Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co jest z tym elo?

StudzeKisiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze nie było patcha niedługo możemy się go spodziewać , prawdopodobnie we wtorek . Riot napisał że mają drobne problemy i muszą wszystko zapiąć na ostatni guzik .

Edit up gdzie niby to napisali ?

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Sezon III będzie w lutym, a reset elo 12.11, czy w następnym tygodniu, tak informował riot.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Nie wiem, ale mi się to nie podoba, to ich opierdalanie się.

Dadzą wcześniej z błędami - będzie źle; dadzą później bez błędów - będzie źle. I jak tu ludziom dogodzić ? ;]

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Opublikowano

Ale chyba lepiej zrobic cos pozniej, niz wprowadzic na czas, ale z bugiem, ktory moze np. rozjebać całego lola bo np. znowu powtorzy sie akcja z cheat engine i no cd na spellach albo ktos ogarnie jak nie placic za postaci i je miec cyz cos innego. Bugów moze myc wiele dlatego wlaznei przelozyli zeby nie wystapil blad. Zobacz tyle czasu byly testowane zwroty postaci an pbe a i tak sa bledy... Na wszystko potrzeba poprostu czasu.

Opublikowano

Nie wiem, ale mi się to nie podoba, to ich opierdalanie się.

ja sie z nim zgodze

i mieli cały rok aby wprowadzić zmiany , ale nie oczywiście najlepiej robić wszystko na ostatnią chwile zajmując czas na wprowadzanie gównianych postaci -_-

Opublikowano

No fakt... Po co nowi championi? Lepiej grać 10312093120938219038129312809 razy tymi samymi, a potem narzekać, że ma się wszystkich i gra jest nudna. Przecież o to chodzi, aby gra się znudziła po 5 sec.

Opublikowano

ludzie nikt wam w to nie kaze grac jak odejdziecie nie beda smutni tylko jedynie co to wiekszosc sie ucieszy ze nie bedzie takich dzieci... wyjdzcie na dwor a nie tylko lol lol i lol glownie chodzi mi o uzytkownika mixer21... ;o Z tego co ostanio pisali to elo ma sie naliczac do grudnia nie pamietam ktorego dokladnie

Moje AMV:

Arpeggio Of Blue Steel:

https://www.youtube.com/watch?v=tMZDfT2ds4I

5 Centimeres per second:

http://www.youtube.com/watch?v=4UFHW47oIwc

Gun Gale Online// Sword Art Online 2:

https://www.youtube.com/watch?v=fP2gEn28_cY

Postaw +, właśnie plusy motywuja mnie do dalszego działania

Opublikowano

ja sie z nim zgodze

i mieli cały rok aby wprowadzić zmiany , ale nie oczywiście najlepiej robić wszystko na ostatnią chwile zajmując czas na wprowadzanie gównianych postaci -_-

A jakby co chwilę wprowadzali zmiany, byście pewnie płakali że co chwilę są patche i czy nie mogą zrobić jednego porządnego na koniec sezonu...

Polakom nigdy się nie dogodzi :P

Opublikowano

A jakby co chwilę wprowadzali zmiany, byście pewnie płakali że co chwilę są patche i czy nie mogą zrobić jednego porządnego na koniec sezonu...

Dokladnie.

Reset elo bedzie jak Morello w koncu zloto wbije na solo q.

Opublikowano

No fakt... Po co nowi championi? Lepiej grać 10312093120938219038129312809 razy tymi samymi, a potem narzekać, że ma się wszystkich i gra jest nudna. Przecież o to chodzi, aby gra się znudziła po 5 sec.

mysle ze championow jest sporo, jezeli nie umieja sie dostosowac do terminow to powinni ustalić priorytety a nie 4 championy w ok 2 miesiące a potem spóźniony sezon 3

ludzie nikt wam w to nie kaze grac jak odejdziecie nie beda smutni tylko jedynie co to wiekszosc sie ucieszy ze nie bedzie takich dzieci... wyjdzcie na dwor a nie tylko lol lol i lol glownie chodzi mi o uzytkownika mixer21... ;o Z tego co ostanio pisali to elo ma sie naliczac do grudnia nie pamietam ktorego dokladnie

dzieckiem to ty możesz nazywać siebie nie wiedząc ile mam lat -_-

skad możesz wiedziec czy jestem no-lifem ?

pragne Ciebie uświadomić że gram w lol-a tylko dla przyjemności, czylii 4-5 godz tygodniowo, wiec japa

nikt by nie płakał jeżeli patch byłby w ustalonym terminie,

Opublikowano

Licz sie z tym, że w LoLa gra kilka milionów ludzi i żeby zrobić coś naprawdę dobrego na taką skalę to potrzeba naprawdę wiele pracy.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Polacy... Jak patch by byl w terminie to byscie plakali ze nie dobilscie zlota, mysle ze patch bd na dniach jakos pon- sroda. Elo sie zresetuje i spokojnie riot da sobie rade :)

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Jakby patch był wcześniej było by:

- Nie nabiłem złota, nie mam skórki dla janny idę się pociąć.

A jakby był później:

- No jprdl ile można czekać!

A jakby championi niewychodzili:

- No kur** mam wszystkich champów - wale to idę na inną grę.

Opublikowano

http://eune.leagueof...ha-na-koniec-s2

info na temat zakończenia sezonu 2.

@Adelut

To są polacy im nie dogodzisz. Większość z tych którzy tak narzekają gra najczęściej normale, zamiast sobie kompletować runki na różnych czempionów, lub patentować jakieś fajne nowe buildy do postaci wolą spamić forum jacy to oni są znudzeni. Czasem gdy widzę, że ktoś flam'i po polsku nie przyznaje się do swojej narodowości bo mi po prostu wstyd za tych ludzi.

Fe%C3%ABd_eune_58_1_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...