + mam wszystkie nagrody.

Opublikowano

Zrobili byście konkurs - Narysuj broń na kartce. Konkurs nie jest zły, ale powinniście się wysilić i np. wstac o 3 i takowe pytanie zadać. Czemu 17-21 ? Bo wtedy jesteście na kompie? To trochę za łatwo.

Dopiero się konkurs zaczął. Pytania będą wstawianie w zakresie całej doby :)

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Co do dzisiejszego pytania serio było trudne i miałem spam na gg co to za broń :P

Odpowiedziałem bo chce mieć chociaż 1 tak dla zasady. Żeby nie było, że przez cały konkurs nic nie wiem i nie odpowiadam ;) Egzaminy się zbliżają to nie mogę noł lajfić na mpc :D

Opublikowano

Hymmm..

jeden dzień bez pytania (z powodów technicznych czyli nie z Waszej winy)

ale i tak jestem ciekaw czy nam to jakoś wynagrodzicie?? ;)

@Down

yhymmm...

czyli jednym słowem chujnia ;-[

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

Hymmm..

jeden dzień bez pytania (z powodów technicznych czyli nie z Waszej winy)

ale i tak jestem ciekaw czy nam to jakoś wynagrodzicie?? ;)

Konkurs toczy się nadal tak samo jak do tej pory. Nie będzie dwóch pytań, powiększonych nagród, ani nic z tych rzeczy :)

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Dzisiaj będzie pytanie czy nie ?

A mówiłeś, że nie startujesz w tym konkursie. Z resztą po co skoro masz już golda,blue i championa. Nie licz na to że dostaniesz murzyn membera bo go się dostaje tylko na jakieś wazniejsze konkursy na całe forum. z resztą jezeli chcesz brać udział w konkursie, żeby być sobą to lepiej tego nie rób po 1. I tak nagrody nie bedziesz miał, no chyba że jakiś marny talon po 2 dzięki tobie inni będą mieli ciężej, a oni mogą mieć nagrode wiec im nie przeszkadzaj

//Następnym razem napisz na pw :) ||Epean

Opublikowano

Chodzi o rywalizację, wiedziałem, że nie potrafisz, ale nie wiedziałem, że to na forum opublicznisz. Gram Fair i nic Ci do tego czy biorę konkurs czy nie. Za wysoki poziom ? Teraz cytuję Unlika:

Pzdr.

Opublikowano

A mówiłeś, że nie startujesz w tym konkursie. Z resztą po co skoro masz już golda,blue i championa. Nie licz na to że dostaniesz murzyn membera bo go się dostaje tylko na jakieś wazniejsze konkursy na całe forum. z resztą jezeli chcesz brać udział w konkursie, żeby być sobą to lepiej tego nie rób po 1. I tak nagrody nie bedziesz miał, no chyba że jakiś marny talon po 2 dzięki tobie inni będą mieli ciężej, a oni mogą mieć nagrode wiec im nie przeszkadzaj

Nie robię tego dla plakietek, ale rozrywki i hobby. ;)

Spoko, ale przez tą twoją rozrywke( a pewnie chodzi o to : jestem awesome i muszę być najlepszy) inni użytkownicy będą mieli mniejsze szanse na wygranie konkursu. Tymbardziej dlatego, że tu ciągle no-lajfisz

Po pierwsze taka propozycja.. idźcie takie sprawy załatwiać na PW

bo zaraz dostaniecie od kogoś warny... -,-

Po drugie Platinum jak masz coś do awesome to załatwiaj to z nim na pw a nie Tu bo tylko spamujesz... -,-

Po trzecie to że awesome ma champa, golda, blue nie oznacza że nie może startować w konkursie...

bo skąd wiesz może to robi dlatego że chce zbić %?? zresztą to jego decyzja i lekko mówiąc chuj nam do tego dlaczego to robi... ;)

Po czwarte co z tego że ktoś "no-lajfi" to jego sprawa i nikogo więcej... ;)

@Top

kiedy dajecie pytanko?? ;)

czy może już o tym zapomnieliście?? ;)

@down

-,-

A co to mnie obchodzi?? o.O

no ale dobra jeżeli zablokował Cie na PW

to pozostało Ci jedno najlepsze wyjście dla was obojga dać sobie z tym spokój ;)

czyli krótko mówiąc mieć na to wyjebane :D :P xD

@Unlike

hehe..

ja to tylko napisałem żeby nie było że tylko wtrącam się w kłótnie i nic poza tym :D

:DxD

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

Ale on mnie zablokował na pw.

//A to jest spam ||Epean

//Ja tylko komentuje posta u góry. Na pw nie mogę się z nim kłócić, bo mnie zablokował. A ja po prostu walcze o swoje mam inne zdanie na ten temat niż wy, powiedzialem o co mi chodzi i to tyle. Przestane już o tym pisać bo mnie każdy znienawidzi...||Platinum

Opublikowano

Awesome i Platinium - spokój

Jeśli macie coś do siebie idźcie załatwić sobie sprawy nie wiem, na PW, facebooku, gg, skype gdziekolwiek, bo tu tylko zaśmiecacie temat

Spoko, ale przez tą twoją rozrywke( a pewnie chodzi o to : jestem awesome i muszę być najlepszy) inni użytkownicy będą mieli mniejsze szanse na wygranie konkursu. Tymbardziej dlatego, że tu ciągle no-lajfisz

Niech no-lajfi i co Ci do tego ?

Chcesz to sam no-lajf i będzie bo sprawie

Dobrze, ja nikogo nie zmuszę, żeby brał udział lub nie brał udziału. Co z tego, że Awesome na wszystkie nagrody ? Może chce zbić % ? Może mu się nudzi, nie wiem. Nic z tym nie zrobisz

I tak nagrody nie bedziesz miał, no chyba że jakiś marny talon po 2 dzięki tobie inni będą mieli ciężej, a oni mogą mieć nagrode wiec im nie przeszkadzaj

Ty nie możesz nikomu zabronić brać udziału w konkursie. Jest to Wasza prywatna sprawa, czy chcecie czy też nie. Wolna wola, każdy ma szanse.

Jeżeli łudzisz się o to, że nie możesz wygrać to po prostu ""no-lafj"" albo wgl. nie zaczynaj sprawy z konkursem, bo tylko zaśmiecasz temat takimi postami.

#b4rt4z

Pytania będą codziennie, o to się nie martw. Godziny losowe :)

Opublikowano

Mam pytanie ... jeżeli ktoś odpowie dwa razy (10 pytań nie po kolei ) to czy otrzyma dwie nagrody ? Czyli 20 pytań ... jak to jest z tym???

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Ja pierdo*e. Jak czytam niektóre wpisy w tematów pytań i te wasze żale, że ktoś wygrał coś po znajomości, bo kid / mod podesłał mu info o konkursie. Normalnie żal dupę ściska. Nie chcę już tutaj mówić, że zachowujecie się jak dzieci, bo to już powinniście wiedzieć, ale o tą całą nagonkę byle dostać plakietkę. Fajny konkurs, dział WR się rozwija, a Wy tworzycie niepotrzebne spiny. Zwłaszcza Ty awesome, pamiętam Cię jeszcze jak miałeś swoje chyba pierwsze konto i jak spammowałaś dział WR. Zamiast pomagać, powtarzałeś odpowiedź lub udzielałeś ogólnej lub błędnęj. Ogarnij się chłopcze, bo straciłeś szanse na kid'a to cały świat Ci się zawalił.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Nie mówimy o moim starym koncie, ale znam kurwa Unlika i wilczka i była już taka sytuacja o to, że wilczek pomógł Unlikowi wygrać konkurs (nie fair) więc zamknij się jeżeli nie wiesz jak jest.

Znam go za pewne z innych okoliczności i nie zawalił mi się świat bo dobrze wiem, że jak nie liżesz i wyrażasz swoje poglądy to nie masz szansy na nic. Musisz siedzieć na TS i lizać non stop. Byłem i słyszałem o takim jednym, a 2 dni później Kid Mod. Więc błagam Cię zamknij sie jeżeli nie wiesz o co chodzi. Mam gdzieś ten konkurs rozumiesz? Zaczął płakać Platinum, żebym nie startował bo on wtedy nie ma szans. To proszę. Nie startuje.

+5% jeśli trzeba. Ale mam talon 15% więc zapamiętać.

Opublikowano

następne posty : z narzekaniem ( omg co za zje*any konkurs itp ), posądzaniem kogoś o granie nie fair jeśli nie mamy na to dowodów bd nagradzane warnem 5% ;)

Jeśli chcecie już coś napisać to z kultura,wyjaśnić co byście zmienili/dodali a może w następny konkurs bd o wiele lepszy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...