Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

metin2 i procesor (prosze o wypowiadanie sie tych troche bardziej zaawansowanych)

mcafee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Win 7 32 bity obsługuje tylko 3,xx GB ram, dlatego informuje cie o takiej ilości a nie 4, gdy zmieniłbyś na 64 odczytywałoby jako 4 gb.

jak nie wiesz to nie pisz pokazuje mu 3.2x gb a win 7 32 bit obsługuje tylko do 3gb ram wiec ma wersje x64 a o te ramy sie nie przejmuj bo karta graficzna pewnie ma wbudowanego turbocache i dlatego taki ubytek ram karta graficzna podwaja swoja pamiec uzywajac do tego pamieci ram

ps.przydatne przy wymagajacych grach chyba ze masz laptopa to karta graficzna tez bd brac bo jest zintegrowana najczesciej

Opublikowano

Jak najbardziej taki komputer się nadaje, ja na lapotpie 2 rdzeniowy procesor 2.1 GHz, karta zintegrowana (do dupy) utrzymuje spokojnie główną + buff na metkach dt tylko jedynym problem jest grzanie się. Proponuje abyś Ty też wyczyścił komputer żeby chodził płynniej bo to może być tym spowodowane grzaniem się a jak sam nie dasz rady to za 50 zł w pierwszym lepszym serwisie wyczyszczą i sformatuja.

Opublikowano

Eh, gimby nabijają posty a przecież piszę w nazwie tematu że temat dla bardziej zaawansowanych, nie wprowadzajcie go w błąd!

Masz dokładnie taki sam problem jak ja. Czego wina? :)

http://scr.hu/5ip/q9enp

Mam nadzieje, że pomogłem. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...