Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vTuT] Pull tick - czyli sztuczka z pullowaniem

Asanroth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I mid laner wraca z 1lvl do tyłu i przegrywa ;) Zapomniałeś o dodaniu tego.

Całość nie trwa 10 minut tylko nie całe 30 sekund.

Jeżeli drużyna przeciwna posiada junglera to zapewne mid lane też będzie proszony o pullowanie więc też mu to zajmie kilka sekund.

Nie musisz tej metody stosować, jest to po prostu sztuczka/trick który pomaga w wycarrowaniu gry,

Opublikowano

Metoda użyteczna, aczkolwiek:

a) Tracimy cs...

B) Troche EXP tracimy.

c) Długo trwa

d) Po co? Jungler sobie poradzi.

Opublikowano

I mid laner wraca z 1lvl do tyłu i przegrywa ;) Zapomniałeś o dodaniu tego.

tak? Zobacz na minimapę. Według mnie zaden minion nie umarł.

a) Tracimy cs...

B) Troche EXP tracimy.

c) Długo trwa

d) Po co? Jungler sobie poradzi.

a) nic nie tracimy

B) nic nie tracimt

c)Zdązymy zanim miniony zaczną umierać

d) ... no comment. Polecam zagrac chociaz raz jungle

Opublikowano

a) Tracimy cs... - rly 3 lasthity ?

B) Troche EXP tracimy. - szybko nadrobimy

c) Długo trwa - bez przesady

d) Po co? Jungler sobie poradzi. - my stracimy troszkę cs,za to on będzie miał dużo szybszą junglę ,co zaowocuje później :)

TuT się przyda ,sam stosowałem ten glitch i bardzo się przydaje :)

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

Grałem na jungle... Ten pull się przyda dla champów typu: Rammus, który nie poradzi sb nawet z pullem...

Opublikowano

Grałem na jungle... Ten pull się przyda dla champów typu: Rammus, który nie poradzi sb nawet z pullem...

HAHAHHAA

rammus to latwy jungler i szybko sie nim jungluje wiec nie pierdo

Co do tuta swietny,wkoncu wiem jak fajnie pullnac

Jeżeli pomogłem to daj +

Opublikowano

Korzystajcie puki jest okazja:

Potwory będą atakować najbliższy cel, a nie gonić tego, kto je zaatakował, co uczyni ich zachowanie bardziej konsekwentnym;

Źródło

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Opublikowano

Po normalnym pullu się schodzi na linie w 2:10 lub coś w ten deseń, dzięki temu pullowi tracimy conajmniej 10-25sek, zależy od junglera.

Poza tym mid laner tylko pulluje, top laner pomaga do końca, żeby jungler nie zużył smite na blue. Tyle na ten temat.

Dziękuje za uwagę. Intencje miałeś dobre ale nie przewidziałeś paru ważnych czynników.

Opublikowano

Po normalnym pullu się schodzi na linie w 2:10 lub coś w ten deseń, dzięki temu pullowi tracimy conajmniej 10-25sek, zależy od junglera.

Poza tym mid laner tylko pulluje, top laner pomaga do końca, żeby jungler nie zużył smite na blue. Tyle na ten temat.

Dziękuje za uwagę. Intencje miałeś dobre ale nie przewidziałeś paru ważnych czynników.

Kolego. Blue respi się w 1:58 lub coś blisko tego. Z krzaków do mida jest pare sekund drogi, więc przestań pierdolić.

top laner nie pomaga do końca, gdyż straci dużo czasu.

Najśmieszniejsze zdanie " żeby jungler nie zużył smite na blue" To na chuj mu ten smite?

Poza tym jeżeli top laner będzie w pobliżu ginącego blue to exp podzieli się na dwie osoby i jungler będzie w dupe bo będzie mieć 1 i pół zamiast 2. Tyle na temat. Nie wiesz a się kłucisz.

Opublikowano

PORADNIK BEZUŻYTECZNY

Za kilka dni wraz z patchem pre sezonu 3 wchodzi nowa jungla w której nie będzie można już pullować :)

Opublikowano

@Bezimienny

Wiem i wyrażam swoje zdanie. Na blue jungler nie zużywa smite na początku, przynajmniej na moim i wyższym poziomie. Wiadomo, że nie całkiem do końca ale nie chcę mi się tego tłumaczyć... Ja jestem toplanerem i jakoś gdy wracam z blue (pomoc dla junglera) to trace maks 1 creepa a mid nie traci niczego wiec stfu plox.

Nie masz pojęcia to po co piszesz cokolwiek?

Opublikowano

PORADNIK BEZUŻYTECZNY

Za kilka dni wraz z patchem pre sezonu 3 wchodzi nowa jungla w której nie będzie można już pullować :)

WTF?

Skąd takie info?... troche lipa...

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Kolego. Blue respi się w 1:58 lub coś blisko tego.

Blue respi się 1:55 a co do poradnika to na pewno się przyda niejednemu junglerowi.

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Czyli tzw. hard pull.

Bezużyteczny po nowym patchu, wtedy te cholery będzie sie bić w 3-4 osoby.

League of Legends

Opublikowano

Ja tam traciłem góra 2 creepy, z pomocą botlane / toplane jungler robił bez smite tak więc wcale nie jest tak źle, a jungler jest mocno do przodu :)

Gold Member

nvm

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jeżeli ktoś jest dobry na top to nie zaszkodzi pomóc junglerowi , a jungler może oddać 2 creepy zawsze coś ^^ a w ogóle większe elo do blue chodzi się w minimum 3 - 4 tym bardziej jak przeciwnicy mają np. blitzcranka wtedy 80% że będą próbować counter junglować.

Puszczenie samego junglera to w ogóle głupota... trzeba go przypilnować.

co do poradnika po patchu się nie przyda ale + za chęci i za to że normalnie by działał:).

a z jungli na topa lub mid wcale nie jest daleko a jeżeli już pomożesz junglerowi to po zrobieniu blue może od razu gankować jak już zleje wilki i blue to 2lvl powinien mieć i od razu gank :) np. na topa i exp się zwraca.

Szybki gank może dużo pozmieniać w grze tym bardziej że przeciwnicy bardzo rzadko się spodziewają że jakiś jungler będzie gankować w np. 3min gry ^^

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

@Up, powodzenia. Pull działał przed patchem, teraz golem nie leci za osobą która go atakuje, tylko wali w najbliższą. Polecam poczytać info nt. patchów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...