Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gold,zmiana nicku,niesprawiedliwość v2

Marcuśny

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ty to kto? Kiedy ja kidowałem 1 raz w maju to Twojego elo melo nicku homelo nie widziałem nawet na oczy panie randomie.

Poza tym widać że się przyznałeś - jeśli ktoś ma wtyki to załatwi sobie wszystko. Czyli jak ja nikomu nigdy nie lizałem i nie zamierzam to znaczy że jestem nikim? Jak na razie to więcej od ciebie osiagnąłem na tym forum. :)

Opublikowano

Jak dla mnie, jedna, wielka parodia.

Dostał ub i połączyli mu te konto, to po co ta spina? I tak wszyscy dobrze wiemy że pisząc tutaj, powiem nawet że bezsensownie spamując nic nie zdziałamy, równości tu nie ma.

pis jou odpuście już

Opublikowano

nieważne co mu to dalo , ważne że okazuje sie że można łączyć konta , ot tak

czy jest opcja łączenia kont? jeżeli tak to poprosze moje konto połączyć z kontem Damcio236 , wszystkie dane do konta znam , jak i ip sie zgadza

­

Opublikowano

Dobra, nagrody zostały usunięte, przykro mi, ale jak już było nie raz mówione- nie przenosimy nagród na nowe konta. Aktualne konto traktujemy, jako "Devil ;)", a nie Rockets, które zostało zbanowane. To, że konta zostały połączone nie ma znaczenia. Zasady, to zasady.

Co do reszty. Niestety moi drodzy, ale tutaj nie ma co debatować, trzeba poczekać na wyjaśnienie tej sytuacji przez innego administratora. Może łączenie kont jest możliwe, tylko, że jest to rzadko stosowane.

Opublikowano

Dobra, nagrody zostały usunięte, przykro mi, ale jak już było nie raz mówione- nie przenosimy nagród na nowe konta. Aktualne konto traktujemy, jako "Devil ;)", a nie Rockets, które zostało zbanowane. To, że konta zostały połączone nie ma znaczenia. Zasady, to zasady.

Co do reszty. Niestety moi drodzy, ale tutaj nie ma co debatować, trzeba poczekać na wyjaśnienie tej sytuacji przez innego administratora. Może łączenie kont jest możliwe, tylko, że jest to rzadko stosowane.

Nikt nie przyjdzie nam tego wyjaśnić.

Global Mod nie wie o tym że można łączyć konta to ja mam wiedzieć ?:D

A teraz tak całkiem poważnie gdzie mam pisać by mi połączyli konta ?

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Nikt nie przyjdzie nam tego wyjaśnić.

Global Mod nie wie o tym że można łączyć konta to ja mam wiedzieć ? :D

A teraz tak całkiem poważnie gdzie mam pisać by mi połączyli konta ?

Łączenie kont jest dla słabych. A tak na poważnie. Sam się dziwię dlaczego zostały połączone konta, ale widocznie kierzek musiał mieć konkretne argumenty i powody. Nie drążmy tego bo i tak konkretnej odpowiedzi nie dostaniemy.

Opublikowano

A teraz misie pysie, dobra rada od GM, który niejedno już na mpc przeżył, niejeden raz stawał do walki z administracją jeszcze usem będąc i siedzi tutaj już na tyle długo by mieć pewne doświadczenie.

To forum tworzymy wszyscy, wspólnie. Administratorzy muszą podejmować czasem kontrowersyjne decyzje, aby pozostał tu porządek, forum się rozwijało i było czytelne. Nie jest tak, że są równi i równiejsi. Sprawiedliwość nie oznacza, że wszystkich pakujemy na jedną półkę i oceniamy według zasad (które i tak sami ustalamy - wolelibyście, żebyśmy zmieniali je za każdym razem, żeby wszystko było "zgodnie z zasadami"?). Ktoś kto pracował na forum 3 lata, był moderatorem, nie spamował, rozwijał forum w sposób kreatywny NIE będzie tak samo traktowany jak ktoś, kto zarejestrował się miesiąc temu i nabił 1k postów zdobywając jednocześnie 50-60 % ostrzeżeń. Nie da się tak samo ocenić 2 osób, spośród których jedna ogranicza się do ataków na administrację a druga od kilku lat aktywnie pomaga.

Pracujcie, pomagajcie, a to Wy będziecie mieli tak zwane "kolesiostwo" (bo skoro admin uznał, że zrobił więcej to na pewno kumple?). MPC to jedno z niewielu for, gdzie zwykły user może awansować aż na administratora równego właścicielowi forum. "Lizaniem" nic ponad kidmoda nie osiągniecie.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Panowie kochani, jak się ma kolegów w administracji i jest się na forum przez 5 lat, to można trochę więcej, co widać chociażby na moim przykładzie.

Chociaż nie wiem czy rockets się do takich osób zalicza, bo nie kojarzę go za chuj, a trochę już tu siedzę.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

A teraz misie pysie, dobra rada od GM, który niejedno już na mpc przeżył, niejeden raz stawał do walki z administracją jeszcze usem będąc i siedzi tutaj już na tyle długo by mieć pewne doświadczenie.

To forum tworzymy wszyscy, wspólnie. Administratorzy muszą podejmować czasem kontrowersyjne decyzje, aby pozostał tu porządek, forum się rozwijało i było czytelne. Nie jest tak, że są równi i równiejsi. Sprawiedliwość nie oznacza, że wszystkich pakujemy na jedną półkę i oceniamy według zasad (które i tak sami ustalamy - wolelibyście, żebyśmy zmieniali je za każdym razem, żeby wszystko było "zgodnie z zasadami"?). Ktoś kto pracował na forum 3 lata, był moderatorem, nie spamował, rozwijał forum w sposób kreatywny NIE będzie tak samo traktowany jak ktoś, kto zarejestrował się miesiąc temu i nabił 1k postów zdobywając jednocześnie 50-60 % ostrzeżeń. Nie da się tak samo ocenić 2 osób, spośród których jedna ogranicza się do ataków na administrację a druga od kilku lat aktywnie pomaga.

Pracujcie, pomagajcie, a to Wy będziecie mieli tak zwane "kolesiostwo" (bo skoro admin uznał, że zrobił więcej to na pewno kumple?). MPC to jedno z niewielu for, gdzie zwykły user może awansować aż na administratora równego właścicielowi forum. "Lizaniem" nic ponad kidmoda nie osiągniecie.

0aqcf6.jpg

Jest dużo zasłużonych osób na forum a takich "bonusów" nie dostają.

Morał z tej porady jest krótki i niektórym znany bronisz dupy adminowi a ja jestem roześmiany.

Opublikowano

to bylo zbyt kontrowersyjne enzil , juz pisze do kierzka o polaczenie kont , wkoncu 2 lata na mpc , 3 k postow razem

sebus ma racje , takie cos nie powinno istniec , rockets jeszcze mial perma na zyczenie i jeszcze laczycie mu konto

­

Opublikowano

Mozna, jak masz przeszlosc na mpc i wtyki.

ty masz przeszłość? -.- a ja jestem programista.

beka

btw. nie liczy się x lat spędzonych na forum, tylko jakość ich wykorzystania. więc co piszesz o randomach 2k12?

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano
rockets jeszcze mial perma na zyczenie i jeszcze laczycie mu konto

Matzar ma unbana z perma z reklamy i jeszcze dalej ma vipa..............

Opublikowano

Przeszłością na forum to może się pochwalić mou czy rmcf a na pewnie nie Rockets...

Ktoś kto pracował na forum 3 lata, był moderatorem, nie spamował, rozwijał forum w sposób kreatywny

Tylko szkoda że nikt nie pamięta jak trollował po stracie moda

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Nie porównuj się do niego a po za tym łatwiej sie czepiać kogoś kogo nie obroni połowa forum ;>

Opublikowano

Szkoda tylko że dopiero po fakcie coś jest poważniej obmyślane, skoro dostał w ostrzeżeniach notkę że nigdy więcej jakiejkolwiek rangi przykładowo, to czemu dostał? Konsekwencje swoich czynów jak i decyzji trzeba ponosić.

Teraz będziesz prał brudy innych? Matzar, ile on zrobił dla tego forum... nawet nic nie dopiszę.

Opublikowano

Ja mogę, jeżeli autor go otworzy straci uprawnienia płynące z nagród, które zdobył.

Zamykam, wszystko co miało być wyjaśnione, zostało wyjaśnione.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...