Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co jest z tym elo?

StudzeKisiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo dobrze robia bo jak wprowadza to pozniej to bdzie to mam nadzieje dopracowane i nie bdzie trzeba zadnych poprawek potem wprowadzac, poza tym co sie wam tak spieszy pograjcie jeszcze rankedy i podbijcie top elo tak jak ja zamierzam zrobic ;)

Opublikowano

jebie mnie to, jest ustalony termin to ma być kurwa patż przygotowany tydzień wcześniej conajmniej a nie robienie ludzi w chuja

wykurwiaj dzieciaku

tak ma być na czas bo się znalazł ten dorosły, co sobie niepłatny urlop wziął i teraz cierpi bo nie ma co robić

Opublikowano
jebie mnie to, jest ustalony termin to ma być kurwa patż przygotowany tydzień wcześniej conajmniej a nie robienie ludzi w chuja

Napisali, że na 100% będzie na na dany termin? Dupa boli od czekania? Mnie to osobiście nie rusza, że jest później a nawet lepiej, wszystko dobrze dopracują i nie będzie później przez ''polaczków'' spin, że jeden dostał nagrody a drugi nie.

Fe%C3%ABd_eune_58_1_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...