Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs - Jaka to melodia?

Unlike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up

nie będzie lepszych konkursów już moim zdaniem.

Bez sensowność jest w tym, że nie liczy się to, że coś o WarRock'u wiesz, tylko to, czy będziesz w tym czasie na MPC, jak mod udostępni temat z Konkursem, czy nie. I to mnie irytuje najbardziej.

Szkoda, że modowie stawiają na farta, niż na inwencję twórczą (mówię tutaj np. o konkursie, w którym mielibyśmy napisać jakiś wierszyk lub opowiadanie dotyczące WarRock'a.)

Każdy ma swoje zdanie, które ja wyraziłem przez ten post.

Dziękuję, dobranoc.

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up

Bez sensowność jest w tym, że nie liczy się to, że coś o WarRock'u wiesz, tylko to, czy będziesz w tym czasie na MPC, jak mod udostępni temat z Konkursem, czy nie. I to mnie irytuje najbardziej.

Szkoda, że modowie stawiają na farta, niż na inwencję twórczą (mówię tutaj np. o konkursie, w którym mielibyśmy napisać jakiś wierszyk lub opowiadanie dotyczące WarRock'a.)

W tym konkursie musisz znać się na broniach. To po pierwsze.

Kolejną rzeczą jest to, że taki konkurs ma na celu przyciągania użytkowników do działu. Jeżeli zauważą, że trzeba tylko podać nazwę broni, aby zbić warna to będą częściej zaglądali do działu.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Mam pytanie.

Jaka jest nagroda za 1 odpowiedź ?

Bo nie widze takiej informacji w temacie ;)

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

Mam pytanie ... jeżeli ktoś odpowie dwa razy (10 pytań nie po kolei ) to czy otrzyma dwie nagrody ? Czyli 20 pytań ... jak to jest z tym???

Nadal oczekuję na odpowiedź ... nie jestem pewny a jestem ciekawy ;) Proszę o odpowiedź ...jak najszybciej jest to możliwe ;)

@down : Dziękuję ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Proszę o ponowne dodanie mi Talonu na -5 gdyż była cofka i niema talonu.

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

Proszę o ponowne dodanie mi Talonu na -5 gdyż była cofka i niema talonu.

Z tego co widzę to talon masz. Sam Ci go dawałem.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Dobrze dziękuję za odpowiedź , skoro tak ... to gdzie jest mój drugi talon ?? xDD

# Dziękuję za talon Antix ;)

# Dzięki za załatwienie talonu Unlike :D

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

hahaha....

myślicie że usuwając mój post mnie powstrzymacie?? :D

nakładacie zasady i ktoś je łamie a wy na to przymykacie oko i zacieracie ślady

GZ nuupki ;)

oby tak dalej...

Dla nie ogarniętych :

Zakaz edytowania postów

1354303869-U384748.png

+potem usunęli mój post

A to mówi samo z siebie <3

@Epiś

Ja tu nikogo nie oskarżam tylko informuje... ;)

ale trochę zdziwił mnie fakt że nagle mój post znikną ;)

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

Napisz na pw, że ktoś usunął Twój post, bo nawet go nie zauważyłem, a mam urlop więc nie zaglądam do działu. Zaszła pomyłka i wystarczy o tym spokojnie powiadomić. A, że dwaj modkowie mają urlop to nwm kto usuwał posty.

Poprawione i dobrze, że napisałeś ;-)

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Pytanko !

Nagrody zostaną rozdane po zakończeniu konkursu co nie ? :D

Odpowiedzcie : TAK ! xD Proszę xD

Nagrody zostaną rozdane na koniec konkursu.

Opublikowano

up;

ehh

Raz dziennie będzie zakłady osobny temat z linkiem do youtube lub wrzuta, osoba która jako pierwsza udzieli dobrą odpowiedź wygrywa.

#down

nie :D

Opublikowano

Dla mnie to bez sensu.pytania zazwyczaj sa w godzinach 14-17 i wiekszosc ludzi nie ma mozliwosci odpowiedziec, bo sa jeszcze w pracy, badz tez szkole, dlatego zastanowcie sie czy nie oplacalo by sie zrobic tego konkursu tylko w godzinach np. 19-24. Wtedy napewno wiekszosc ludzi mialaby satysfakcje siedzac i tylko czekac, az sie pojawi pytanie, a nie tak jak w wiekszosci pytan wygrywaja ludzie ktorzy koncza szkole wczesnie i odrazu koczuja na pytania.to moje zdania. mozecie je krytykowac badz tez nie, ale kazdy ma prawo wyrazic swoja opinie.

Pozdrawiam

Opublikowano

@Up

Staramy się zróżnicować godziny pytań. Raz jest rano, a raz w nocy. W godzinach późno wieczornych też staramy się wstawiać pytanie - przynajmniej ja.

Dzięki za opinie, postaramy się bardziej zróżnicować godziny ;-)

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Ale wydaje mi się że 01:50 , to jest lekka przesada ... ;) Myślę że powinny być wyznaczone godziny konkursów np. Nocne i Dzienne.

Nocne , pytanie między :

2.00 - 6.00

Dzienne

11 + do 24 ;)

Skąd się wziął Karol , w dzisiejszym pytaniu xD hmm , jeszcze o 2 :D

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

@UP Ty się akurat nie wypowiadaj, bo nie chcę nic mówić na temat Ciebie, więc siedź cicho.

@UP3 To nie jest głupi pomysł...

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...