Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cube Assassin's Drugi Sezon! (mod) (Mo creatures) (Zapisy!) [Dedyk]

PolskiShadowEU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick:LanoMC

Ile lat:11Lat

o sobie:Nazywam sie Patryk gram w MC od 1.8.1 beta jestem ogarnięty i miły

:)

ile grasz w mc: no jak pisałem od 1.8.1

:)

czemu mial bys byc dodany?: umiem się zachować nie klne jak ruski szefc jestem miły nie cheatuje jak niektórzy .

Opublikowano

Nick:waiktor

Ile lat:15

o sobie:Interesuję się informatyką

ile grasz w mc:od 1.5 bety

czemu mial bys byc dodany:Ponieważ lubie tego typu servery a jeszcze z modami :D

Opublikowano

Nick: Kaer

Ile lat: 14

o sobie: Gram w minecrafta, bawię się w grafice.

ile grasz w mc: z 2 lata ? Coś koło tego

czemu mial bys byc dodany Hmm Lubie serwer na modach... I ogarniam najczęsciej....

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Nick:Quneten

Ile lat:14,5

o sobie:Lubie grac w mc . Spędzam duzo czasu nad grą w mc

ile grasz w mc:Od wczesnej Bety

czemu mial bys byc dodany: Poniewaarz lubie takie typu servery i niezawiode was i nieprzestane grac

Opublikowano

Nick : Kuhciik

Ile lat : 14

O Sobie : Lubie MC i dobre serwery jak i dobrą zabawę.

Ile grasz w MC : Gram z 2 lata od alphy :)

Czemu miałbyś być dodany : Lubie taki serwer i dobrą zabawę jak już wspomnnałem chciałbym z wami pograć

i2e.png

by Valky

Opublikowano

Nick: KosmoTost

Ile lat: 14 Lat

o sobie: Mam na imię Sebastian. Interesuję się sportem, a dokładnie siatkówką oraz koszykówką. Poza tym lubię gry MMO, RPG oraz Sandbox. W wolnym czasie lubię poczytać.

ile grasz w mc: 3 Latka

czemu mial bys byc dodany : Ponieważ jestem osobą miłą, sympatyczną oraz pomocną. Zawsze chętnię pomogę, jak tylko będę mógł. Poza tym chciałbym pograć z fajnymi ludźmi i nakręcić serię na YT.

Opublikowano

Wiek-15 lat i 4 miesiące

o sobie-Jestem osobą która lubi grać w minecrafta i poznawać nowych ludzi jestem koleżeński otworzony na nowe znajomości(:

Ile grasz w minecraft- około 2 Lat(:

czemu miał bym być dodany-Ponieważ bardzo bym chciał zagrać na serverze na kturym jest Mo Creatures i na kturym nie ma osób z x-ray mam nadzieje że zostane dodany a do paczki można dodać-Optifine-rei minimap-inventory tweak-EE2

Mój Nick-PolskiCyran

KosmoTos poco kłamiesz że grasz 3 lata w MC?

Opublikowano

Nick: ZeD

Ile lat: 16

o sobie: Jestem osobą miłą, uprzejmą, nie kradnącą ani nie grifującą

ile grasz w mc: ok 1 roku

czemu mial bys byc dodany: Lubie takie serwery, szukam jakiegoś fajnego serwa gdzie bd mógł sobie pobudować i pogadać.

Opublikowano

SIEMA

Coś o sobie: jestem doświadczonym architektem lubię budować i jestem koleżeński

Ile grasz w Minecraft: 2 lata

Czemu miał bym być dodany: Ponieważ uwielbiam Kwadratową Masakrę niezabijam innych graczy i nie trolluje

Mój nick: SHOEL_PL

Opublikowano

Nick:zasukey

Ile lat:13

o sobie:Nazywam sie maciek lubię anime itp

ile grasz w mc:okolo 3lat

czemu mial bys byc dodany:Poniewaz ogarniam i lubie grac na modach xDDD

Opublikowano

Wiek-15 lat i 4 miesiące

o sobie-Jestem osobą ktura lubi grać w minecrafta i poznawać nowych ludzi jestem koleżeński otworzony na nowe znajomości(:

Ile grasz w minecraft- około 2 Lat(:

czemu miał bym być dodany-Ponieważ bardzo bym chciał zagrać na serverze na kturym jest Mo Creatures i na kturym nie ma osób z x-ray mam nadzieje że zostane dodany a do paczki można dodać-Optifine-rei minimap-inventory tweak-EE2

Mój Nick-PolskiCyran

KosmoTos poco kłamiesz że grasz 3 lata w MC?

O co ci chodzi ? MC Wyszedł w 2009, a jest prawie 2013, więc gram od alphy...

Opublikowano

Nick:marek659

Ile lat:14/15

O sobie:Nazywam się Michał.Mieszkam w małym miasteczku Jedwabne.Chodzę do klasy 2 Gimnazjum.Interesuje się motoryzacją.

Ile grasz w mc: Coś około Stycznia 2011 Roku.

Czemu mial bys byc dodany:Ponieważ podoba mi się idea na Kwadratową Masakrę i do tego bardzo fajne mody czyli MoCreatures i Treecapitator :).Do tego jestem miły i ogarnięty.Chciałbym spróbować gry na takim serwerze.

Opublikowano

Nick: Archerowy

Ile lat: 12

O sobie: Mam na imię Krzysztof mam 12 lat tak jak wspominałem powyżej. Interesuję się komputerami dokładnie : Robieniem intr, animacji i filmików.Gram w piłkę nożną już kilka miesięcy. Bardzo chciałbym się dostać na serwer ponieważ : Uwielbiam takie serwery, Mody TO JEST COŚ!, I chcę poznać innych fajnych ludzi. ;D

Ile grasz w mc: W Minecraft gram już 1,5 roku.

Czemu mial bys byc dodany: Szczerze? Nie wiem z chęcią bym zagrał na takim serverze. Poznał nowych ludzi.I oczywiście chciałbym się (zabawić :D).Jestem dosyć ogarnięty,miły,cierpliwy,spokojny, ale jak każdy człowiek mam też wady. Nie będę ich wymieniał ponieważ sami je poznacie. ( HAHAAHAHAH)

Opublikowano

• Serwer już działa wbijać, mamy beta testy więc wybaczcie wszelkie błędy.
    Zapraszamy~!
  • Archerowy
  • marek659
  • SHOEL_PL
  • ZeD
  • KosmoTost
  • Kuhciik
  • Quneten
  • Kaer
  • LancoMC

Dodani! Zapraszamy!

666/666/666/666/666/666/666/666/666

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...