Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gold,zmiana nicku,niesprawiedliwość v2

Marcuśny

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chcemy także wiedziec czy mozna od tak łączyć konta , zbanowane jeszcze do tego

Zbanowane na życzenie co oznacza, że jak Rockets chciał to miał większe szanse na unbana.

kierzek zrobił co zrobił i koniec.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

@3xUp

Aha? Miłe slowa do administracji.

Wiem ze chcesz lajki i wiem ze chcesz byc fajny, rozumiem.

A lajki to możesz sobie w dupe wsadzić

Ja przynajmniej nie robie 2giego konta tylko po to żeby dostać sie na kida

Zbanowane na życzenie co oznacza, że jak Rockets chciał to miał większe szanse na unbana.

właśnie na konta zbanowane na życzenie jest mniejsza szansa na ub

już było wiele takich sytuacji że ktoś najpierw chciał bana później się odwoływał i tak w kółko

Póżniej weszła zasada że trzeba odpowiadać za to co się chciało w tym przypadku ban i wiele osób przez tą zasadę nie dostało ub

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Czemu zrobił tak? Prosta odpowiedź, wylizana dupa przez Rocketsa, jeszcze pierdoli że nie zależało mu na tym nicku i tym koncie, brechty mam.

Rockets, nie odzywaj się na razie ty, poniżasz się..

Poza tym, chyba jak się prosi o bana to nie ma unbana.. Jeszcze łączenie kont? Przecież dobrze wiedziałeś, że na rocketsa nigdy kida nie dostaniesz.. Dla mnie sprawa byłaby załatwiona gdyby Rockets powrócił do zbanowanych i tam został, niech od nowa kariere zaczyna.

Opublikowano

Zrobil tak bo bylem kidem jako Devil, a nie chcialem sie ukrywac, polaczyl konta.

To jest wyjasnienie, dziekuje, jol.

yyy , dlaczego przy apli nie napisales ze jestes rockets? ponoc powrotow nie ma

idz lizac nie tu

twoim językiem zakończe to tak

JOŁ

­

Opublikowano
ponoc powrotow nie ma

Sa, na kida.

Poza tym, chyba jak się prosi o bana to nie ma unbana..

Czyli ty tez powinienes z banem siedziec bo tez bana miales i jakos powrociles na mpc.

Opublikowano

Kiedyś były takie sytuacje, że użytkownicy masowo pisali prośby o bana, tutaj nawet w sugestiach. Później się od tego odwoływali. Została wtedy wprowadzona zasada "Mpc to nie cyrk, trzeba ponieść konsekwencje swoich decyzji".

Opublikowano

Sa, na kida.

Czyli ty tez powinienes z banem siedziec bo tez bana miales i jakos powrociles na mpc.

Coś ci się smyku pomyliło chyba, nigdy nie miałem bana, miałem jedną wpadkę lecz nigdy nie miałem więcej niż 15% ostrzeżeń i nie wmawiaj mi nic dziecinko.

No ciekawego jak kierzek wparuje i ferment tylko zrobi w temacie, Rockets za dobrze wylizał to pyskuje teraz i siedzi spokojnie. Ciesz się, ze RMCF nie ma on nawet po kierzku poprawiłby ci bana.

Opublikowano

Kiedyś były takie sytuacje, że użytkownicy masowo pisali prośby o bana, tutaj nawet w sugestiach. Później się od tego odwoływali. Została wtedy wprowadzona zasada "Mpc to nie cyrk, trzeba ponieść konsekwencje swoich decyzji".

kiedy zostało to wprowadzone? prawo nie działa wstecz , jeżeli ta zasada zostala wprowadzona przed prosba o bana , rockets ban jak i devil za multi acc (teraz sytuacja)

wrocmy do tematu , konta mozna laczyc?

­

Opublikowano

kiedy zostało to wprowadzone? prawo nie działa wstecz , jeżeli ta zasada zostala wprowadzona przed prosba o bana , rockets ban jak i devil za multi acc (teraz sytuacja)

Juz do dobrych kilku ms taka zasada jest

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Oj, jakiś czas temu. Rockets nie miał chyba jeszcze wtedy moda Mt2.

Nic mi o tym nie wiadomo. Pierwszy raz widzę taką sytuacje.

Opublikowano

Otwieram

proszę nie zamykać

jako użytkownicy mamy chyba jakieś prawa i proszę o wyjaśnienie a nie zbywanie.

Bo prawda jest takie że od czasu kiedy kierzek dostał admina na forum zaczęło się

pierdolić chce zniszczyć to na co forum pracowało 6lat.

Nic dodać, nic ująć, ot co.

Według mnie powinno być jak było.

W ogóle to jest to jakaś głupia kłótnia o jakieś głupie łączenie konta...

Co mu to dało? Nick + posty -.-

O to jest ten cały temat?

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Nic dodać, nic ująć, ot co.

Według mnie powinno być jak było.

W ogóle to jest to jakaś głupia kłótnia o jakieś głupie łączenie konta...

Co mu to dało? Nick + posty -.-

O to jest ten cały temat?

Nie o sam fakt że sa "równi i równiejsi" i że wystarczy sie podlizac na ts i już masz co chcesz

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Chyba jeszcze blue, którego na Devilu nie miał, ale mogę się mylić.

Ma tylko golda + championa.

Ja to bym ten temat zamknął i podesłał pw/gg kierzkowi z tym na waszym miejscu. Wtedy by tu wszedł i wyjasnił, a wy kierujecie same wyzwiska w jego strone, ot co.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Ma tylko golda + championa.

Ja to bym ten temat zamknął i podesłał pw/gg kierzkowi z tym na waszym miejscu. Wtedy by tu wszedł i wyjasnił, a wy kierujecie same wyzwiska w jego strone, ot co.

kierzek już wyjaśnił.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Eh dzieci dzieci dzieci... Czytając wasze posty zauważyłem że wam chodzi tylko o liczbe postow. eh :< to jeżeli ktoś ma 3k postow to jest lepszy? Temat nadaje się do zamknięcia bo to jest nie wasza sprawa co administracja robi.

xnu6ww.png

76561198039800791.pngAddFriend.png

Opublikowano

kierzek już wyjaśnił.

Co wyjaśnił proszę cie

nigdy nie spotkałem sie z łączeniem kont

to ja też chce połączenie kont bo jestem takim samym użytkownikiem jak Rockets

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...